כשהדולר עולה חלק א'

כשהדולר עולה חלק א'

מוקדש לזו שלימדה אותי כל כך הרבה השמות שונו המציאות לא כשהדולר עולה תמי אין סיכוי שזה יקרה הדולר לא מזנק ככה פתאום זה המסר שאני שולח לך בבוקר של יום ראשון אחרי שאת טוענת שהוא יגיע ל - 4.25 ביום חמישי, את מתעקשת אני אומרת לך שי עד יום חמישי הוא יגיע ל - 4.25, אני מחייך לעצמי ומנסה להסביר לך מדוע זה לא יקרה אך את בשלך. את יודעת מה אני אומר לך במסר המאה וחמישים להיום אם זה יקרה אני מוכן לעשות כל מה שתרצי , מיד אני מקבל את המסר הבא: אם זה קורה אנחנו נפגשים ביום חמישי בשעה שבע ברוטשילד בקפה הלל, נראה אותך אם אתה כזה בטוח . אני מהסס לרגע מול המסר אבל משיב בחיוב ומוסיף שוב הערה שאין סיכוי שזה יקרה. את משיבה בחכה ותראה ואני צוחק איתך שאת הולכת לקנות את כל הדולרים שבעולם. יום חמישי מגיע הדולר על 4.22 בתחילת המסחר ואני רגוע (שולח לך קצת מסרים מתגרים בנושא למרות שאת מגיעה רק בצהריים באותו יום) , לאט לאט כאשר מתקדם המסחר אני שם לב שהדולר מתחיל לטפס,לא לאט אלא מהר מדי ללא הסבר כלשהו , בשעה 10:00 הוא 4.229 בשעה 11:45 הוא כבר 4.237 ואני מתחיל להילחץ , שותפי לחדר שואל אותי מה קרה הרי זה משמח שהדולר עולה ,אני מהנהן בראשי ולא מסביר דבר, המסרים שלי אלייך הופכים להיות פחות מתגרים ועם נימה של חשש . בשעה 13:30 שעה לפני קביעת הדולר היציג השער הוא 4.243 ואני ממש מתחיל להבין שאני הולך להפסיד בהתערבות שלנו, בשעה 14:30 בנק ישראל מפרסם את השער היציג 4.252 . אני לא יודע מה לחשוב וחמש דקות אחר כך אני מקבל את המסר הבא ממך: פעם הבאה אל תתערב אם אתה לא יודע אני צריכה לזוז מצטערת שלא הייתי כל היום אני רואה אותך היום בשבע בבית קפה אל תדאג אתה תזהה אותי , תלבש ג'ינס וחולצה מכופתרת (לא פנסית מדי) תהיה נקי ומגולח מחכה לך תמי אני עדיין מופתע מכל ההתרחשויות ועונה תשובה חיובית. כל אחר הצהריים אני לא מרוכז חושב רק על המפגש , בשעה 17:00 אני יוצא הביתה מגיע , מתקלח ומתגלח כמו שביקשת לובש חולצה לבנה ומכנס ג'ינס , שם עליי בושם ויוצא לדרך , מעולם הדרך לת"א לא נראתה לי ארוכה כל כך ,כל כך הרבה מחשבות רצות לי בראש . אני מגיע ומתחיל מחפש אותך - מסתכל אולי זאת את עם השחר השחור שיושבת שם לבד או אולי זאת הבחורה שעומדת בקופה כעת , לפתע אני מבחין במישהי שעוברת את הכביש בשמלה שחורה יפיפה כמעט כל אחד ברוחב נועץ בה מבט , לאחר מספר רגעים אני מרגיש נגיעה נעימה בכתף ימין שלי אני מסתובב ורואה אותך בפעם הראשונה בחיי , זו את עם השמלה השחורה היפיפה , את עומדת קרוב אליי ואני מנסה להשפיל את מבטי אך את מיד בהתחלה את נותנת לי שיעור מזורז "נעים מאד שי שמי תמי " ,נושקת לי קלות על הלחי ולוחשת "תרים את הראש שלך אתה