כשהטמטום חוגג -

שרון-ב-

New member
כשהטמטום חוגג -

כשהטמטום חוגג, הוא ממש חוגג, ללא גבול חוגג תופס כל חלקה טובה משתלט על כל מטר מרובע בדהירה מהירה מתפשט על הכל ממש כמו עם ישראל שמחפש ומתנחל על כל פיסת דשא אפשרית ביום העצמאות בכדי לעשות עליה מנגל אך להבדיל... כשהטמטום חוגג...העצמאות ממך והלאה והוא, הטמטום, לא מדלג על אף אחד, מצליח להדבק לכולם, לחכמים , לפקחים, לנבונים לתמימים לשרלטנים - לא עושה הפליות... והוא לא בוחל באמצעים.. מסתנן אליך מבלי שתבחין...כשאתה עסוק במשהו אחר.... מנצל כל רגע של חולשה, של מחלה, של חוסר איזון הערמומי הזה... מצליח לעבור את כל שומרי הראש המיומנים שלך הוא גם לא לוקח שבויים, הטמטום, למה לו... משאיר אותך להתמודד לבד.. לנסות להבין..להבין.. איפה טעית, מתי בדיוק נרדמת..איפה שגית...ממה התעלמת... אך מרוב שהוא נכנס עמוק..מרוב שהתערבב בתוכך.. אתה כל כך מטומטם שאתה לא מצליח להבין בכלל שרון ממחזרת עבור...

נח לי

New member
הגיע הזמן להפטר מהשומרים ...

האם הטימטום הוא במטומטם שלא הסכיל לקרוא את מחשבתך? או הטמטום הוא במטומטם שלא הסכיל להעביר המחשבה? אולי הטמטום הוא בכלל חוסר בטחון אולי הטמטום בכלל הוא עצם ההוויה מכל צד שלא מסתכל תמיד רואה את המטומטם הבא הו לו יכולתי ולו לרגע קט להיות אותו מטומטם שלך הייתי חי בתחושה נחמדה של אגו במרומים היא רצתה אותי הייתי לוחש לעצמי באוזן ורץ לי למקלחת לים של סבונים מטומטם ממוצע

שרון-ב-

New member
השומרים מפוטרים

כשהטמטום בא לבקר אחת לתקופה הוא מגיע במסווה של אריזה יפה מתקבל בברכה עם המון בלונים ולוקח אותך למעלה לעננים וכעבור זמן מה מסתבר שזה הטמטום, הוא ולא אחר בתוך תוכך עולה על גדותיו לך חפש דרך לגרש אותו עכשיו ואתה כועס מתעצבן לא תבין לעולם כי מבלי שתרגיש אתה - מטומטם מדופלם !! שרון מודה לנח שגרם לה לחייך

יערית

New member
הדבר הטוב ביותר לעשות...

א.להתקשר למטומטם/ת הקרובה ביותר שלך, לבקש קצת איזון בטימטום,להנות משיווי המשקל,להנות מהכאב, להבין שכל עוד הוא זמני ,הוא אנושי,יש הרבה דרכים להתמודד איתו,להתעלם, להביס אותו,למחוק אותו . לא צריך הרבה חכמה להבין שהוא אורח לא קרוי, לא צריך הרבה השכלה בכדי להבין שכשלון אחד או שניים, מקרבים את הטימטום המיוחל,את הטימטום האולטמטיבי. אז עשי טובה,רדי כבר מהטימטום שלך,כנסי למדי נורמאלית(אין דבר כזה),וחייכי לעולם(הוא בד``כ מחזיר חיוך). באהבה רבה! יערית-המטומטמת הראשית.

נח לי

New member
מהפכה

בהחלט צדקת לפטר השומרים עכשיו נשאר להיפטר מאחרים לפטר את כל משרד ההגנה וזה כמובן שלא נעים כי כבר זה מצריך פיטורים כו רבים אך הנטל יורד פחות ופחות מבקשי שכר ואז לא תהי בכלל באותם רגעי טמטום תשארי בעננים מידי פעם קיטפי לך טומטום במסווה של פרח החזיקי אותו איתך שם בעננים כל עוד פרח הוא תהני מהצוף וכשנגמר הרגעת, תרפי תישארי לך לבד קצת שם במרומים עד שיצוץ לו עוד פרח לפתע שלילמד איתך לעוף לפעמים יצליח לחודש לפעמים לשלוש שנים אבל האם באמת יש פרח שתמיד תמיד יתאים??? נח לי למעלה

יערית

New member
לא מתערבת לכם..

