כשהבית ריק הבית ריק .....

כשהבית ריק הבית ריק .....

לפני מספר חודשים עברנו דירה כ"חיות ארוח" לתפרת אנחנו מאוד מאוד אוהבים לארך פיתאום אנחנו מוצאים את עצמנו ממש לא מגיעים לזה או שלא יודעים מה כנל גם להתארח משהו קרה האם יש איזה סיכוי שזה קשור לבית שאנחנו נמצאים ? אולי יש לך רעיונות שנה טובה ומופלאה

דנה A

New member
אורחים

שלום לך, ברוכה הבאה לפורם, יתכן כי ביתכם הקודם היה בעל איכות יותר יאנגית ומאופיינת יותר עי' אלמנט האש, האדמה יתכן כי כיום ביתכם בעל איפיון אנרגטי דומיננטי שונה, בעיקר בסקטור הסלון, דלת הכניסה, איפיון הפתחים העיקריים. האם את יכולה לתת יותר פרטים? האם חלו שינויים נוספים - מעבר לנושא האורחים? מה לגבי שמחת החיים? תחום חברתי בכלל? פרסום? או שמא שינוי בעיר המגורים, שינוי משפחתי (ילדים למשל)? כיצד נראה הסלון? אלו רהיטים ישנם בסלון? צבעים.? שנה נפלאה גם לכם דנה אהרון

ברוכים הנמצאים ותשובות

תודה על קבלת הפנים המאירה מצידך לשאלותיך אם אני מתייחסת למבנה הסלון הישן לעומת החדש בסלון הישן היתה דלת כניסה אחת מתוך שתיים שהיתה ישירות לסלון אך הסלון היה מאוד מאוד קטן היום דלת הכניסה לבית היא ממקום נטרלי "הול" אם אפשר לקרא לזה כך והסלון יותר גדול אך ללא דלת כניסה ישירה אליו בדירה החדשה חלון הפונה מזרח כנ"ל הכניסה לבית בדירה הישנה חלון הפונה צפונה כנ"ל הדלת שלו מבחינת הריהוט הוא נשאר זהה סלון ירוק טלויזיה וזהו בעצם וילונות - היו צהובים והחלפנו לכתום מיקום הסלון בבית הקודם היה צפון מזרח הנוכחי דרום מזרח לא אין שינוי במספר הילדים יש שינוי בהתנהגות הילדים פחות רוצים לצאת מהבית כייף להם בבית החדש שזה נשמע לי כיתרון לא ??? מבחינתנו ההורים כנ"ל עם המעבר חלו עוד שינויים בחיינו שקשה לי להגדיר אם השפעתם טובה או לא אני החלפתי עבודה - לשעות רבות יותר זוגי גם הוא צפוי ממש בקרוב להחליף תחום עבודה אשמח לכל הכוונה

דנה A

New member
סלון

אתן לך הסבר קצר שיתכן ותוכלי להבין מדוע חשים שינוי בין בית אחד לאחר - האנלוגיה שבה אני משתמשת הינה מן האסטרולוגיה המערבית - ידוע לנו כי כל אדם ברגע שנולד יש לו המפה האסטרולוגית המשקפת את הלך חייו, אעפי' שעדיין לא עשה מאום בחיי המציאות, עדיין נולד עם פוטנציאל אנרגטי מסוים, יכולות מסוימות, אישיות משלו- מפה אשר משקפת את הלך חייו, אעפי' שעדיין לא הגשים ועתה רק התחיל חייו. כך גם הבית שלנו - כל בית בעת "לידתו", בנייתו, מקבל את המפה האסטרולוגית הספציפית שלו. מפה זו מספרת לנו על הפוטנציאל הגלום בבית זה. לבית זה יש האיזורים התמוכים בבריאות, ישנם האיזורים המחזקים חולי וכבדות, ישנם האיזורים המעודדים שפע, חיי חברה, פרסום, הצלחה, יצירתיות, רומנטיקה, זוגיות, משפחתיות, וכן הלאה לטוב ולרע... מאחר ולכל בית ישנה הפריסה שלו - בכל בית מנוצל הפוטנציאל אחרת. משום כך בזמן שאנו חווים מעברי בתים בחיינו, אנו יכולים לחוש בהבדלים המאפיינים את הלך חיינו, את השינויים בחיינו, הפנים משפחתיים, והחוץ משפחתיים. סקטור המזרח השנה זוכה לאנרגיית אש- שקשורה לחיי חברה פעילים. אך חסרה האינפורמציה של אופי האיזור במפתו של הבית. ברמה הסימבולית אוכל להמליץ על תליית תמונה מול כניסת הבית שתשקף שמחה, צמיחה, התלהבות, חיוביות. לשמור כי הכניסה לבית תהיה פנויה מעומסים ואי-סדר. הוספת "חמימות" לסלון בעזרת צבעים וחפצים ממשפחת האדמה, האש. מהו הצבע בקירות הבית? בקירות הסלון? שבוע נפלא דנה