פה איתי ושכולם יקנאו" ,למזלי עמדתי על יד העמוד כניסה אני מחזיק בו כי הרגליים שלי כל כך רועדות כאילו זו פגישה ראשונה שלי אי פעם . את נכנסת לבית הקפה ואני אחרייך ממשיך להתפעל מיופייך אנחנו מזמינים קפה אני לוקח אייס כדאי לנסות להירגע ואנחנו מתיישבים. את רוכנת לעברי קצת יותר ואני יכול להעיף מבט בשדייך היפים באמת תיארת אותם נכון גדולים עומדים עגולים ויפים המחשבות שלי בעננים עכשיו, הקפה מגיע והשיחה קולחת, צוחקים מדברים נורא לאט נוח לנו יחד. אחרי שעה בערך את שולפת פתק – זה הכתובת שלי בבית עם הסבר איך להגיע , תצא בבקשה חצי שעה אחרי וכן מותר לך לחשוב עלי מחשבות סקסיות זה בסדר אני חושבת את זה עליך כמעט כל לילה בשבוע האחרון, נושקת לי על הלחי והולכת. אני יושב שם עם האייס שלי מנסה להתקרר מעולם חצי שעה לא עברה כל כך לאט , עוד דקה ועוד דקה והזמן לא עובר , אחרי 25 דקות אני חש שאני לא יכול לחכות קם ויוצא לדרך , בדרך אני שומע את השיר חושב עלייך , וזה מגביר לי את המחשבות עלייך . הנה הגעתי אני עומד מול הדלת דפיקות חלשות ואת פותחת את הדלת , שלום חייכני מקבל את פניי , "מצאת בקלות?" , אני מהנהן בראשי ,בוחן אותך מכף רגל ועד ראש ,הנשימה כמעט נעתקה מפי ,את החלפת שמלה ולובשת כעת שמלה קצרה יותר וצמודה יותר שלא משאירה הרבה מקום לדמיון החזה הגדול שלך מתגלה במלוא תפארתו , את רוכנת לעברי נותנת חיבוק ונשיקה קלה , אני מריח אותך והריח הזה ממש משכר אותי , את מחייכת ואומרת "די תירגע אני לא אוכל אותך, קדימה בוא תכנס" נותן לך יד ואנחנו נכנסים פנימה לסלון שלך , אני יושב על הספה ואת מתיישבת לידי , אנחנו מדברים, לאט לאט מתקרבת אליי , מתחילה ללטף לי את יד ימין ואז את יד שמאל , אני קצת נבוך , לפתע מתקרבת אליי ושואלת בלחש אם נכבה את האור זה יפריע לך ? אני רק מהנהן בראשי , האור כבה ואת כבר ממש צמודה אליי אני מרגיש את שדיך צמודים לחזה שלי אני נושק לצווארך בעדינות ואט אט אנחנו מתקרבים לנשיקה , נשיקה ראשונה שלנו, את מתחילה לפרום לי את הכפתורים בחולצה אני מנסה להתנגד , את לוחשת לי "תרגיש בנוח אם אני יעשה זאת קודם?" אני מהנהן בראשי ואת קצת מורידה את השמלה ונגלה לפניי החזה המדהים שלך , לעזאזל למה אמרתי לה שחזה זה החולשה שלי , את שמה את הראש שלי בין החזה שלך ואני מנשק אותו בעדינות, מלקק אותו, מתחיל לאט לאט להשתחרר , את מנסה שוב לפרום לי את הכפתורים הפעם אני לא מתנגד , אני עסוק בלשלוח ידיים שולח יד לכיוון השד הימני שלך ומתחיל לעסות וללוש אותו בעדינות וברכות ואז עושה אותו דבר לשד השמאלי , את עושה קולות של נהנת ואז תופסת את ידיי ואומרת שאת כבר חוזרת "תחשוב על דברים אחרים חוץ ממני כי ובשום פנים ואופן אני עוד לא מרשה לך לגמור פה לבד" המשך מיד

