אפשר להצהיר על מה שבא לך למעשה,אבל בתכלס אין אהבה שנרקמת תוך חודש,יש הרבה מילים ובלה בלה בלה,אבל כמו השיר שאומר :there is nothing to do with love. {שוב,או משהו כזה
} וכשאדמו כותב עם סימן קריא{ע}ה לא ממליצה לך לערער בנידון!
יכול להיות שאותו גבר הרגיש כלפיה רגשי (חיבה) אהבה יכול להיות שהוא נמשך אליה - הגדיר זאת אהבה יכול להיות שהתאהבה בה -הגדיר זאת אהבה ובשם האהבה הכל יכול להיות, חוץ מלאותה אהבה שאת מתכוונת לאהוב ולקבל את האחר כפי שהוא שזאת אהבה אמיתית
אבל מי שמתחיל לשחק איתי לא יודע מאיפה זה יבוא לו. מניסיון..אם לא תתקשרי אליו ביומיים הקרובים הוא כבר ידאג למצוא אותך לבד. אממה..אני לא הייתי משקיעה בכזה קשר . מצד שני יודעת שקל להגיד את זה וקשה ליישם כשמעורבים רגשות
שאולי הייתי חריפה מידי איתך ומה גם הייתי אחראית לבטן המצחיקולה שגדלה בשירשור שלך. קבלי את התנצלותי ומקווה שבעתיד תשיגי את אהבתך עקב לצד אגודל הכי מרגש שאפשר?
זה אותו אחד שמזכיר לך את האחרי...שדורך לך על היבלות...ועושהלך לא טוב.... זה הוא?????? כתבתי לך לפני כמה ימים "איפה שלא נעים לא נמצאים" נראה לי מזההההההההה לא נעים/נחמד איתו ..... ההחלטה היא שלך כמובן. אני יודעת איך אני הייתי נוהגת. "לסל וחסל"
אני שואלת את עצמי אם הכל היה שקר - ואז זה אומר שהאינטואיציות שלי היו נכונות, אלא שלא בטחתי בעצמי... או, האם הוא רק החליט לסיים ורק עשה את זה בצורה מנוולת.
אל תכבידי על עצמך עם שאלות של "למה אמר את מה שאמר והאם הוא שיקר לי?" יכול להיות שזה מה הרגיש לו באותם רגעים. כל הספקולציות עכשיו מיותרות ומכבידות. למדתי שאין כמו להיות קשובים לאינטואיציות שלנו, הן יודעות הכי טוב מה טוב עבורנו. לפעמים לא מוכנים להשמע להן עד שהאמת מנערת לנו ת'פרצוף. מעבר לכאב, אחרי כל סיטואציה כזו אנו לומדים עוד משהו, לא שתמיד מתפכחים ממנו, אבל זה יושב לנו שם באיזו פינה. תהיי חזקה.
היו נכונות....רק את בחרת לא להקשיב להן.... את צריכה לשאול את עצמך למה? (לא לפתוח עוד שירשור ולשאול אותנו , רק את ועצמך). והוא שאמרתי.... "לסל וחסל" מוגש כשרות מטעם מועצת א"י היפה
זה בסדר, כי את יודעת לקרוא ספרים, ומה קורה שאת מגיעה לסוף הדף? דפדפי דורית, דפדפי רק אם בא לך, ואם האינטואיציה שלך מחר בבוקר תאמר לך לא לוותר, אז תשמעי בקולה. כי היא החברה הכי טובה שלך. אגב: את כותבת על אהבתו, ואיפה אהבתך?
האהבה שלי עדיין כאן. אז כועסים מאוד ומפסיקים לאהוב? איך עושים את זה? איך נפטרים מהכאב? אני מרגישה כמו אישה בהריון עם צירי לידה שהולכת מחדר לחדר ומקוה לברוח מהלידה...
למה לסבול? תרכשי אותו חזרה את יכולה אני יודעת ותתעללי עד שבאמת תרצי לזרוק אוף אני רעה!!! את אוהבת תלחמי על אהבתך, מה את מרימה ידיים מהר 10 שנים נלחמתי על אהבתי רציתי בן, קיבלתי שלוש בנות ובן! ובעל מקסים לתקופה ארוכה, אבל החיים הם לא על פי אגפא ויש דברים שלא היו תלויים בי או בו, אז נגמר בדיוק כשמיציתי. לבחירתך לשיקולך לאינטואיציות שלך בלבד תבחרי לדפדף או להילחם אני נמרה מה איתך?
תרכשי אותו חזרה.... תתעללי בו..... קיבלת שלוש בנות ובן מיצית וזה נגמר אלה היו 60 שניות על "איך לנצל אנשים לתועלת האישית" ואואואו התגובה הזאת...... זה גדול עלי !