כשהמטוס לא מתניע...

כשהמטוס לא מתניע...

אז ככה... עמרי, פעם עורך במודעון מסויים במזרח התיכון, מגיע לאחר 4 חודשים ללא צניחה למדינה בה החופות לא עשויות מפרוות אלפקות (דוגמת מדינות מתקדמות כמו פרו ואחותה המתחדשת בוליביה), למדינה מערבית - ארגנטינה! אח! ארגנטינה! סטייקים בגרושים! בירה ויין שזורמים כמו מים! מסיבות! בחורות! בחורות! בחורות! אבל מה... כשזה נוגע להתנעת מטוס, יש להם את הדרך שלהם... אגב, אחרי שהמטוס התניע לבסוף, בערך ב- 9,500 רגל, המנוע התחיל לקרטע וציפצופים מוזרים עלו מכיוון הטייס, מה שגרר מיד את הצעקה הבאה: "Salten! Rapido! Rapido! או בתרגום חופשי: "תקפצו מהר או שכולם הולכים!". לאחר מכן יציאה מעל שכונות הווילות של העיר לה-פלטה, טרק מטורף לכיוון המועדון, ולבסוף נחיתה בחווה, בין שתי פרות (ידועות כאן בשם סטייקים), ליד כביש עמוס משאיות ונהר. מה לעשות... ככה זה שהטייס בן 20... הוא עוד ילמד... ד"ש מעורך בדימוס (כן כן, פוסט של עורכים)!

Alkup

New member
יש מצב שהעורכים משתלטים על העולם?

וואו. כל המועדונים והמטוסים שם זה ככה מוי כיף? כי אני בדיוק חושב על היעד הבא...

in8

New member
אופס.....

זה אני פה למעלה ....יותר מידי אנשים בדירה אחת....

Alkup

New member
נו ודאאאאי! נבחרת המופלאים -

הם, והילדים שלהם, והילדים של הילדים שלהם, והאבות הרוחניים שלהם, ואלילי המקצוע שלהם ו... נראה לי שקלטת את הרעיון. הידעת? גם ליאור, המקפל השפיץ מהסככה, התחיל את הקריירה המצליחה שלו בלא אחר מאשר 'הכוך'. כבוד!

העורכת

New member
כולם יודעים

למי שייך הכבוד! (אורי) אני מתכוונת אליך) ורון (גם אליך)

למעלה