כשהדולר עולה חלק ב'

את חוזרת אחריי כמה דקות ולובשת בייבי דול שקוף לגמרי רואים הכול , אם קודם הזין שלי היה קשה הוא עכשיו עומד להתפוצץ בתור המכנס , את חוזרת בדיוק לאותה תנוחה שהיינו ויושבת עליי , אנחנו שוב מתנשקים הפעם ביותר תשוקה ולהט , , את לוקחת פיקוד ותוך רגע את בלי הבייבי דול זהו את ערומה לגמרי עליי ,אני חושב שזה גן עדן ,בעוד אני חושב זאת את מורידה לי את המכנס ומתחילה לשלוח ידיים לעבר הזין שלי , בכל נגיעה שלך בו אני גונח בהנאה את לוחשת לי באוזן "אני בטוחה שאתה לא הבאת קונדום טיפשון שלי" , אני מביט בך במבוכה ואת מחייכת זה בסדר חמוד אני סמכתי על עצמי ושולפת קונדום מהשידה בסלון , תוך רגע הוא עליי , ואחרי כמה רגעים את יושבת עליו מתחיל להתנענע ,לזוז בהתחלה לאט ואז יותר מהר, אני גונח מהנאה תופס לך את החזה לא יכול להפסיק לתפוס אותו נשיקות , מציצות , אני מרגיש שאני עומד לגמור אני תופס אותך חזק ומצמיד אותך אליי וגומר , אני לוחש לך "אני מצטער" , את אומרת "דביל זה רק ההתחלה מתוק" , יורדת מעליי ניגשת שוב לשידה , בראשי אני אומר איזה הפתעה היא תשלוף משם עכשיו , את שולפת משם ויברטור ופונה אליי קום תן לי לשכב , את נשכבת על הספה ומתחילה להכניס את הויבראטור בין הרגליים שלך , אני מסתכל עלייך שוב בתשוקה רבה , את אומרת "בו תשיק בו אתה צריך ללמוד גם את זה" ביד אחת אני מכניס לך את הויבראטור וביד השנייה אני לש לך את החזה , הגניחות שלך משגעות אותי לגמרי תוך כמה רגעים אני מרגיש את הזקפה במלוא הדרה שוב , אני רוכן לעברך ואומר "אני רוצה להיות בתוכך" את לא אומרת מילה פשוט שולפת מהקופסא עוד קונדום ואומרת לי מילה אחת "שים" , אני מיד שם אותו ותוך רגע אני בתוכך הגניחות שלך הופכות לחזקות יותר וגם שלי אני מרגיש אותך ואת אותי אנחנו גומרים. אני רוכן לעבר ראשך ולוחש באוזנך "תמי אני אוהב אותך" ונותן לך נשיקה חושנית. אני נשכב על החזה שלך ואת מלטפת את ראשי ככה אנחנו מחובקים אך לאחר כמה דקות את אומרת לי "חסר לך שאתה נרדם יש לי עוד הרבה הפתעות מהשידה שם" אני רק מהנהן בראשי ונהנה מזה שאני נמצא על גופך הנעים. את מרימה לי את הראש נותנת נשיקה קלה ואומרת "עוד 15 דקות תבוא לחדר שלי , תשתה משהו ואל תלחץ אתה בינתיים תלמיד טוב אבל אני רוצה שתהיי מצטיין אחרי רבע שעה אני מתייצב בחדרך ריח נעים של קטורת יש בו וקצת נרות דלוקים אני רואה אתך בתלבושת אחרת ומיד מחזיק את הידית של הדלת כדאי לא ליפול, שוב ראשי נהייה סחרר , את מזהה את זה וצוחקת צחוק קל ואומרת "אוהב את התחתונים האלו ?" אני רק יכול שוב להנהן בראשי , את שם עם תחתון שכמעט שקוף ופלג גוף עליון חשוף , אני משיק את עצמי לא להתנפל עלייך, את שולפת בקבוק של שמן ומתקרבת אליי ואומרת "אתה יודע מה קורה עכשיו :משחקי שדיים" שמה את השמן ביד שלי ,נשכבת על המיטה ומסמנת לי ביד לבוא אלייך. אנחנו מתחלים להתנשק שוב נשיקות חמות נעימות אני מתחיל לרדת לכיוון הצוואר שלך נושק לך שם , נושק לך באוזן , מאחוריה ואט אט יורד לכיוון החזה שלך נותן נשיקות קטנות שם ,לאט לאט אני מתחיל למצוץ את הפטמות שלך , לנשוך קלות , אני מרגיש שהזין שלי עומד להתפוצץ , אני לוקח את השמן ומתחיל לשים אותו על גופך ,את לא נשארת אדישה וגונחת קלות אני לש לך את השדיים , משחק בהם צובט קלות , נהנה כל כך , את לפתע מפסיקה מתרוממת אליי ואומרת "שי אני יודעת מה אתה רוצה עכשיו ואני רוצה שתגיד לי