כשהדמעות לא מפסיקות...

MeWithoutU

New member
כשהדמעות לא מפסיקות...

אמא לא כאן!
אני כל זקוקה לחיבוק שלה עכשיו! הלב שלי שבור.......שבור לרסיסים! ואני לא חושבת שזה יעבור אי פעם... כשללכת לישון ולא להתעורר יותר נראה כמו פיתרון לכאב...........היא לא פה.
כואב לי כל כך!!! ואני לבד.......לבד..................... התרחקתי מכולם...כל אחד המשיך בחייו......כולם עסוקים בשלהם.........אין עם מי לדבר...אין מי שינחם... ואני כאן...לבד.......בוכה כל כך שהעיניים כבר שורפות... כשהלב כואב כל כך........כשחלק ממני חסר..............היא לא כאן. מתמודדת לבד עם הכאב הזה...... והיא לא כאן כדי לעודד

LiorShap

New member
ג'ולי!!

קודם כל בטח שזה יעבור...את תראי כבר... אני לא יכול לעשות יותר מדי אבל אני שולח לך חיבוקים! ואני בטוח שההרגשה שלך עוד תשתפר,זה רק עניין של זמן.

שלום

מבין אותך, מרגיש כמוך, כואב את כאבך באמת אך עדיין אין לי משהו חכם לומר חוץ מלתת לך חיבור וירטואלי ענק הישר מהלב!
תהי חזקה! אוהב.

יקירתי, נדוש כאן אולי, אבל..

מצטרפת למחבקים. אין באמת מילים נכונות שיכולות להקל על התחושה המכבידה. איתך.

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo42.gif

ממש הרגשתי את התחושה הזאת הבוקר. לבד, לבד.. היא השאירה אותי לבד. ושנאתי אותה באותו רגע, פשוט שנאתי...
אין לי ממש מה לומר לך. רק אומרת שאני מבינה למרות שזה לא ממש מנחם...

yaeli20

New member
יקירתי ../images/Emo201.gif

אני בטוחה שכולם יכולים להעיד על עצמם שהם הרגישו כך ולא פעם אחת. לצערי יש ימים ותקופות כאלה... כל אחד ממשיך את חייו בקצב שלו ולא לכולם אותו הקצב. לפעמים קורה לנו שאנו מסתכלים על האחרים ונדמה שהם המשיכו בחייהם בעוד שהם (ואם נדבר איתם אולי נגלה את זה...) ממשיכים רק כי אין ברירה או כי ככה יש פחות זמן לכאוב וזה, בצורה אולי מעט מוזרה, מקל קצת. אני מצטרפת לחיבוקים של החברים ושולחת לך הרבה אנרגיות ושקט

MeWithoutU

New member
תודה רבה לכולם על התמיכה...

עוברים עלי ימים קשים...ומאוד הייתי זקוקה לחיבוקים...(גם וירטואלים זה טוב^_^) משהו שקרה שגרם לי להיות עצובה..........)= ולהיתמודד עם זה לבד, זה די קשה. (= תודה שוב לכולם

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo140.gif

מקווה שהימים הקשים הללו ישאירו אותך עם נפש בריאה, כמה שאפשר.

למעלה