כשהיתי בן 25

א פ ר ו ח

New member
כשהיתי בן 25

הכרתי חיילת בת 19 הבחורה הכי יפה שראיתי בחיי פני בובה פראית תלתלים שחורים מדהימים ים של שכל ורגש לאחר 3 חודשים עברנו לגור יחד היתי כמו באיזה סרט מתוק לאחר עוד 6 חודשים נגמר הסיפור וקיבינימט, מאז עברו 8 שנים 8 שנים ולא עבר יום אחד שלא חשבתי עליה זה לא שאני יכול להגיד שאני אוהב אותה זה לא משפיע לי על החיים אבל פשוט הבחורה הזאת לא יוצאת לי מהראש אין יום שהפרצוף היפה שלה לא מופיע לי כחיזיון מול העיניים על זה מתכוונים כשאומרים אהבת חיי?

אפרת.א

New member
אהבת חיי....

הפכתי והפכתי בסוגיה, ניסיתי כוחי - נברתי, חיפשתי בכתובים, חיפשתי בין השיטין... ניסיתי בחיי שניסיתי - אפילו עמוק בתוך נשמתי ערכתי חיפוש בראשי, בליבי, ------------------------------ חיפשתי, בחיי שחיפשתי - תשובה - לא מצאתי. מן הסתם אפרוחוני...לא חושבת שיש מילים לבטא את התחושה, "אהבת חיי" נשמע לי כל כך אינדבדואלי...איש איש והאינטרפטציות שלו. חוץ מזה נשמה, מה זה בעצם חשוב - העיקר ההרגשה לא? - - - ואולי, אולי יום אחד תלך ברחוב והנה, מולך, אשה כבת 27 עם תלתלים שחורים מדהימים , ממש בובה פראית ו....(25+8=......שיט! שוב יוצא לי 33
) מואההההההההההההההה - מתנצלת אפרוח מתבגר - על אף ולמרות גילי המתקדם...אין לי , פשוט - אין לי תשובה

א פ ר ו ח

New member
פ´רתוש

25 + 3 חודשים + חצי שנה + 8 שנים = כמעט כמעט 34 חחחחחחחחחחחח תני ליגדול נו חולה עליך ועל האינטרפציות האינדיבידואליסטיות במרחב הקוסמי של הרגש האין סופי שבך.......
אפרוח ( שאוהב את אפרת )

אפרת.א

New member
אז זהו ש......

נגמרו המרחבים הקוסמיים
אפרת (שנמאס לה להיות ה"ילדה הטובה")

בוני101

New member
התשובה - לא

בעידן דינקותא .ריבה נאווה מילאה חיי.נסיכה ,כפתור ופרח . מהפכה,אנדרלמוסיה,ההורים ארצה העפילו.הטף ,פיהם לא שאלו.חלומם פרח. מקץ ארבעים וחמש שנות,ואני בפתח תיאטרון,הצגה לראות, צדה עיני את הנאווה. לאשתי אומר אני.זו חברתי זו נסיכתי,מקדמת דנן מימים ימימה . אשתי שתחיה, התכשיט מכירה .אחרי לעלמה לבנת השיער פעמיה שמה . עומד אני אל מולה .היא נרתעת ואני אומר בשיקול דעת: שלום מרי פלונית,אני יהודה אלמוני .אביך רבי,תורה בביתך לימדני.רחוב ומספר דנן.בת שמונה היית ,עיני תרו אותך ,זנחו המשנאות ללמוד להגיד.על זה מאביך באוני פלקות סימנם בנפשי עד כלות. אהבת חיי,עמדה לצידי. גם עם רומן בפוטנציה אחזה בידי . זאת הסובלת אתך,זאת המגדלת ילדיך ,זאת הרואה בעושרך,היא אהבת החיים. עיין ערך " אשת חייל מי ימצא " שנן קוהלת "הבל החן ושקר היופי" חבל שבעת זיקפה ,למשפט אין תוחלת . חבל? מה אתה אומר? לא , אין כיופי . מה אני מפטפט ?

למעלה