כשירד מבול

עדי C

New member
תודה שנכנסת../images/Emo23.gif

קפוא בחוץ... אל תשכחי מעיל[זארה
] |חיבוק מחמם| עדי את ממש ממיסה אותי עם המשפטים שאת כותבת לנו. וזה לא קל בחורף הזה שהקפיא אותי לגמרי... ניפגש... מתישהוא

אושRתי

New member
../images/Emo51.gifשננסת והקדשת לנו מזמזמנך../images/Emo140.gif

ד"ש מהכותל בחזרה. וד"ש גם לאיתי

shiri4music

New member
תודה על הזמן../images/Emo183.gif

באמת על הזמן שאת מקדישה ושאכפת לך תודה

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo95.gifאיזה יופי../images/Emo99.gif...

את גרה בירושלים במקרה? :]

g a l4

New member
קרן../images/Emo99.gif

תודה שכתבת והקדשת זמן
,תבואי כל יום
שנה מוצלחת ומהנה

../images/Emo23.gifלקרן../images/Emo23.gif

את האמת שעד לפני כמה ימים לא ידעתי מה זה פורום אבל אני שמחה שגיליתי כי יש לי למעשה כאן הזדמנות להגיד לך פשוט...תודה!!! תודה על היצירה המדהימה שלך,תודה על האלבום,תודה על השירים שכל כך כיף לשמוע ולהזדהות איתם כל פעם מחדש.. סוף סוף יצירה ישראליתאמיתית ושירים עם כל כך הרבה תוכן ומשמעות בניגוד לכל הנסיכות פופ, את אמנית מדהימה ואי אפשר שלא ליפול ברשתך. אני וחברות שלי היינו בצוותא בשבת שעברה ורצינו להגיד לך שפשוט נהננו מכל שניה במופע המדהים שלך,שמחנו,שרנו,רקדנו, צרחנו (כמו שלא צרחנו בהופעות של ווסטלייף :)) אבל בעיקר התרגשנו!!! אז לסיכום פשוט אל תפסיקי לעולם במה שאת עושה כי את מספר 1!!!!!! נשמח לבוא לעוד הופעות ולהמשיך להיות חלק בקהל האנשים שאוהבים אותך כל כך(כי איך אפשר שלא...) שלך תמיד ובהצלחה בהמשך הדרך... דניאל

אליסה32

New member
תודה רבה שבאת אלינו! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שכל מגפש שלנו איתך יגמר בנימה טובה שכזאת (אחרי הכל זה רק המפגש הראשון שלי...
)

היי קרן

הייי קרן אני די חדש אבל לא מעריץ חדש שלך רציתי להגיד לך שאת מדהימה ואני אוהב אותך במולא מובן המילה אני רוצה לשלוח לך שיר שכתבתי הוא לא רשום כשיר שלי ולכן אי מעניק רק לך אותו ואים תרצי תעשי בו מה שאת רוצה הייתי רוצה לשמוע אותו ברדיו ביחוד בכיכובך את פשוט הזמרת שלי שאני הכי אוהב

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo95.gifקרן../images/Emo42.gif

קרן וואי את מדהימה בהצלחה בהמשך וניפגש בצוותא(25.1)

למעלה