כשורים חברתיים

כשורים חברתיים

אני חוזרת על בקשתי. האם תוכלו להמליץ על חומר או אתרים העוסקים באופן מעשי בהדרכה כיצד לפתח כשורים חברתיים בילדה לקויית קשב והיפרית.לא ידוע לי על קבוצה מתאימה בפתח תקווה.היא סובלת מאוד מבחינה חברתית בכיתה.

zivadina

New member
כישורים חברתיים

שלום ערגה המקורית. הנה המידע שלנו על הקניית מיומנויות חברתיות.

דליה.ד

New member
איך "נפלת" לי כך משמיים ../images/Emo24.gif

אני לומדת כרגע לתואר שני ועלי להכין סמינריון בנושא "קשיים חברתיים של מתבגרות עם add/adhd " המטרה כמובן לאפיין את הקשיים ואת האלמנטים של הפרעת הקשב שגורמים להם. אני אודה מראש לכל מי שיוכל לענות על שאלון או שניים בנושא - בבוא היום ולתרום להבנה עמוקה יותר של הנושא החשוב הזה איתו אנו מתמודדים. כל מי שחושב וסבור שיוכל לסייע לי (במיוחד אם יש לו בת עם add/adhd (גם ללא קשיים חברתיים)מתבקש לשרשר לכאן. ו....אם למישהו מוכר מאמר (גם באנגלית), מחקר או כל חומר רלוונטי - אשמח (מאוד!) לקבלו.

רונושקי

New member
יש

קבוצות למיומנויות חברתיות בפרויקט "עוצמה" בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת ת"א. הקבוצות הן לילדים ולהורים. שיטה קוגנטיבית-התנהגותית. תחפשי כאן את נירית ויסברוד ותשלחי לה מסר והיא תתן לך את כל הפרטים. כמו כן בסמינר הקיבוצים יש קבוצות למיומניות חברתיות. יחסית פרויקט חדש. תחת פיקוחה של דר רונית פלוטניק. גם תנסי להגיע לטלפונים. לא השתתפנו באף אחת מהסדנאות הללו , כך שאני לא יכולה לדווח על איכותן. אנו אמורים להשתתף בסדנת מימניות חברתיות של "עוצמה" בעוד כארבעה חודשים. מקווה שעזרתי.

דליה.ד

New member
אני זקוקה למספרי הטלפון

של נירית וייסברוד וד"ר רונית פלוטניק - בבקשה לשלוח לי במסר - תודה!

למעלה