אך רוצה רק להתיחס למשפט האחרון, ``האם באמת יש פרח שתמיד תמיד יתאים?`` לא!!!!!! אבל(אבל גדול), יש את המקסימום התאמה,וזה כבר עיניין של פשרות. יערית-שקוטפת אחר ורק פרחים מוגנים.

נח לי

New member
פוי

פשרות פשרות הן לא פועל יוצא של פחדים שואל את יערית שקוטפת פרחים מוגנים? מה הרעיון הכללי בפשרות טרם הבינותי המחכה לבאות

שרון-ב-

New member
מהפח - חה !

או קיי יקירי, פיטרתי את כולם, אפילו את עצמי תמיד למעלה, לא תמיד בעננים, לעיתים הם אפורים וזה לא כייף ונכון לעכשיו, לא מאמינה בפרחים ולא בקוצים ולא בירוקים (רק בתא``י) שרון נח לה למעלה לבד עד בכלל

נח לי

New member
רק תזהרי

שלא תעבור לה סוסה חביבה ותקטוף את כל התלתן לבדה וגם הרק הקסום יעלם והעד בכלל יהפוך מאיים ומתוך חוסר ברירה חברתי תעמצי לך איזה קוץ אפרורי נח לי בשדה קוצים

שרון-ב-

New member
לא נזהרת

לגמרי מהמרת לא מחכה לא מבכה לא ממתינה לא מפשרת לא מתפשרת ואם רק קוצים (בתחת) יהיו לבחירה זה לא יהיה מחוסר ברירה כי אולי במקום לחכות לפרחים צריך לחכות למוכר שרון מפגרת עם דיפלומה לא מוצאת את הבית ספר שהעניק לה את התעודה

נח לי

New member
לחכות

פה מתחילה ונגמרת הבעיה הציפיה היא האכזבה נח לי בהשלמה

שרון-ב-

New member
הציפית היחידה

היא על הכרית הציפיה גרועה המתנה היא לא ציפיה ההמתנה לא מוגדרת ההמתנה היא פסיבית ללא פעולה ללא עשייה ללא ציפיה - ללא אכזבה שרון נח לה בהשלמה באשר היא

נח לי

New member
נכון

אבל את הציפה לא לקחת בחשבון והפוך נשאר לבד, יתום מה שמעלה את הסברה אולי לא הסתכלת על כל התמונה? נח לי בהתבוננות

שרון-ב-

New member
יש לי בעיה

כשאני מסתכלת על תמונות (או תמונה) אני לא רואה רק את הצבע או את הנוף אני רואה את הצייר אני רואה איך ערבבו את הצבעים אני מבחינה בסוג הבד אני יודעת ממה עשויה המסגרת אני אפילו יודעת מתי ציירו אותה ובאיזה מצב רוח וזו הבעיה הלוואי ויכולתי לראות רק את הקווים הכלליים רק את הגודל, ואם זה לא מתאים לי לסלון, לזרוק שרון, עד שקונה תמונה לוקח לה מאה שנים אם בכלל

נח לי

New member
לעניות דעתי

בעיה היא בעיה רק כשמחליטים שהיא כזו עומק הוא בעיה רק למי שמפחד שקפוץ למים ובכלל... דברים שלא מתאימים לסלון יותר טוב ישארו בחדר שינה נח לי בהפרדה

samhot

New member
אל תקני תמונה

מהיום והלאה תיקני אך ורק צילומים ולא ציורים.

שרון-ב-

New member
אחלה פתרון -

רק מקווה לא להשתעמם מהר..... שרון ממתינה לצלם (אנוש ?)

softy

New member
הטמטום אף פעם לא חוגג !

אין לו זמן לחגיגות. הטמטום עסוק כל הזמן בהשתלטות, הטמטום הוא בן בית. החוכמה היא לתת לו לצאת לטיולים ארוכים מחוץ לבית. סופטי לא חוגג ולא בבית.

למעלה