כשגבר אומר.......

כשגבר אומר.......

הייתי מתחיל איתך- מה זה אומר? א. אם היית באמת מה שאני רוצה אז הייתי מתחיל איתך? ב. אני אומר את זה כי אני לא מתחיל איתך ג. אני מתחיל איתך עכשו את לא קולטת? - סתם לפעמים השיחות עם הגברים כל כך מענינות אבל לא תמיד באמת מבינה אותם ולכן שואלת אתכם

נו את באמת רצינית? מה את רוצה שאני

אגלה לך את הסודות שלנו? טוב , אבל רק על קצה המזלג. כאשר גבר אומר - "הייתי מתחיל איתך". ברוב המקרים הוא מתכוון, תשמעי קשר רציני איתך לא מתאים לי, אבל עם בא לך לקפוץ איתי למיטה מדי פעם אני אשמח... סגול(על קצה התהום).

יש לי שאלה שאתה סגול רק יכול לענות

ועכשו ברצינות, שיחה נעימה בן גבר לאישה, אפשר לאמר שיחה ראשונה יפה וארוכה הגבר נשמע (או משחק אותה) נעים הליכות וכו אבל.... בין השורות השיחה גולשת לענין עדות וצבע עור ובין היתר הבחור מציין את צבע איבר מינו בהומור כל שהוא... - מאמינה שיודעת את תשובתך אך אשמח לקבלה אני דוקא מוצאת את הבחור נחמד והענין הזה הפריע לי ומאוד

OK מאחר וזאת שאלה ראטורית

מותר לי לומר כל דבר שהוא(כך אני מקווה לפחות)
א. אין לי מושג מה התשובה שלי תהיה. ב. מה לא רואים לפי הפנים שלו מה הצבע שם למטה? ג. מה הוא מחמצן? ועכשיו ברצינות, לבחור יש בעיה כל שהיא עם תדמית של איבר מינו, כנראה שמישהי בעברו העירה הערה לא במקום ומאז יש לו תסביך בנושא זה. ההערה המבודחת שלו היתה מעין מבחן, אני די בטוח שהוא עקב ביסודיות אחר התגובה שלך להערה שלו. סגול(אני אשכנזי שזוף,חחחחחחחחחחחח).

אתה אשכנזי עם פלפל../images/Emo8.gif

בודאי שמותר לאמר ולכן התיעצתי זאת מטרת הפורום ו..באחריות המתיעצים בלבד אין זה אומר עדין שמה שאמרת נכון או שאקבל אבל נעים לשמוע תשובות שלא תמיד יש לי אותם - בהזדמנות אחרת אספר לך על אצבעות הידיים.......חחחחחחחחחח

נכון לרגע זה

הבחור לא התקשר שוב וחסך לי את כל השאלות למיניהן השיחה היתה כנראה רק שיחה וטוב שהיתה לא הזיק להכיר עוד כל מיני אנשים ולהכיר כל מיני מצבים אני חושבת שכן הבין שהפריע לי המשפט המיותר או שאולי כן צדק סגול באומרו אני רוצה אותך רק ל...... והבין שזה לא הקטע שלי מוצאת (שפותרת בסוף תמיד הכל לבד)

אלק לבד, אני מזיעה כאן לעזור, והיא

לוקחת את הקרדיט, איזו חוצפה
. נו טוב, אם את רוצה להחשוב שאת פטרת את התעלומה, יאלה נעשה מערוף(מקווה שככה כותבים את זה). בקיצור, סתם בא לי לקשקש. סגול(קצת עייף היום).

היי מוצאת

מה בדיוק לא מצא חן בעינייך? אם בשיחה על עדות עלה רח רע של גזענות.אז התשובה לעניין זה ברורה. ובעניין איבר המין. מה לא מצא חן בעינייך? העובדה שיש לו איבר מין? או הצבע של איבר המין? (אני מהמר שהוא ציין שהצבע הוא שחור) אם יש משהוא שאת צריכה להיות עירנית לגביו זה ביחס לשאלה הראשונה. יום טוב

עוף כנף

New member
המורה, תשובה א´...

ואפשר גם להוסיף... הייתי מתחיל איתך, אבל.... * אין לי אומץ להתחיל עם נשים... * החברה שלי מסתכלת עלי.... * למה להתחיל? נוכל ישר לגשת לסוף. אז, איזה מלון? * אני מעדיף גברים... * אני לא יודע איך... * בדיוק שחררו אותי על תנאי בגלל הטרדות מיניות...

ophra

New member
פעם אני שמעתי:

"הייתי מתחיל איתך אבל יש לך כסא של תינוק מאחורה באוטו..." אין מה לעשות - צודק! באמת יש לי...

למעלה