כשהארי פוטר יגמר...

כשהארי פוטר יגמר...

רציתי לדעת :מה תעשו אחרי שתקראו את הספר השביעי.אני למשל לא יודע בדיוק אבל ניראה לי שאני יהיה בדיכאון חבל על הזמן ואני ירגיש שחסר לי משהוא גדול בחיים.

אני גם חושבתתתת

כי אחרי הספר הזה.... ה6.... אני כמו מפגרת בכיתי שעותתתת פאק אני רגשנית מדי.. טוב ווטאוור.. חחחח

Pr0NgS

New member
למה לדבר על זה עכשיו?

כמו שסטיבן קינג אומר, הסדרה הזאת תמשך למאות <לא הכתיבה, המורשת שלה>. אם כבר, לפתוח דיונים על זה אחרי שהכול עיכלו את השביעי.

gdisrael

New member
היא אמרה שתתחיל סדרה חדשה

שלא קשורה לעולם הקסמים , אולי גם היא תהיה טובה ! אז נקרא אותה !

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifאני אשמח.

על זה שגמרתי משהו שהתחלתי אי שם בגיל עשר [הייתי בין הראשונים בארץ לקרוא את הספר, והיה הרבה יותר כייף כשרק אני ידעתי מה זה]. ואני גם יודעת שלא אוהב את הספר. אבל אקרא אותו, כדי לסיים.

the ror

New member
אני מניח שעד שיצא הספר השביעי

ונסיים אותו ,שזה כמה שנים טובות, יצוצו כבר מספיק דברים מעניינים אחרים לקרוא ולעשות... אני מקוה לפחות...חח

../images/Emo69.gif כנראה שאהיה עצובה באופן היסטר

י, אני אדם מאוד היסטרי. את הספר התחלתי לקרוא כשהייתי בכיתה ו' וזה כבר המון זמן שאני נמצאת בפורום ומדברת על הספרים וקוראת אותם שוב ושוב וגם דרכו ודרך הפורום הכרתי המון אנשים וגם את הספרות (כן, הארי פוטר החזיק לי את האהבה לספרים) אז אני חושבת שאני כן אהיה עצובה מאוד, אבל עם זאת יש עוד המון ספרים שעדיין לא קראתי. (אי אפשר לחפש בארכיון את הנושא הזה? >.> הוא עלה כאן יותר מדי פעמים)

אני זוכרת שכשהיה שר הטבעות

הייתי מכורה בטירוף יש לי את 33 הספרים בבית ואת 4 הספרים וכשנגמר מצאתי משהו חדש להתמכר אליו (למרות שאת ההתמכרות הזאת התחלתי ממזמן) שזה הארי פוטר... כשייצא ה7 אני אחכה באובססיביות לסרטים ועד אז אני אמצע משהו חדש להתמכר אליו... החיים ממשיכים מעבר להארי פוטר... למרות שיהיה נחמד לקרוא את סדרת ההמשך על רון והרמיוני והילדים שלהם

ToryMaster

New member
המ.

אני אקרא משהו אחר? יהיה לי קצת מוזר בבטן ובגרון כי בכל זאת, אני מהדור שגדל עם הספר. אבל יש כל כך הרבה ספרים טובים, ובעיני הארי פוטר הוא לא הטוב ביותר, ככה שיש לאן להתקדם.

אווו...דיכאון עמוק ביותר..

הארי פוטר ממש נותן לי מה לעשות: גם לקרוא, גם להשתתף בפורומים (
). זו ממש סדרה מדהימה! וחבל לי לדעת שזה עומד להיגמר בקרוב, אחרי הכל, נשאר עוד ספר אחד. אני מודה שאני אהיה בדיכאון עמוק ביותר...מילדה שמחה ומאושרת (שקוראת ה"פ) לילדה עצובה (שאין לי יותר ה"פ לקרוא!). הפורום כולו יהיה בדיכאון. אבל אני מקווה שנמשיך להיות בפורום הזה גם אחרי שהסדרה תיגמר...מה אתם אומרים?

למעלה