כשיר מאסטר מיין

דניאלכ

New member
כשיר מאסטר מיין

האם משהו מכיר את מכשיר מאסטר מיין והאם הוא באמת עזר לו להפרעות קשב וריכוז

oy vey

New member
חס וחלילה!~

זה הונאה! המכשיר הזה עושה אולי מספקר אפקטים מרשימים (אור וצליל) אבל בסך הכל המכשיר לא עושה שום דבר בעולם המציאות. תני מבט במודעות שלו - הוא מרפא ה-כ-ל. איך יכול להיות מכשיר שמרפא מגרנות מצד אחד וחרדה מצד שני? איך בכלל אפשר לרפא דילקציה? המכשיר הוא דרך לגזול כסף של לקוחות תמימים עם הרבה תקוות.

oy vey

New member
אני מנסה להגיד..

קראתי את המודעה על המכשיר הזה, שהיא נראתה לי מגוחחת. שאלתי את ההורים שלי על הדבר הזה, והם אמרו לי את זה.

מי אמר לך שלעולם לא יהיה אפשרי לרפא

דיסלקציה? ברפואה היו המון פריצות דרך. פעם לא יכלו לדמיין המון דברים שרופא עושה היום באופן שיגרתי.

zivadina

New member
תוכנות לאימון גלי המוח

המכשיר מבוסס על ממצאי הנוירופידבק, שהיא גישה טיפולית אשר נחקרת באופן מדעי ביותר. לפי גישה זו, הגלים באזורים מסוימים של המוח משפיעים על הרבה תפקודי חשיבה שלנו, ושליטה בגלים אלה יכולה לעזור למספר בעיות. הגישה פותחה על סמך נסויים בטיפול באפילפסיה. הטיפול המחקרי בנוירופידבק הוכח כמועיל להפרעת קשב ועוד תחומים, כאשר הוא מלווה במטפל מקצועי שעוקב אחרי גלי המוח של המטופל אשר מתרגל את השליטה בהם. תוכנות ביתיות או מכשירים לשימוש ביתי פותחו על סמך נוירופידבק, אבל לא ידוע לי שנחקרו באופן מדעי, כלומר: לא ידוע אם גם טיפול בנוירופידבק בבית ללא פיקוח מקצועי יכול לתת אותן התוצאות. תוצאות טובות מגדירים אם המטופל מוכיח שיפור בתחומי חשיבה מחוץ לתרגולת במחשב, ואם השיפור נמשך גם תקופה ארוכה לאחר סיום התרגולת. לדעתי, אין לשלול על הסף את התוכנות הביתיות, אבל צריך להתייחס בזהירות רבה למידע עליהן, שמופץ על ידי סוכני מכירות ולא על ידי אנשי מקצוע.

דניאלכ

New member
מכשיר מאסטר מיינד

תודה על התשובה אני בכל זאת החלטתי לנסות את המכשיר יש לי ארבעה ילדים הפראקטיבים ששנים מהם לא מקבלים ריטלין בגלל טיקים ותרופת האדרונקס שהם מקבלים לא כל כך עוזרת ,עוד שלשה שבועות אני יוכל להגיד אם המכשיר עוזר.

פרחיה2

New member
נשמח מאוד לדעת אם זה עזר

וגם נשמח אם תעדכן אותנו על עזרה חלקית של המכשיר. אם תוכל לשים לב לשיפור בהתנהגות, בריסון אמפולסיביות, בהארכת משך הריכוז, ביכולת ארגון, בקיצור בכל אחד מהפרמטרים של ADHD. זה מאוד מענין. לפעמים מספיק שיפור קל בפרמטר אחד, שלא מצליח להשתפר בטיפול אחר, על מנת שיהיה שווה להשתמש במכשיר.

osnaty13

New member
רכשת מאסטר מיינד

בס"ד שלום , האם רכשת את המכשיר ? יש איזו שהיא הטבה ? תודה מראש אסנת

דניאלכ

New member
מאסטר מיינד

בס"ד כן רכשתי את המכשיר אולי הייתי פזיז מדי למרות שאני אופטימי בפרט שראיתי התיחסות חיובית למכשיר בספר על בעיות קשב וריכוז. מוקדם מידי לראות הטבה כי עברו רק שבועיים מה שכן זה עוזר לילדים לשון וגם לאשתי וגם זה לא בטוח שזה מהשפעת המכשיר אולי זה סתם התלהבות התחלתית ועצם זה שאת מחוברת לווקמן עם מוזיקה מרגיעה. עוד חודש אני יעדכן את כל מי שמעונין.

osnaty13

New member
תודה הרבה ../images/Emo51.gif

בס"ד שלום דניאל תודה על התשובה , אני מקווה שהמכשיר יעשה עבודה טובה ,אני מאד אשמח לדעת מה דעתך עליו . אתה לא חושש שהגלים האלו יכולים לגרום דברים לא טובים למוח ? בהצלחה רבה אסנת

למעלה