כשהיינו ילדים!

כשהיינו ילדים!

נזכרתי פתאום בכל מיני קטעים מהילדות שלי וחשבתי לעצמי שבטח לכל אחד יש סיפורי ילדות מצחיקים,מביכים,עצובים ובכלל. אשמח לשמוע אם אתם מוכנים לשתף בחויות.

shaltomato

New member
הסיפור שלי

טוב אז הנה שלי אווווו (נשימה ארוכה ארוכה ויאללה מה שיהיה יהיה): בגיל 9 התחלתי לנגן קלרינט ובגיל 13 הצטרפתי לתזמורת חולון (קלרינט ראשון - ז"א שורה ראשונה וזה חשוב ,תבינו בהמשך). כעבור כמה חדשים היתה לנו איזה הופעה סתמית בור-יהודה ( עד היום אני לא יודע מה בדיוק עשינו שם).חשבנו ש-GH יענו גומרים הולכים אממממ איך שמתישבים זקופים עם הכלים עומדים דום, בא איזה מנחה ( וואללה נשמע כמו שיר של טיפקס)ואומר שהשגריר הרומני בא לברך את אור-יהודה. בנקודה זו אני מרגיש קצת לחץ בשלפוחית - נו ילד בן 13 תשלפוחיתו צרהת אבל לא נורא . השגריר מתחיל לדבר ברומנית ואנחנו הבנו שכל היושבים כנראה יוצאי רומניה לפי הבעות הפנים. נו ומה עושה הילד המשועמם - מתחיל להתענות בשלפוחיתו שדורשת את שלה. אבל אתם יודעים - השגריר הרומני .... מה אתם רוצים , תקרית דיפלומטית עם צאוצסקו ( זה היה ב77-78). אז החזקתי מעמד ואחרי כ-20 דקות של צ"פאצ"ה וממליגה השגריר סיים. ווואוו כעת ננגן 15 דקות ויאללה לשרותים - אני יחזיק מעמד. נו תנחשו מה היה ??? בא אותו מנחה והתחיל ...........לתרגם...... (20 דדדדקקקקקוווותתת) ohh my godddddd השלפוחית תתפוצץ לה או שתהיה פה תקרית דיפלומטית או שאני עוזב הכל והולך באמצע....

iditbs

New member
יש לי!

גדלתי בעיר קטנה ונחמדה, שלכל מקום היו הולכים ברגל (היום כבר ממש לא) וכילדים היינו נעלמים מהבית מאחה"צ ועד החושך. כשהייתי בכיתה ג' או ד' אני וחברתי הטובה החלטנו להקים חבורה לפתרון תעלומות. כך הסתובבנו וחיפשנו אחר תעלומות ויום אחד מצאנו את עצמנו ליד בניין הערייה (שלא היה עד כדי כך קרוב הביתה). החלטנו ללכת לחקור את ראש העיר. עלינו לקומה האחרונה, נכנסנו למזכירה ואמרנו לה שאנחנו מעיתון ואנחנו רוצות לדבר עם ראש העיר. מה אתם חושבים שהיא עשתה? לחצה על האנטרקום ואמרה לו: "מר XXX יש כאן שתי ילדות שרוצות לדבר איתך". "תכניסי אותן" הוא ענה לה. נכנסנו פנימה ולא ידענו מה לשאול... אז התחלנו לשאול אותו שאלות על נקיון הרחובות והגינות.... עד לפני חודש לא סיפרתי את זה לאף אחד לא חשבתי שמשהו יאמין וגם לא רציתי שאימא שלי תדע שהרחקתי כ"כ בלי רשות. אתם חושבים שסיטואציה כזאת יכולה לקרות היום?

הסיפר הזה../images/Emo9.gif

הסיפור שכמעט לא סיפרתי אאף אחד. היתי בערך בת 6 בחצירינו גידלנו באופן זמני אווזים כאלו שצריכים לפטם ולשלוח ליצור של כבד-אווז. אימי נהגה להאכיל אותם כל 4 שעות עם צינורית מיוחדת. פעם בחודש היה מגיע איש מהמיפעל מעמיס את האווזים המפוטמים על הטנדר והם היו נישלחים כלאחר כבוד למשחטה. יום המישלוח הגיע כולם כבר בתוך הטנדר אימי מצטרפת לנסיעה ועוד נוסע נוסף. אני נעמדת ליד האוטו ומתחננת להיצטרף."אין מקום אומרת אימי,אני אחזור בערב". הנהג מחייך ואומר"תעלי מאחור עם האווזים" רצתי מיד טיפסתי מאחור-הכל היה מלא ולא היה מקום לכן נתלתי מאחור. כך נסענו בכביש המהיר טנדר עמוס באווזים וילדה קטנה תלויה בחצאיתה המתנפנפת ברוח.

למעלה