כשחושבים על זה...

The MoonWalker

New member
כשחושבים על זה...

כשחושבים על זה, מייקל עושה בדיוק מה שאבא שלו עשה. לא בדיוק, אבל בסגנון. עד כמה שהוא מנסה להיות ההפך מאבא שלו (להרחיק את הילדים מעולם השעשועים, מהצלמים וכד´), הוא לא נותן להם ילדות חופשיה, ילדות טובה. אין משחקי מחשב, אין פלייסטיישן, כמעט ואין טלוויזיה... כמה שאבא שלו ניסה להראות לו את העולם, הוא באותה מידה מרחיק את הילדים מהעולם שלו... אין משהו בדבריי?

תגיד.. ../images/Emo23.gif

נגיד היו לך ילדים. ואתה היית מפורסם. אבל התקשורת עסוקה בהפללות עלייך. והילדים שלך היו רואים את כל מה שאומרים עלייך. איך אתה חושב שהילדים שלך יגיבו? נראה לי שלמייקל יש תחליף לכל הפלסטיישן המחשב וכו´. ודווקא זה יכול להיות מאוד שימושי, כי הדברים אלה לא ממש טובים! כך את הפורום הזה למשל, כולם פה משוגעים!!! תאר לך את הבן של מייקל כמוני? לא טוב בכלל!!

dance of life

New member
אולי תפסיקו עם החרה הזה???

מייקל ל-א מרחיק את הילדים שלו משומקום ומשופ פלייסטיישן! תפסיקו עם זה! עד שלא תראו או תשמעו אותו אומר את זה ב-ע-צ-מ-כ-ם אני דורשת שתפסיקו עם הודעות שכאלו אתם שפוטים אותו ועושים לו עוול בדיוק כמו שכל העיתונים עושים לו חלאס עם זה, זה מעלה לי את הפיוזים!!! חחח :) סתם אני לא מרוקאית.. :)

ilovem

New member
למרות מה שג´וליה הקופה אמרה

הוא אמר את זה בראיון שאישרו שהוא קיים, לא? וגם אם זה ספציפית לא נכון, אני מאמינה שהוא אכן מנתק אותם מהעולם החיצוני. כל כך הרבה זבל נאמר עליו, הוא לא רוצה שיגיע לאוזניים שלהם, שלא יאמינו לזה בתמימות ילדים או משהו כזה. טפו טפו טפו. אבל יש עוד נקודה- אני חושבת, וה נשמע מופרך אבל בכל זאת, שבתת מודע שלו הוא מנסה ליצור ילדים מושלמים מבחינתו. כאילו ילדי בובה כאלה, שכל החיים שלהם משחקים ונוסעים. כאלה שלא קשורים לזוועות העולם. ילדים בעלי תמימות שלא נחטפה מהם בכוח על הבמה או משהו כזה.

The MoonWalker

New member
בדיוק!!

מייקל מביא חברים שלהם הביתה? כאילו, יש לילדים שלו חברים שמשחקים איתם?

ilovem

New member
תראה...

תמיד יש את הקופים, והלאמות, וגם המשרתים, אל נא לך לשכוח את המשרתים!

ilovem

New member
יש לך הוכחה

שאני לא רצינית? שמעת אותי אומרת שאני לא רצינית? רק כי קראת את זה בפורום לא אומר שזה אמיתי, אתה יודע!

ilovem

New member
לא,

זה עדיין לא אומר שאני לא רצינית. עכשיו הבנת את זה?

~orit~

New member
תראה - טלויזיה הוא לא מרשה להם

לראות כשהוא לא בסביבה כי הוא באמת כמו שמיני אמרה - הוא לא רוצה שהם יראו משהו עליו... זה יכול להיות מאוד מאוד לא נעים. פלייסטיישן הוא לא מכניס כי הם עדיין צעירים מדי וממש לא כדאי שהם ישבו כל היום מול הפלייסטיישן. הוא מעדיף להקריא להם סיפורים ולבלות איתם כמו שצריך. מחשב ופלייסטיישן לדעתי הם לא חובה בילדותם של ילדים. אם אתה שואל אותי - דווקא הילדים שלו גדלים לא רע בכלל. אבא שמקריא להם כל לילה סיפור לפני השינה, לוקח אותם כל יום לטיול ברחבי נוורלנד, לוקח אותם לגן חיות וכו´ ומשחק איתם ושר להם, רואה יחד איתם סרטים לילדים... אני בטוחה שבגיל הזה זה מספיק. אגב - הוא גם מביא להם חברים שישחקו איתם... ככה שבהחלט לא תהיה להם ילדות עשוקה כמו שלמייקל היתה. רק העניין הזה של הפרטיות והכיסוי ראש - זה מה שמפריע לי.... אני מקווה שזה לא יצור אצלם איזה תסביך בעתיד.

ilovem

New member
ועוד פעם

הזיקנה של ביג רק מקנה לה חוכמה (בנושאים מסויימים, לא בהכל...
). הפעם אני מסכימה איתה לחלוטין (מה עובר עלי? למה אני מסכימה עם אנשים לאחרונה? אבל לא הבנתי את הקטע שהוא מביא להם חברים שישחקו איתם...הם צריכים ללמוד מיומנויות חברה, להשיג לעצמם חברים, שיצחקו עליהם קצת בגן, שילמדו מה זה, שלא יגונן עליהם כל כך... וד"א- מאיפה את יודעת את כל זה?!

למעלה