כשיש שאלה אז שואלים

epitaph

New member
כשיש שאלה אז שואלים

ומה לעשות, לי יש שאלה. אז ככה רק עכשיו יצא לי להכיר את הבתים השונים ונראה לי שאני מבין את הרעיון באופן כללי אבל לא הבנתי מה הפירוש כשאין כוכב בבית מסוים.מה זה אומר? לדוגמא אצלי האופק הוא במאזניים במעלה ה-11 ורוב הכוכבים מתרכזים רק בצד אחד של מפת הלידה וככה יוצא שבבתים ה-4,6,7,8,9,10,11 אין בכלל השפעה של כוכב אז מה זה אומר בכלל ומה זה אומר עליי בפרט? דרך אגב תאריך הלידה שלי הוא 14.11.83 בשעה 3:00 בלילה בבאר-שבע תודה מראש:) -עדי-

על בתים ריקים - ומלאים

זה שבית ריק, זה לא אומר שהוא לא פעיל. ראשית, באסטרולוגיה המפה בנויה כעיגול, וכך כשכוכב נמצא בבבית מסויים - הוא משפיע גם על הבית והמזל שמולו. למשל, עם האופק שלך הוא במזל מסויים,ויש 4 כוכבים מולו, ישנה תחושה שהחיים האמיתיים קורים שם, ממול. מה עושים ? מתחילים לפתח אמביציה, או מוצאים מישהו שמייצג את בית 7 שלך (הזולת) שהוא בעצמו מאוד פעיל, יוצר וכו`, וחווים את זה דרכו. ועוד משהו : לכל בית יש שליט, שנקבע על ידי המזל. למשל, מרס שולט על טלה, ואם טלה מייצג את הבית הראשון, למרות שבמזל טלה אין כוכב - מיקומו של מרס יראה איפה האדם חווה את האופק וחלק מה`אני` שלו. למשל, מרס בבית ה 10 יראה על צורך חזק בקריירה, ולכן הבית הראשון - הריק, שבו אין כלום - יחווה בבית ה 10. כלומר, צריך לחפש את שליט המזל והבית, ולראות איפה הוא מתבטא.ולסיכום : כשהבית נטול פלנטות, זה לא אומר שהבית הריק לא מתבטא, זה רק אומר שענייני הבית מתבטאים במקום אחר. לא קל - אבל מרתק..

epitaph

New member
טוב

אבל אם לדוגמא אצלי גם בית 4 וגם בית 10 ריקים מכוכבים אז מה רק לפי השליטים? ובכלל מי השליט של כול מזל? מה גם מה אני עושה כשהאופק נמצא במעלה ה-15 של מזל מסוים ונוצר מצב שבו כול בית בנוי מיחס זהה של מזלות (כלומר מחצאי מזלות), מה אני עושה אז? -עדי-

התשובה - כן..

כן, רק לפי השליטים מיקומם והזויות שהם עושים. אבל מה זה `רק` ? רק מזה אפשר לעשות מפה שלימה ! רק.. הרי כל השאר, אם תסלח לי, הוא באמת קטן יחסית לזה. אתה פשוט לא מכיר. ומי השליט של כל מזל ? אתה באמת לא יודע ? ואם האופק נמצא במעלה ה 15 של כל מזל, הרי שהשליט הוא המזל שפותח את הבית, גם אם הוא מתחיל במעלה ה 29 של המזל. קצור, יש פה הרבה לימוד, נכון, אבל זה העקרון.

epitaph

New member
תודה:)

אני מתחיל להבין את כול העסק. ובקשר לשיעורים פרטיים, יש לך אייסיקיו שבו נוכל להעביר פרטים?...בסוף החודש אני משתחרר מהבגרויות אחת ולתמיד ואז יהיה לי הרבה זמן בלי הרבה מה לעשות, מה גם שזה הראה לי שלא יזיקו לי שיעורים פרטיים;-) -עדי-

למעלה