את זה" , אני נבוך קצת , לא מסוגל להגיד את זה , את לא מרפה " קדימה זו הפנטזיה שלך וזה בסדר גמור" , אני מרים מבט אלייך ואומר בחשש " תמי אני רוצה להעביר את הזין שלי בין השדיים שלך ואז לגמור שם" . את לא אומרת מילה רק הופכת אותי ומתחילה לשפשף את שדיך על הזין שלי ,את רואה שאני כל כך נהנה וממשיכה בקצב מהיר יותר לא עובר זמן רב ואני מרגיש שאני מגיע לשיא אני הופך אותך במהירות וגומר לך עליהם. אני נשכב לצידך עם חיוך ענק על פניי מרגיש כמו בחלום ולא רוצה להתעורר. את אומרת "אני הולכת להתקלח ברור לך שאתה מגיע לשם תוך כמה דקות" אני נכנס אחרי כמה דקות , את שם מתחת למים עם הדוש אני נכנס פנימה ואת פונה אליי ואומרת "עכשיו אתה תלמד איך לעשות לבחורה ביד" לוקחת את היד שלי ולא מבזבזת זמן ישר שולחת אותה לבין הרגליים שלך ,את מזיזה אותה כמו שאת רוצה רואים עלייך שאת נהנת הזין שלי שוב נעמד כמו טיל טומהוק , לפתע מוציאה אותה אומרת לי בטון מצווה "תוריד את הדוש ושים לי את הזרם בין הרגליים" אני מציית וכמובן לא מבזבז את ידי שמאל שלי שפנויה ומשחק לך קצת בחזה , את תופסת לי את היד ואומרת " עכשיו בלי שדיים חמוד שלי" אני מציית ומסתכל עלייך מתענגת על זרם המים החמים שחודר לגופך. את אומרת לי להפסיק ולהחזיר את הדוש , לוקחת קצת סבון ואומרת לי "ומה חשבת שלך לא צריך לעשות ביד ?" מתחילה לשפשף לי אותו ואני כמו משותק לא יכול לעשות דבר , איכשהו אני מוצא כוח , מסובב אותך מצמיד אותך לקיר היד שלך עדין משחקת לי בזין ואני ביד אחת אוחז בשדיך והיד השנייה עושה את מה שלמדתי לפני כמה דקות , עושה לך ביד ואת עושה לי ,שנינו מגברים את הקצב גונחים , את גומרת ולאחר כמה רגעים גם אני . אני מחבק אותך מאחור מנשק נשיקות קלות בעורף ולוחש לך "תמי גם בפנטזיה שלי לא דמיינתי שזה יכול להיות ככה" ,את צוחקת ואומרת לי " אמרתי לך שאתה תלמד מהר". אנחנו מתקלחים יחד , מתנשקים הרבה , את יוצאת ראשונה , אני נהנה עוד קצת במקלחת ויוצא אחריך , אני נכנס לחדר ורואה שאת עטופה במגבת שוכבת על המיטה , בביטחון שלא אופייני לי אני מסיר את המגבת שעוטפת אותך שם את הראש לי בין הרגליים שלך ומתחיל לנשק קלות , "אני מבינה שאתה רוצה את השיעור האוראלי עכשיו" את אומרת בחיוך , אני רק מהנהן בראשי ומתחיל ללקק ,לנשוך קלות את הכוס שלך , את נהנת אני מרגיש שאת נהנת , מתחיל להרגיש את הרטיבות של הכוס שלך וזה מדליק אותי כל כך , את מנחה אותי קלות מה לעשות אך לפתע מפסיקה לדבר ורק מגבירה את האנחות שלך , אני ממשיך בהתלהבות רבה ואת גונחת חזק הפעם עד שאת גומרת . אני מרים את ראשי מאזור חלציך ונותן לך נשיקה גדולה, נשכב לצידך את מצידך מתחילה לרדת לכיוון הזין שלי אני שואל בפליאה "מה לא גמרת?" את צוחקת ואומרת "ומה לאהובי לא מגיע פינוק אוראלי ? אני מרגיש את פיך על הזין שלי תחושה נפלאה נהדרת את לא מפסיקה למצוץ אותו כמו סוכרייה על מקל , מלטפת קצת את הביצים שלי ואף מידי פעם נותנת גם להם להרגיש את פיך החם , אני גונח חזק את מוצצת ומוצצת עד שאני גומר. אני מחייך נותן לך נשיקה , משכיב אותך על גבך שם ראשי בין השדיים שלך ותופס אותם בשתי ידיי ,את צוחקת ואומרת "מה לא הפסיק לך ? אתה רוצה גם לחלום עליהם?" אני מחייך חיוך רחב ואומר " אני אחלום על כמה כיף שהדולר עולה".

מעולה!! מזכיר לי משהו שקרה לי...

סיפור דומה, אך פחות איכותי לצערי, קרה לי לפני מספר שנים!! איזה כיף לנו

למעלה