כשהעסקן מתפטר

כשהעסקן מתפטר ../images/Emo15.gif

אז זהו: מהיום אפשר כבר להתחיל להביט על הממשלה הנוכחית בעיניים נוסטלגיות. מי שאולי לא הבין עוד את הרמז שהופיע בכותרת אחד העיתונים, על כוונתו של אריק שרון להעמיד לדין את רוצחי זאבי אפילו במחיר בחירות חדשות - קיבל את הרמז הזה מפי רב-העסקנים הבכיר - אורי שני, ראש לשכת ראש הממשלה ("תשתוק, תשתוק, אל תשאל שאלות!") שהודיע היום על התפטרותו, רק כדי לא לפספס את מניין הימים שהוא חייב בהם בצינון, לפני שיוכל גם הוא לרוץ לכנסת כפלוגה מסייעת של שרון - באיגוף מהצד. העסקן עומד לעלות מדרגה. בקיצור: בחירות. הולך להיות שמח.

מעניינת התאוריה שלך...אתה מצייר...

...כעכבר שעוזב את הספינה הטובעת בנמל!!!... במטרה להצתרף לספינה אחרת שעוגנת בביטחה...
יש לי הרושם שלא אהבת את המ"מ שלך, הזה... שבת שלום...

magy

New member
עיר מקלט

לעבריינים כאשר נכנס שרון למשרד השיכון, הוא מינה את שני ליו"ר מועצת המנהלים של חברת "עמידר". בדו"ח מבקרת המדינה ל-1992, פרשה מרים בן פורת שורה של מעשים שייחסה לשני באותה תקופה, אשר עלה מהם רושם של שחיתות. לאחר דיון ציבורי על מלונות היוקרה, שבהם בילה שני, והוצאות כיבוד ואירוח חריגות, הוא הורשע בבית המשפט בשתי עבירות של הפרת אמונים בתאגיד בידי עובד ציבור, ונגזרו עליו ששה חודש מאסר על תנאי וקנס של 10,000 שקל. לא רוצה עוד פושע בממשלה או בכנסת, אם כבר, אז הליצן, פלטו שרון

אטיוד5

Active member
באותה הזדמנות

ששני לא יכנס, כך אני מקווה, אפשר אולי גם להוציא את דדי צוקר מחוץ לתחום? ועוד, בהערכה מינימליסטית, 30-40 אחרים?

שילה1

New member
ולמרות זאת המשיך במשרה ממשלתית!!!

איזו מדינה מיוחדת במינה!!!

יאה "תמימים" שלי או שאתם עושים...

..עצמכם כאילו...נו באמת...הרי התכונה הנדרשת כדי להתקדם בעולם הפוליטי היא, "זקיות"...היום אתה פושע, מחר אתה רבי מקובל(? נא לנחש...) היום אתה שר, מחר אתה אסיר(? נא לנחש...) היום אתה מנכ"ל במישרת "אמון", מחר אתה אסיר "אמון"(? נא לנחש...) בקיצור, הקו שמפריד בין חטא לעשיה פוליטית הוא דק ולעיתים בלתי ניראה...

והנה קמה היום חצופה נוספת ../images/Emo15.gif

ובמקומון תל אביבי מציעה הגיברת ורדה רזיאל-ויזלטיר את בעלה, אמנון ז´קונט, כמועמד ראוי לתפקיד ראש העיר. "הוא חכם ומניפולטור בענייני כספים", כך היא אומרת, "ויכול להיות ראש עיר מצויין". אורי שני לפחות לא ישב שנתיים בכלא, כמו ז´קונט, על עבירות מירמה וזיוף.

את מי אתה מציע?

נותרו פיגורות נקיות? הרי העיסוק בפוליטיקה משחית את כולם בסופו של דבר. מה שהיה הוא שיהיה. מחליפים מסכות. זה טריפה והשני נבלה.

הגב´ "תזרקי אותו" חחחחחחחחחחחחח

"או שתישארי כל החיים שלך סמרטוט" לשמוע אותה ולהתפלץ.

טרה10

New member
כל שנה אנחנו במלון ע"ח החברה

אז מה אתי..לא מגיע לי על תנאי..איזה סוף שבוע בהרודס..!

למעלה