כשושן צחור

כשושן צחור

שושן צחור לחש לשושן הלבן אחים אנחנו לאותה האם אך ראה נא מה יפה צבעי אתה חיוור חסר צבע כצבע השני עלי הכותרת שלי שני כצבע מלכות בו זכיתי השושן הלבן הרכין ראשו שקט ומוייש עמד בינת החדר עד אשר נכנסה עלמה יפה ואמרה את זה אני רוצה הלבן הזה יתאים לי מאד בו אתקשט ביום כלולותי נעלב השושן האדום והסמיק נותר מיותם בדלי בפינת החדר והשושן הלבן נארז לזר יפה הצעירה והיפה אותו קרבה לאפה איזה ריח מדהים לחשה לו אתה תלווה אותי הערב לחופה

שחכתי לצרף התמונה של השושן

מסתבר שעש שושן צחור בכל הצבעים לא רק לבן יש גם באדום ובוורוד עתיק

deerman

New member
כשושן צחור

כשושן צחור את אהובתי טוהר ויופי מעוטרת את קדושה וטהורה מנשים ידעתי ניחוחך נישא למרחקים. לובן גופך כמוהו כשושן ומרקם עורך בשדות תלתן שושנת העמקים את אהובתי ובין החוחים ממך ניטל סימן. לגנך אבוא לטעום מפרייך בשדות גופך אוחיל לענגך משפע מחלצותייך אתרגש בבואך ואלגום בעונג מנקטר אהבתך.

לא תשאר בודד הערב

אל לך לחוש בודד הלילה אהבתי אותך עוטפת הערב ירד על האדמה מתעופפת אליך בשקט אתה יושב על הכורסא נרדמת מול הTV המרצדת כתפך הרחבות אני מעסה נושקת למצח ולעינייך הריח שלי עוטף אותך אט אתה פותח את עיניך הנה אתה כבר לא בודד נושקת לך על שפתייך באה לשבת בחיקך להתפנק כמו חתולה

deerman

New member
והלילה

בודד לא חשתי ובקירבתך נעטפתי אחזתיך בידיי ועיסיתך באצבעותיי גופך שמן חם בהק וגנך נטעם בחשכת הליל. עירסלנו גופותינו משומנים היו ומיוזעים וכיבדו שניהם מירקמם של זה את זה. וטלויזיה ריצדה בטרקלין ולבנה האדימה לנוכח מעשה אוהבים ומוסיקה בקעה לה מתהום רמקולים ועצי יער נופפו להם רוב עלעלים. וכך נרדמנו חבוקים ונושקים עד עלה השחר כמידי יום זה כבר עידן ועידנים.

למעלה