להתייחסותך בבקשה

אשמח אם תשתפי אותי מהם אלמנטים של אדמה??? לגבי תמונה בכניסה לבית היא בעייתית כי אין מקום לתליית תמונות בקיר היחידי שאינו ממש מול דלת הכניסה קיימים מדפים על כל הקיר במדפים המרכזיים שמנו לאקי במבוק 2 עציצים אחד של 3 קנים ועציץ נוסף עם קנה אחד מעבר לכך יש על המדפים מערכת מוסיקה קטנה ודברים זמינים לכניסה ויציאה מהבית (מפתחות וכו ) ה...ולשאלתך הסלון והבית בכלל נצבעו בגוון פנינה אכן יש משהו לגבי הכניסה לבית מבחוץ מדובר על בית קרקע הדלת אינה ממול השביל ואין אפשרות כזאת הכניסה בכלל לשטח היא דרך החניה - אך אנו מקפידים שלא להחנות שם כדי לא לחסום את הכניסה לבית אולי איזה קישוט או אלמנט בחוץ מול השער שנכנסים לשטח הדירה??? מודה לך על התשובות

דנה A

New member
אלמנט אדמה

הייצוג לאלמנט האדמה בא לידי ביטוי - בצבעי הצהוב, חום, חמרה, חרדל, צבעי אדמה שונים. החומר המייצג את האדמה הנו חומר שמקורו מן האדמה והחול - למשל חימר (חומר), קרמיקה, קריסטלים למשל. הצורות- ריבוע מבחינת כמות - 2,5,8 למשל קערה מרובעת מקרמיקה בצבעי הצהוב והחום - הנה יצוג לאלמנט האדמה את הבמבוקים הייתי ממליצה לאחד לכלי אחד, ולא להשאיר קנה אחד בודד.. על המדפים את יכולה להוסיף איזו תמונה קטנה אם תרצי, הנשענת על הקיר למשל. האם ישנו עומס רב על המדפים, מה המרחק שלהם מן הדלת? האם נמצאים מול הדלת ממש? צבע פנינה הוא מצויין כצבע לקיר הבית. לגבי מיקום הדלת - אחד הנושאים החשובים ביותר בפנג שואי מתקדם, כדי לבחון את האיכות האנרגטית המאפיינת את דלת הכניסה לביתך, יש לבדוק פרמטרים רבים שלא ניתן להעבירם באופן זה. מה שאוכל להוסיף בנושא דלת הכניסה - בחני מחוץ לדלת האם יש חיצי רעל המכוונים לעבר הבית והדלת, איזה נוף נשקף מאיזור הדלת? איזה אלמנט את רוצה להוסיף מחוץ לדלת הכניסה? אלמנט הגנה? דקורטיבי.? מהו הכיוון?? שבוע נפלא דנה אהרון

איזה טיפים

אכן בבית הקודם היתה תמונה במסגרת חרדל והמון עיגולים צבעוניים בפנים די נמאס לי ממנה אז לא תלינו אותה בסלון אין לנו מזנון או מדפים כך שבעייתי קצת לקשט את החדר הזה מעבר לתמונות.... למרות ששקלנו אולי להוסיף מדף קטן או שתיים המדפים בכניסה אינם ישירות מול הדלת אלה בקיר מול הדלת אבל מצד ימין לכניסה אכן לקחתי לתשומת ליבי ואני יאחד את הבמבוקים איזה תמונות אני יכולה להוסיף במדפים ? הם בכלל לא עמוסים יש אופציה לקשט שם יותר המרחב מהדלת למדפים הוא לפחות 2 מטר אולי יותר אם הבנתי נכון חצי הרעל שאת מדברת עליהם הם דברים החוסמים את הדרך? מול דלת הכניסה יש במרחק של כ 3 מטר ישנה גדר חיה מצמח היסמין דנה

דנה A

New member
תשובות

אם נמאס לך מהתמונה, אל תחזירי אותה התמונה והסימבולים בהם משתמשים אנו רוצים שישמחו, ירגשו, יתנו השראה, ולא יהיו בלתי נעימים... כדאי שיהיה בטעמך שלך, אבל רעיון שעולה לי לראש (איני יודעת מהי רמת הכישרון האומנותי שלך..) זה תמונת קנווס קטנה עם ציור של פרח/פרחים יכול להיות נחמד ומלבב מצרפת לך דוגמאות כרעיונות - את יכולה גם להדפיס סימבול שימצא חן בעיניך - יש בfeng.co.il/ target=_blank>לוחות השנה (ישנם 2 לוחות) שעיצבתי לאתר שלי להדפסה חינמית http://www.feng.co.il/ או פיסלון, לאקי במבוק גם מתאים, תהיי יצירתית
היסמין מצוין ונפלא, חץ רעל אינו עומס החוסם אלא פינות או שפיצים או עמוד חשמל או חפץ יוצא דופן מעין זה הנמצא מול דלת הכניסה או חלון. דנה אהרון

חצי רעל

דנה ראשית גמר חתימה טובה והרבה תודות על העזרה אחרי שהסברת לי מהם חצי רעל באמת שמתי לב שמשני צדי חזית הבית מחוץ לחומת צמחיית היסמין יש עמודי חשמל!!! מה ניתן לעשות בנושא?

דנה A

New member
עמודי חשמל

יש לך את חומת הצמחיה שזה טוב, המיסוך שאת יכולה להוסיף הוא יחסית מוגבל, היות ועמודי החשמל ככ' גבוהים והבית מן הסתם אינו כה גבוה, אני מבינה שישנה קירבה בין העמודים לבית, את יכולה להוסיף מראת בגואה מעל הכניסה, בצד החיצוני של הבית, לא בתוך הבית! להוסיף וילונות, אפילו שקופים, בחלונות החזית. ברמה מעמיקה יותר יש צורך לבדוק איזו אנרגיה מפעילים עמודים אלו, האם זו אנרגיה "רגישה" לכך, וההשפעה שיש לכך. שנה טובה וחתימה טובה דנה אהרון

למעלה