כשהמדינה רוצה לא צריכים לחכות שנים לתושב ארעי... מספיק כמה שבועות. מסקנה... תמצאו בן זוג ספורטאי.
S stkachov New member 14/1/14 #1 כשהמדינה רוצה לא צריכים לחכות שנים לתושב ארעי... מספיק כמה שבועות. מסקנה... תמצאו בן זוג ספורטאי.
M meninblack1 New member 14/1/14 #2 חוצפה לא מהעולם הזה חבל שקראתי את הכתבה הזאת סתם העלתה לי את הנרבים.
R randyloo New member 14/1/14 #3 לפי הנהלים יש לשר הפנים סמכות לתת אשרות לספורטאים. האם זה הוגן ? צודק? כל אחד שישפוט. לדעתי חוק השבות בעייתי הרבה יותר...
לפי הנהלים יש לשר הפנים סמכות לתת אשרות לספורטאים. האם זה הוגן ? צודק? כל אחד שישפוט. לדעתי חוק השבות בעייתי הרבה יותר...
א אספרסו2 New member 14/1/14 #4 מגוחך, איפה הוא היום. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3564294,00.html
R randyloo New member 15/1/14 #5 אני בעד לתת למצטיינים מתחומים שונים הקלות בהגירה לישראל. השאלה היא מדוע ספורטאים למשל עדיפים על מדענים או על פרופסורים.
אני בעד לתת למצטיינים מתחומים שונים הקלות בהגירה לישראל. השאלה היא מדוע ספורטאים למשל עדיפים על מדענים או על פרופסורים.
א אספרסו2 New member 15/1/14 #6 ספורטאים הם שרמנטים,זה מצטלם יותר טוב להשביח איתם את הגן הישראלי מאשר עם מדען מפוזר חסר מרפקים ויחצנים.
ספורטאים הם שרמנטים,זה מצטלם יותר טוב להשביח איתם את הגן הישראלי מאשר עם מדען מפוזר חסר מרפקים ויחצנים.