כשוף איך אני יכולה להחזיר אהוב, אם אין לי איתו כל קשר,
B babyonly New member 2/8/04 #2 החזרת אהבה גם אני רוצה מאוד לדעת אומרים שיש אחד ששמו יוסף חי שמחזיר אהבות הטלפון שלו באתר של המיסטיקה
החזרת אהבה גם אני רוצה מאוד לדעת אומרים שיש אחד ששמו יוסף חי שמחזיר אהבות הטלפון שלו באתר של המיסטיקה
ה האפור New member 2/8/04 #3 ניצול... מישהו יודע אם יש שם מיוחד לשלב הזה שישו סבל? או כל קדוש אחר אצל הנוצרים?
ה האפור New member 2/8/04 #5 ש כאילו... מין מסע שכל קדוש אצל הנוצרים צריך לעבוד כדי שהוא יהיה ראוי להיות קדוש.. אני מניח שזה הקרבה של עצמך לאלהוים... בטח יש לזה שם לא?
ש כאילו... מין מסע שכל קדוש אצל הנוצרים צריך לעבוד כדי שהוא יהיה ראוי להיות קדוש.. אני מניח שזה הקרבה של עצמך לאלהוים... בטח יש לזה שם לא?
E Envenom New member 2/8/04 #6 אני לא חושב.. במיוחד כי מישהו נהיה "קדוש" רק אחרי מותו ורק אחרי שהוותיקן מחליט על כך..
א אורי רז New member 2/8/04 #9 ההחלטה נעשית לאחר הליך שנקרא beatification, בו יש אדם שתפקידו לקטרג על האדם בפני האפיפיור מתוך מטרה להציג את חייו ופועלו באופן מאוזן לפני הכרזתו כקדוש. במקור הביטוי 'פרקליטו של השטן' נועד לתאר את בעל תפקיד זה.
ההחלטה נעשית לאחר הליך שנקרא beatification, בו יש אדם שתפקידו לקטרג על האדם בפני האפיפיור מתוך מטרה להציג את חייו ופועלו באופן מאוזן לפני הכרזתו כקדוש. במקור הביטוי 'פרקליטו של השטן' נועד לתאר את בעל תפקיד זה.
T ToryMaster New member 2/8/04 #8 הפסיון של ישו, מכירים? בדיוק משם זה מגיע אני רוצה לראות את הסרט, יש שם שיר בפסקול של זמר שאני אוהבת |שותקת|
הפסיון של ישו, מכירים? בדיוק משם זה מגיע אני רוצה לראות את הסרט, יש שם שיר בפסקול של זמר שאני אוהבת |שותקת|