כשטריי אח של ריאן מת

כשטריי אח של ריאן מת

כשמריסה יורה בו יש מוזיקה שמתנגנת אני חייבת אותה בדחיפות מי יכוןל להשיג אותה? דחוף מאד בבקשה

Aviad1987

New member
קוראים לו hide and seek

ובאופן כללי בטאגליינס יש קישור לכלללל השירים שהיו בסדרה מחולקים לפי פרקים (כל העונות).

dorin266

New member
../images/Emo184.gif למעלה.

בשורה הכחולה כהה שבראש הפורום, שיש שם את התמונות והקישורים והמאמרים והסקר ו...אוי, שניה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/taglines.asp?id=1144 הנה

mikmik000

New member
היא לא חייבת לרשום ספוילר לזה..

החוקים לגבי סימון ספוילרים הוא על פרקים שלא שודרו בארץ. אם היא הייתה מדברת על עונה שלישית זה לא היה בסדר אבל היא מדברת על פרק ששודר בארץ ולכן זה בסדר. כמובן שהיה נחמד מצידה לסמן ספוילר לצופי העונה הראשונה אבל אין צורך ממשי בכך. זה כמו שעכשיו יתחילו לשדר את העונה הראשונה בערוץ נוסף.. אנחנו לא יכולים להתחיל לסמן ספוילרים על כל דבר שאחרי פרק 101.. אין מה לעשות.. צופי ערוץ 10 פשוט צריכים להזהר.

בגלל זה רשמתי חבוב

שתרשום ספויילר למי שלא ראה עונה שנייה... יש לך עוד משהו להוסיף?

mikmik000

New member
דבר ראשון אני בת..

ודבר שני, נכון, וניסיתי להסביר לך למה היא לא חייבת לרשום ספוילרים למי שלא ראה עונה שנייה..

ענת 19

New member
זה ממש לא נכון! אני עכשיו רואה עונה

שנייה ונהרס לי לגמרי! אז מה עדיף לא להכינס לפורום וזהו?

mikmik000

New member
אין מה לעשות..

זה פורום בחסות של יס וויקנד ומדבר על הפרקים ששודרו בערוץ. כמובן שזה יותר נחמד לסמן ספוילרים כאלו אבל זה לא חובה לפי חוקי הפורום [ובצדק לדעתי..] ולכן אי אפשר להגיד למישהו לסמן ספוילרים לעונה ששודרה בארץ. זה כמו שעכשיו יבואו כמה אנשים שעכשיו התחילו לראות את הסדרה, ואת תרצי לתת הערה על פרק מתקדם יותר בעונה הראשונה\שנייה [משהו שכבר שודר בארץ ולכן הוא לא ספוילר.] והם יגידו לך שתסמני ספוילרים.. אנשים צריכים להבין [עכשיו זה לא רק אליך, זה לכל אלה שחושבים שצריך לסמן ספוילר על כל דבר] ההגדרה של ספוילר היא: הזכרה של דמות, אירוע, או שחקן, או צירוף של תמונה, סרטון או אתר, שלא הופיע בארץ ויכול להרוס את המשך הסדרה לאנשים שצופים בה בטלויזיה. לכן, על כל דבר שהופיע בארץ מותר לדבר בחופשיות, לרשום בכותרת, ולפרט כמה שרוצים, כי זה לא ספוילר. לעומת זאת, אם מישהו רוצה לדבר על העונה שלישית, זה כבר ספוילר, וזה נוגד את חוקי הפורום לרשום הודעה כזאת בלי להזהיר מראש על ספוילר לעונה שלישית, ואם אתם רוצים ליהיות ממש נחמדים אפשר גם להוסיף את מס' הפרק. אני מקווה שאנשים יפנימו כבר את זה.. [וסליחה אם אני נראית עצבנית או משהו פשוט זה כבר מתחיל לשגע אותי שאנשים באים לפורום בקצבי צפייה שונים ומצפים לקרוא רק על תכנים שהם כבר ראו.. אני לא רוצה שהם לא יבואו לפורום אבל הם לא יכולים לבוא עם דרישות כאלו, או להתעצבן אם מישהו לא עושה כך. בשביל זה נועדו חוקי הפורום, והם בפירוש אומרים שיש לסמן ספוילר על פרקים שלא שודרו בארץ! עונה שנייה שודרה בארץ ולכן אין צורך בסימון ספוילרים]. סליחה על המגילה..
מיכל.

ווווואו

וואו מיקמיק את ילדה כזאת קטנונית(בלי להעליב..באמת!) הנה ילדה אמרה שנהרס לה ואני לא הכרחתי אף אחד לשים ספויילר אמרתי כדאי לשים! ובמיוחד לא לשים הודעות כאלה בכותרת את לא צריכה להצדיק את עצמך וואלה יש פה אנשים גם צופי ערוץ 10 סך הכל לא מכריחים אף אחד אבל מה הבעיה לשים ספויילר

mikmik000

New member
דבר ראשון...

למה להתקיף..? =\ בכלל בהודעה ההיא אני התייחסתי לכל האנשים שמתעצבנים על זה שלא שמים ספוילרים ולא בהכרח למקרה הזה, כי היו עוד מקרים כאלו שאנשים ממש התרגזו על מי שלא שם ספוילר בשבילהם. אפילו רשמתי "עכשיו זה לא רק אליך, זה לכל אלה שחושבים שצריך לסמן ספוילר על כל דבר" וגם אני חושבת שזה נחמד יותר לשים ספוילר ["כמובן שזה יותר נחמד לסמן ספוילרים כאלו"] אבל זה לא חובה וזה פשוט מעצבן אותי שיש אנשים שחושבים שזה כן.. אני מקווה שאף אחד לא לקח את זה קשה מידי, ושאתה לא לקחת את זה אישית..

למעלה