כשהכאוס חוגג

fa jing

New member
כשהכאוס חוגג

הסרט אמנם מצולם בבתי כלא אבל יש לנו כאן דוגמא חיה ומצולמת לסררה והכאוס השדוררים בעימות רב משתתפים. הריאליסטיקה של קרב רב משתתפים רחוקה מתפיסת העולם של רבים מאיתנו.

את האמת

היו כמה פעמים שראיתי "קרב" (אם אפשר לקרוא לזה כך) רב משתתפים (פעם אחת זה היה בערך 15 על ילד אחד..) יותר גרועים מאלו אבל זה בגלל שפה הם לא יותר מ2 על אחד ובכמה שראיתי היום מספרים הרבה יותר גדולים (10\1 12\3 וכו'..) מפחיד איך שהוא הפתיע את האיש שהתעמל שם בשיא הפתאומיות..

כן

לא מעט נשלחו לאשפוז.. פעם ראשונ שראיתי כזה "קרב" זה היה בכיתה ח' וחבר שלי הלך מכות עם ילד שכמובן הביא את הגב שלו.. בערך 20 ילדים (כיתה ח' אבל עדיין 20 על ילד אחד- באותו גיל) וילדה אחת כיתה יא' התחילו לפרק לו ת'צורה כמו שאומרים הפילו אותו לקרקע והתחילו לבעוט בו אני ועוד אחד (שגם היה אז יא') קפצנו לעזור לו אבסוף הם הלכו (אחרי שפיצצו אותו... פחדו שראו את הילד שהצטרף מכיתה יא' עובר אחד אחד ומחלק מכות..אז עזבו והלכו) ולא חסרים עוד מקרים שילד אחד כמעט התעוור וקיבל זעזוע מוח ועוד הרבה..

ננדין

New member
../images/Emo12.gif

תגידי בייבי, את יודעת לשחק FUSEBALL (כדורגל שולחן)? או שאת יודעת רק לרכב על ההצלחה של נטע? IF NETA IS THE FUSEBALL GODDESS SO THAT MAKE'S GOTMAN THE PROTECTOR AND VEHICLE...

NetaSher

New member
Foosball Goddess

ננדין, אני במקומך לא הייתי מעלה את הנושא בפומבי, זה מספיק מביש להפסיד רפטטיבית לשתי בנות. וכן, זה שתי בנות - כי אחותי הייתה שוערת מעולה! בנות ש' טריומפנט.

roy33itc

New member
פוזזבול זה לא המשחק הזה

של אדם סנדלר ב"נער המים"?...

../images/Emo12.gif

אין לך בושה הא? וזו תגובה של אחד שהפסיד לי ולאחותי ב - 11 משחקים של כדורגל שולחן? ממורמר משהו...לא?
אהה..בפעם היחידה שאתה ויוסיא נצחתם..זה פשוט כי רצינו לתת לכם להרגיש טוב...
בקיצור, אני מקווה שאתם לא נלחמים כמו שאתם משחקים כדורגל

יוסיא

New member
ידעתי שזה יגיע לפסים אישיים

משום מה אלת בפוזבול הראתה לכולנו מאיפה משתין הדג.... וגם בייבי הייתה לא רעה... אין מה לעשות ננדין , עם הצלחה לא מתווכחים ועם כשלונות אפשר רק תירוצים ככה שמזה יש לנו מספיק. אותך בייבי אנחנו נתפוס בפינה חשוכה עם שולחן פוזבול כשאחותך לא תהיה לידך...וא\ נראה מה קורה באמת!!! :)

ננדין

New member
בייבי - כמה שקרים בהודעה אחת...

כנראה שאני ממש לא מוצלח במתמטיקה (למרות הציון הגבוה בבגרות...) אבל קצת מוזר לי שהתוצאה שלך היא 11-1 כאשר אני שיחקתי רק 5 משחקים מולך ומול נטע... לגבי נטע אין לי ספק, היא אלילת הפוזבול...אבל אתם יודעים שמאחורי כל כריש יש איזה דגיגון קטן שנצמד לו לזנב
...

bloody2

New member
אני לא מבין למה אתה מתפלא כל כך...

אני אישית השתתפתי במלא כאלה....ואף פעם לא היה ממש ניפגעים אולי כמה שריטות..אני אישית כמעט פרקתי את האגרוף שלי אבל בסוף זה רק כאב וזהו... היום ברחוב אפשר לימצוא מיליון קרבות כאלה...מקסימום במועדונים אפשר... זאת המציאות המרה שאנו חיים בה אין מה לעשות...אני לא אוהב את זה(אבל כשזה מגיע להגנה עצמית אין פשרות) אתם לא אוהבים את זה...ות'אמת אפילו כל אלה שרבים הם לא ממש אוהבים את זה ...

למעלה