כשחוזרים...

noaaaa

New member
כשחוזרים...

הייתי במזרח 8 חודשים בעיקר בהודו ואחכ חזרתי לתאילנד ל3 שבועות ואני מזה מזדהה איתכם ואני מסכימה שאין כמו הודו ואני מאוד מאוד רוצה לטייל בדרום הודו(הייתי רק בצפון ובראגסטן)ואף אחד לא מבין למה אני רוצה לראות מקום אחר,וזה לא שאני לא רוצה אני מאוד רוצה לראות את כל העולם אבל הודו??זה לא מקום שממצים אותו בטיול אחד...זה הודו הרי לא?!?

לפי דעתי את הודו לא ממצים גם אחרי

700,000 טיולים תמיד לומדים עוד תמיד יש מה לראות דרום הודו מומלצת מאוד ביחוד אמפי וקרלה מקומות מדהימים.... ובקשר לזה שאף אחד לא מבין כי אף אחד לא היה שם ולא ראה את מה שאת ראית... כל אחד שאני אומר לו את זה אומר לי מה הודו? מלוכלך שם זבל סמים חרא ברחובות זה לא הכי נכון ולמען האמת זה מה שיפה בהודו.... הכל מותר הכל אפשרי הכל מדהים והכל פשוט ויפה.... אךךך כמה הייתי רוצה להיות שם עכשיו.... וכמו שאמרתי כבר אני עוד אחזור השאלה היא רק מתיי ברי

noaaaa

New member
העונה של דרום הודו

היא בסביבות אוקטובר והלאה וזה בדיוק סמסטר א ... בעסה...אולי אני אעשה הפסקת לימודים ואחסוך לטיול??

CRR

New member
הודו-היופי הנסתר../images/Emo28.gif

בתור אחד שהיה בהודו פעמיים אני מסכים אתך. בקשר לחוסר ההבנה מצד האחרים -רק יחידי סגולה יכולים לראות מעבר ולכן (כמוני וכמוך)רוצים לחזור שוב ושוב.

למעלה