כשה
טוב, הכל טוב

OFF לגמרי-מחפשת רופא שיניים טוב

ועדיף לא יקרן בטרוף כשאר התל אביבים פה באזור אני כבר רצה בין 3 רופאי שיניים בתל אביב והמחירים ממש לא הגיונים כמו כתר לדוגמא 40000 ש" על שן אחת ..זה ממש לא הגיוני בעליל המחירים פה מטורפים לגמרי ואני כן מוכנה להשקיע בשיניים שלי כי אין ברירה אבל מצד שני לא יכולה להרשות לעצמי כאלו סכומים , יש לי איזה 3 שיניים לטפל ואין לי 10000 ש"ח מישהו מכיר רופא טובומחירים הגיונים באזור המרכז ורבתי ..?? אשמח לתגובות

מיKה

New member
דיאלוג של ארונות מטבח

כל השבוע האחרון אני במעקב צמוד אחריהם. הלילה החלטתי, תופסת אותם על חם! אז נכנסתי למיטה... אבל הפעם, הפעם בלי שום כוונות להירדם . ובבית... שקט. ואז... אז זה מתחיל... ארונות מטבח תחתונים – הדלת השמאלית מתחילה בחריקה קטנה, בלתי נשמעת כמעט.... "תק" הימנית, לא מאחרת להגיב...עונה לה בטון קצת יותר גבוה."תאאאאק" השמאלית, מיד מקבלת ביטחון וחורקת חזק יותר... ארונות מטבח עליונים לא נשארים פראיירים. להם יש את החריקות הכי מקפיצות. לפתע , "בום טראח" ....עצבני שכזה... אין לי ספק. אלו הארונות שמעל המקרר! מחליטה לתת להם עוד קצת זמן לפני שאני קמה. להיכנס לדיאלוג קצת יותר מעמיק בטרם אפתור את התעלומה הזו אחת ולתמיד. בינתיים, מרפה את הגוף....עושה את עצמי נרדמת (וברור שיש לזה קשר – כי הרי רק שהם מרגישים שממש אבל ממש קשה לצאת מהמיטה, החבטות מתחילות לתפוס תאוצה רצינית). והם ממשיכים.... תק תק טראח תק תק תק ושוב שקט (כנראה הגיעו להסכמה – אבל מנסיון, יודעת, הם רק מתחממים!) פתאום נדמה לי ששמעתי את השיש מתחיל לזוז...משמיע רעש של אי נוחות, על זה שהוא מחליט להתערב. אבל הוא, בכל זאת הוא חלק דומיננטי במטבח. אי אפשר לזלזל. אני יוצאת מהמיטה, דרוכה לגמרי, נעה לאורך המסדרון ונעצרת. נשענת על הקיר שמול המטבח... לא. הם לא רואים אותי. אבל הם מרגישים שאני שם! ואני יודעת שהם מרגישים כי פתאום... כלום!!! שקט ודממה! מה קורה פה? ככה בכל ערב ויום.... יכולה להיות בבית כמה שעות ברציפות או אפילו יום שלם...ואף לא רחש אחד מכיוון המטבח! איך? איך תמיד רק בזמן שאני נכנסת לישון, חמש דקות לפני ההרדמות זה מתחיל... שמישהו יסביר לי את התופעה הזו....

night mistress

New member
אז..איזו הפתעה הייתה לכם היום?

לי הייתה הפתעה ממש מתוקה..
העברתי היום חוג פסיפס ולפתע הגיעה תלמידה נוספת.. והיה כ"כ כיף.. זה פשוט עשה לי את היום.

ד נ י ת3

New member
נשבעת לכם, לא יודעת מה קורה לי.

פעם התברכתי בזיכרון משובח.. והיום.. אללה איסטר... אתמול הלכתי לאימון. בדרך כלל לפני אימון אני לוקחת כדור שמשפר את הביצועים - נחשו מה? שכחתי... בסוף האימון - התחלתי לחפש היכן החנתי את האוטו, לאחר חיפושים של שעה וחצי (!) וכמעט שהתקשרתי למשטרה, החלטתי לנסות - אולי החנתי את האוטו בקומה אחת למטה (כלומר 2-). נחשו מה... כן.. האוטו היה שם... וזו רק ההתחלה. בחדר כושר ניגש אלי בחור - מחייך, שמח וטוב לי, קורא לי בשמי, מסתחבק איתי.. מסתבר שאני והוא יצאנו בתיכון תקופת מה... מה יהיה איתי?

../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif חחחחחחחחחח

את מרוכזת יותר כשאת במיטה ורגישה לכל רחש?

../images/Emo124.gif קוללללללללללללללל

ששון וקוללללללללללללל שמחה קולללללללללללללל חתן וקולללללללללללללללללל כלה קולולולולולולולולולולולולולולו

עדי2211

New member
../images/Emo6.gif:-דנית ../images/Emo124.gif המאהב שלך....חזר

ובגדול........ חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהח

למעלה