כשהלב מספיק לדפוק

Adammmm

New member
כשהלב מספיק לדפוק

חודשים ארוכים לא ידע ליבי הנאמן אהבה מרגשת. הסיבה ברורה אך הכוונה מעוותת. אני יודע שבחיים לא אמצא את אהבת ליבי , כי מה שאני נושא בתוכי לא תקבל אותו אבל נערה מנערות חלומותי. שלא תלכו רחוק , איני נושא שנאה או פחד , איני נושא פשע או אכזריות , אני רק נושא גחלת אדומה של אהבה, תמימות ורגש חם ומלטף , אבל הגחלת הזו כל פעם מוצאת עצמה נכבת כל פעם מחדש ע``י מי המוצא שלי, לפעמים עם שתים שלוש שיחות טלפון היא מתעוררת מחדש , ולפעמים עם שיחה כה מרגשת כאן ברשת , אני מרגיש שהיא שורפת אותי מבפנים מחום הבעירה שלה , אבל אחרי האכזבה שכידוע היא מצפה לה , יורד גשם מבול , שלא תצליח לעמוד בפניו ... זהו סיפור ארוך , יכול להיות שלא תבינו כלום מההודעה הזאת , אבל מבטיח שאפתח בסדרת הודעות שהימים יעידו ותבינו הכל ... שלכם אדמממם

moshit

New member
תגובה

אם סגנון כתיבה כמו שלך אתה היית צריך להיות התשובה החמה לרם אורן ברומנים אם הבנתי נכון הלאום שלך שונה משלי ולכן יש לך בעיה להתחבר לבחורות שלא נגיד לצאת איתן נו מה לעשות ככה זה במדינה שמנסה דו קיום אך לא כל כך הולך לה אני סקרנית לדעת האם קלעתי בול לעצם כתיבתך?

est

New member
קשת בענן

קשת בענן

אל תרוץ אחר ה או פרפרים נחת על הקרקע לפני שאתה מתחיל לחפש לפי מילות השיר הביטי איזה פרח.......

למעלה