כשהמזל דפוק

מזל חי

New member
כשהמזל דפוק

זה כבר לא חשוב השם שלך
שמתי את הביישנות בצד. שמתי את הכאבים בצד. שמעתי אפילו את העצבן שלי בצד. ויצאתי לשיחה עם המנהלת שלי. נו מה חדש היה הזמן הנכון. כך לפחות הרגיש לי שהעיתוי זה כאן ועכשו. ענתה לי בדיוק כמו שחשבתי. לא השתנתה מאז שהגיע לסניף שאני עובדת בו. שקרים ועוד שקרים והמון המון איכס. פשוט יום עבודה איכס לעבוד עם אנשים שמשנים את פני הדברים שמים רגליים ובסוף הם נופלים לבור בעצמם. מחר יש לי שיחה עם המנהל כדי לנסות לעבור למקום אחר. שנה שלמה ידעתי בדיוק את מה שהבנתי היום. להתקדם כנראה יהיה במקום אחר. אז אין טעם להתאמלל הרבה זמן במקום הזה..כשצריך לזוז. זזים. לפעמים כשאתה הולך לך בשקט בין העצים נזרק לך תפוח על הראש או שאתה תופס אותו בזמן או שאתה מביט על העץ גבוה גבוה כי אתה יודע שיום אחד אתה תהיה מלמעלה ותזרוק חזרה ..

מזל חי

New member
זה קורה להרבה אימהות

גרושות ולא גרושות שתמיד יודעים שהן שם כי הן צריכות את העבודה.

מזל חי

New member
לא נראה לי שהבנת נכון

את הודעתי זו שבאה אחרי הודעות אחרות בהקשר לעבודה. אני רוצה עוד שעות ולא מתאפשר לי.

הסוכן64

New member
אז לא ראיתי את כל ההודעות מצטער,אצ

לי בעבודה זה ההיפך.נימאס לי מהשעות הנוספות וכמעט יום יום מבקשים

מזל חי

New member
נותנים לי כשנוח להם אל תדאג

מחר אני במשמרת כפולה כאילו אפשר לחשוב יוצא לי מהסטוק שמוק הזה משהו

מזל חי

New member
לא נראה לי שיש

אבל בסטוקים תמיד יש מה לקנות במחירים מצחיקים. שווה לבדוק.

הסוכן64

New member
אוף,התאכזבתי כי הם מוכרים מכנסיים

קצרות ב-34 שקל מבצע ענק אבל קשה להשיג

אחרי הפרצופי החמוצי

יש לך המון תובנות חדשות. יאללללה כשצריך לזוז זזים ואני מציעה לזוז בזריזות והשתדלי להתמקם ליד עצ גבוההההה

מזל חי

New member
תובנות חדשות ומציאות חדשה

לא תמיד בא לנו לראות ולהבין אבל אפשר לשנות במקצת את הגורל אך לא את המציאות. תודה

מזל חי

New member
קראתי אותו עוד לפני

שהחלפתי מקצוע והגעתי למקום שהתחלתי לאהוב שעושה היום. אני לא יכולה לזוז למקום עבודה אחר.לא יכולה להרשות לעצמי שלא להתקיים זמן ארוך עד שאמצא מקום אחר. אבל אני צריכה לזוז ממקום העבודה הנוכחי. אם זה לא יקרה חודש הבא זה יקרה חודש אחרי. אין לי בעיה עם שינוים חיוביים. מקוה שזה יקרה לטובה. או שבמקום הקיים יתחולל שינוי. הגיע הזמן.

d a n i e l s 5

New member
דווקא התכוונתי...

להחלטה לזוז לסניף אחר, לא למקום עבודה אחר. שהרי על מעללי המנהלת שלך אנחנו שמענו כבר....וזה נשמע ששתיכן ביחד באותו מקום לא ממש הולך בטוב. לכן זה הזמן...לזוז למקום אחר. ב-ה-צ-ל-ח-ה !

יערית

New member
לפעמים באין ברירה

צריכים לבלוע צפרדעים.נכון זה בהחלט קשה, אבל אחריות הפרנסה היא גדולה ואין תמיד מקום ללכת עם זה עד הסוף.נסי בכל זאת להמשיך כאילו לא קרה דבר ויחד עם זאת לחפש במקביל.

מזל חי

New member
ממשיכה כמו תמיד

מאז שהתקבלתי הרגשתי שזה לא יהיה פשוט אחר כך היה די נחמד עד שהתחיל להיות לא פשוט שוב המשכתי ועד ש.. ברור אני שם כי צריך האמת שהיום אני שם גם בגלל שאני אוהבת רק שלהתקע ממש לא מתאים לי ולעשות את העבודה של המנהלים בשכר שלי לא מתאים לי מקוה שבקרוב זה ישתנה ואם זה לא ישתנה אני מניחה שהכיוון יהיה מקום חדש ולא סניף חדש.

למעלה