כשהלכת, הבנתי

אפי לוג

New member
כשהלכת, הבנתי

"אני פורש, מסיים, גומר, אין לי יותר מה לעשות כאן, הולך למקום אחר", אתה אומר לי. אני נאלמת, לא מאמינה למשמע אוזני, נועצת בך עיניים עייפות: "חשבתי שהיה לנו טוב, שהיה ביננו משהו". "מצטער", אתה מודיע, "מיציתי את עצמי כאן, צפוף לי המקום, אני זקוק למרחב שלי". אני בולעת את הצפרדע, יורדת על פחית בירה ונזכרת כמה אהבתי להביט בך, לראות אותך למולי, כמה מילאה אותי הנוכחות שלך. אתה הולך, והזמן עובר, ואני מתרגלת לשינויים בחיי, לחוסר הנוכחות שלך, ואתה אפילו דוהה מעט אצלי בזכרון הצילומי, ואני מנסה לחפש לי ערוצים חדשים להפרחת השממה שירדה עלי. השבוע, ראיתי אותך שוב, ברגע של שלטוט בלתי מוסבר, ראיתי אותך והבנתי שלהתגעגע זה לא בהכרח לרצות לחזור. פתאום, לא היתה לך הנוכחות הזו שמילאה אותי בזמנו, פתאום היית ריק מעט, חסר צבע משהו, היית כמו עוד חייל בשורת חיילי הבדיל. פתאום הבנתי – יקירי, יעקב אילון, חסר לך הבלונד הזוהר של מיקי לצידך.... ערוץ 10 בשביל זה יש טלויזיה.

אפי לוג

New member
תודה

למגיבים תודה לכותבים תודה למשתרשרים תודה למשתלשלים תודה לעונים תודה לשותקים תודה לחיים משה. לא, לא, זה באמת לא אתם, זה אני. יום טוב.

בוקר לך אפי

מה פה קורה פה?? עוד לא התעוררו הבנות משנת היופי? תגידי, זה עוזר להן השינה הזו, ליופי? ניב(שממתין למידע פנימי)

אפי לוג

New member
להוציא ממני

מידע פנימי??? הסחקת אותי ואת עצמי. אני בקושי מכירה את עצמי, אז איך אספר לך עליהן ו(מ)שנתן?

magy

New member
מה המחמאה הגדולה ביותר

אחרי קריאת קטע???? תגובה מוחצת....או סיפור עם סיומת בלתי צפויה? הרצון שהקטע יהיה גם אצלי, בבית, בפורום שלי, במחברת.....ובעיקר בראש... שאוכל לקרוא שוב...ושוב..... שיהיה קרוב אליי......בהישג ידך. לקום בבוקר, להעביר עליו יד מלטפת, לבדוק שישן טוב במקום שהונח. לישר את השמיכה....שלא יתקרר פתאום. (כן, הקטע) לבדוק שנוח לו שם. אצלי, שמגיבים לו. שהוא לא בודד. (כן, הקטע).... איפה ארוחת בוקר קטנה, עם מיץ טרי ....סחוט במיוחד עבורו. (כן, לקטע) לשאול אותו במשך היום איך הוא משתלב. בערב להוציא אותו לסיבוב (כן, את הקטע) ובמקום לקום, (יום שישי, יש לי יציקה על הראש), ולהכין לו קצת בישולים, אני יושבת פה, וכותבת שטויות...........מה הקטע שלי????????????
)))))))))))))))))))))))))))

magy

New member
לא תיתן לי לברוח ממך??????????

עד סוף העולם תבוא אחריי??????

שקדי

New member
היה פעם שיר כזה....התופסת......

שמוסר ההשכל שלו אמר משהו כמו..... לא כדאי לרוץ תמיד בכל הכח לבורחת לא תמיד כדאי.......... סתם נזכרתי.....................

softy

New member
כמדומני

שדווקא כדאי לאמץ יותר את השיר חוזה לך ברח. סופטי
נס על נפשי

magy

New member
הוזה, לך ברח, מתאים יותר

לא, אין לנו חוזה כתוב.

זיוי בת

New member
אפי

שתדעי, הבלונד הישן מת. יחי הבלונד החדש. שלי. זיוי [מגוונת את החיים]

אפי לוג

New member
זיוי

שתדעי, הבלונד החדש מת גם הישן, מזמן יחיו הפסים האדומים - שלי !! אפי(מגוונת את האפורים)

הבוס

New member
ואני...

פשוט מעביר לערוץ הנסיכות בראשי וחולם... בלי פרסומות, בלי "קולביות" אופנה שמרצדות לי על המסך אני,גק´ דניאלס, ולפעמים גם כדורי שינה (לא להיבהל אפי, זו מטאפורה
)

למעלה