כשהרשיתי לה להתחלף...

gotbetter

New member
כשהרשיתי לה להתחלף...

היא היתה הרבה יותר אלימה ממה שחשבתי. היא הסבירה לי שהיא רוצה יותר שאני אראה אותה בשליטה מאשר ממש להיות בשליטה. אתה רק תסתכל, תראה כבר מה אני אעשה לה, אמרה. אני לא מרחמת עליה. נראה לי שאני יודעת מה לעשות ואיך. בטח יודעת, חשבתי. אם לא את תדעי מי תדע. והנה, היא יושבת מולי מפוסקת על קצה המיטה. אצבעות רגליה מתוחות. חשופת שיניים. זיעה ניגרת ממצחה. שני ידיה אוחזות באגרסיביות בשערות ראשה של שפחת המין שהגרלנו. הגרלנו וקשרנו. היא אלימה מידי, חשבתי כשהכוס שלה אגרף את הפרצוף של הזונה שלנו. פנימה והחוצה, פנימה והחוצה. זה הסיט את תשומת הלב שלי מהלשון שלה שחודרת אל המכות שקיבלה בפרצוף מהאגן. הפנים שלה רטובות ממיצי הכוס. מיצים סמיכים ניגרים ממנה. כבר מזמן שחררה את שרירי הצוואר. כשנראה היה לה שנמאס לי מתנוחה הזו היא הצמידה את הפה שלה לדגדגן (חזק מידי) וסיננה "תמצצי זונה, אני לא מרגישה אותך". תרגעי, חשבתי, היא לא יכולה לנשום. וכל אותו הזמן היא מגניבה לי מבטים. מחפשת אישור. סופגת הנאה מנוכחותי. היא נשכבה על הגב, קיפלה את רגליה לכיוון הבטן ואחזה בכפות הרגלים. איזה כוס מדהים יש לה, חשבתי. איזה מוח מטריף יש לה, ידעתי. "תוציאי את כל הלשון המזדיינת שלך ותנקי לי את כל החריץ מפי הטבעת ועד לכוס. שזה יבריק שמעת?" שוב שלחה לי חיוך. זיהיתי ערפול בעיניה כל פעם שהלשון נגעה בפי הטבעת. קמתי ואחזתי בשערות של השפחה. כיוונתי לה את הפרצוף והחלקתי אותו למעלה ולמטה. למעלה ולמטה. בהתחלה לאט ואחר כך מהר יותר. הסתכלתי בעינים שלה במבט שאומר אני אוהב אותך.

למעלה