כשהלכתי לצלם...

כשהלכתי לצלם...

חומר לקראת המיפגש מצאתי את הכרטסת הזו שסבי רשם עליה בזמן הכנת אילנות היוחסין:קיימים מקורת שונים לגבי השתלשלות צאצאי שאול וואהל אל מישפחת חלמר.רשמתי את הגירסאות השונות,יתכן שיש בידי שמות כל אבותינו מאז ר מאיר חלמר ויתכן שטעות בידי.אף על פי כן הלואי ונזכה להתקדש אליהם ולדעתם וללכת בדרכם.

avitalit

New member
גם לי היה גילוי ..

כבר סיפרתי כאן אלף פעמים על הכתובות שיש לי .. ובכל זאת הגילוי של אתמול .. כתוצאה מפענוח הכתב המרוקאי : לא רק שם החתן היה נרשם אלא גם שם אביו וסבו ואבי סבו ובסוף רק את שם המשפחה .. וכנ"ל לכלה ... בקיצור - הגעתי כבר ל 7 !! דורות בעץ רק מהתבוננות בכתובה ... אביא אותה למפגש בעז"ה אם רק תרצו . איציק

ornan

New member
שלא תשכחל להביא זאת

נראה לי שלכולנו יש דברים חדשים ומעניינים מהתקופה האחרונה, כנראה המפגש ההולך וקרב זרז אותנו בחיפושים ותגליות כדאי שכולנו נלך ביום רביעי מוקדם לישון כי ביום חמישי על פניו זה נראה ערב מעניין וגדוש. ארנה

שרי סילבר

Active member
ולא נותר לי אלא לקנא... בכל אלה, שיש להם מסמכים ישנים ומרגשים. מה עושים עם משפחה שביסודיות כה רבה זרקה הכל? אבל אני לא אומרת נואש. כעת, כשכל מיני ענפים במשפחה מתחילים לגלות עניין, התחלתי לדרבן אותם לעשות חיטוט בבתים. אולי כעת תהיה להם יותר מוטיבציה. מי יודע? ככה מצאתי כמה תגליות בבית הורי, למרות שאימי אמרה שאין להם שום דבר בבית.

אצלי מישפחת אוגרים....../images/Emo8.gif

מאז ומתמיד הצטנו באגירת וצבירת כל שמעטס למינהו עד כדי קיצוניות וזה כולל גם חומר מישפחתי, אומנם במשך השנים למדנו לעשות הבחנה בין עיקר לטפל אבל משהו נישאר....

למעלה