החוכמה... ``לא להסתבך במצבים שפיקח יודע לצאת מהם`` שרון פותחת דלת החוצה
ש שרון-ב- New member 12/5/01 #11 החוכמה... ``לא להסתבך במצבים שפיקח יודע לצאת מהם`` שרון פותחת דלת החוצה
S softy New member 12/5/01 #12 החוכמה לפעמיים היא כמו מים... וגם עשרה חכמים לא יצליחו להוציא את האבן. סופטי מתנדנד ומפלפל בלשונוֹ
ש שרון-ב- New member 12/5/01 #13 דרוש בסך הכל מגנט קטן להוציא את האבן רק חבל שהחוכמה, שלא כמו המים, לא מחלחלת לכל סדק. שרון לא מפולפלת רק מתנדנדת
דרוש בסך הכל מגנט קטן להוציא את האבן רק חבל שהחוכמה, שלא כמו המים, לא מחלחלת לכל סדק. שרון לא מפולפלת רק מתנדנדת
S softy New member 12/5/01 #14 מגנט? אבן? אמרתי חכמים! החוכמה היא בדיוק כמו מים! יש לה כושר אידוי רב, אז נהפוך הוא צריך לסתום את כל הסדקים, כדי לעצור את האידוי. סופטי צולל במים עכורים.
מגנט? אבן? אמרתי חכמים! החוכמה היא בדיוק כמו מים! יש לה כושר אידוי רב, אז נהפוך הוא צריך לסתום את כל הסדקים, כדי לעצור את האידוי. סופטי צולל במים עכורים.
ש שרון-ב- New member 12/5/01 #20 וזאת הבעיה דביל !!! אתה סותם את כל החורים אזניים עיניים אף, הכל (שלושת הקופים או מה ?) ואז בכלל אתה הופך להיות דביל מוחלט !!! שרון, מוכנה לתרום קצת חוכמה תמורת הרבה טמטום
וזאת הבעיה דביל !!! אתה סותם את כל החורים אזניים עיניים אף, הכל (שלושת הקופים או מה ?) ואז בכלל אתה הופך להיות דביל מוחלט !!! שרון, מוכנה לתרום קצת חוכמה תמורת הרבה טמטום
S softy New member 12/5/01 #26 חוכמה לא תורמים ! חוכמה רותמים למלחמה בטמטום! סופטי רותם את החוכמה לפני הטמטום.
ג גאסקוין New member 12/5/01 #32 מגנט? אבן? איך תוציא אבן במגנט מבאר? מבין הייתי איך למצוא סיכה בערמה של קש עם מגנט. אבל אבן? מבאר?במגנט?!
מגנט? אבן? איך תוציא אבן במגנט מבאר? מבין הייתי איך למצוא סיכה בערמה של קש עם מגנט. אבל אבן? מבאר?במגנט?!
S softy New member 12/5/01 #33 כבר רמזתי על כך... לא צריך להיות כל כך בוטה! מספיק רמז קטן וכיוון... מאיר רמז.
ש שרון-ב- New member 12/5/01 #34 אבן ? שואבת ? יש מבין ? שרון אל תחפש הגיון חפש מסרים סמויים (לא נבין לא נדע)
ש שרון-ב- New member 12/5/01 #31 מ`זתומרת מאיפה ? מטומטמת עם קבלות עם תעודות עם תו תקן עם מדליות עם גביעים עם אישור הרבנות עם הכשר עם אישור בד``צ, בג``צ וכל החברה שם למעלה שרון מפגרת מלידה עם כתם לידה (הבנת ?(
מ`זתומרת מאיפה ? מטומטמת עם קבלות עם תעודות עם תו תקן עם מדליות עם גביעים עם אישור הרבנות עם הכשר עם אישור בד``צ, בג``צ וכל החברה שם למעלה שרון מפגרת מלידה עם כתם לידה (הבנת ?(
S samhot New member 12/5/01 #35 שאלה בקשר לטמטום: יש הטבות מיוחדות לאנשים כאלה? ואם כן איך מצטרפים למועדון הזה? (מועדון הטימטום)
נ נח לי New member 12/5/01 #36 כן בודאי שיש הטבות הרבה כסף עושים מזה פרטים על ההרשמה ניתן לקבל במשרדי הממשלה בירושליים נח לי בטמטום