כשלא אהיה

• פותח הנושא shuk
  • פורסם בתאריך

shuk

New member
כשלא אהיה

כשלא אהיה תחשבו עליי? אם אעלם ( יש חורים שחורים בחלל שבולעים מערכות שלמות של כוכבים ואם אני אפגוש פתאום באחד ממסעותי באיזה חור שחור שיבלע אותי למשל) האם תזכרו ? תוציאו ספר זכרון? אמא תטפחי עוד קבר בגן המוריק על הגבעה? האם תגידו שהיתי עלוי? שהיתי חכם חרוץ יפה שמח ואהוב כמו שאומרים על כל הנבלעים על ידי החורים השחורים? ומה תעשו בספרים, במוסיקה ובציורים שלי, כשאבלע? רק לא אזכרה. מעדיף שתעשו אורגיה ענקית שישתתפו בה כל האנשים שהיו שלי לפרקים הידידות החברות האהובים שהיתי שלהם בפרקים אחרים רוצה,כלאותם ואותן שאני אוהב שתשתכרו עד אבדן חושים ותשכבו אחד עם השני והשלישי והרביעי עד שתפלו מעולפים לא רוצה שתחשבו עליי רוצה שתתמוטטו באפיסת כוחות באנדרלמוסיה של אברים ותעצמו את העינים כדי לשוב ולהתעורר ואני אסתכל מפסגת החור השחור שבלע אותי על הפרצופים שלכם הסחוטים , המיוסרים המיוזעים ,המעונים המסופקים ,הנינוחים ה ח י י ם ואצחק עד כלות מתוק איכילוב בוקר יום שלישי

mayajacobs

New member
חזק ואמץ!!

כשאני אסע יזכרו אותי? יזכרו שפעם הייתי איתם? כשאני אסע מאוד רחוק הם עדיין יזכרו שאני איתם הם עדיין יאהבו אותי כמו שאני אותם? כשאני אסע מאוד רחוק ולא אחזור לעולם הם לא ישכחו אותי? -חשבתי שזה מתקשר לנושא...

*קסנדרה

New member
תביע משאלה

אולי תביע משאלה ??????? לא נשכח, אף אחד לא נשכח כל אחד משאיר את חותמו בעולם הנה, טביעת אישיותך פה, פה ההודעות לא נמחקות. נזכור ולא נשכח קסנדרה

למעלה