כשבעלי רוצה סקס

25מאיה

New member
כשבעלי רוצה סקס../images/Emo8.gif

אז כמה שעות לפני הוא נהייה נחמד במיוחד מתוק מבין אוהב וכו..... אבל אחרי האקט ....זהו חוזרים למציאות רק לי זה קורה דברתי אם חברה והתברר לי שגם אצלה זה כך

ומה קורה כשאת רוצה סקס?

ומה קורה יתר הזמן הוא לא נחמד ומתוק? ומהי המציאות שאליה "חוזרים"? ולמה חשוב מה קורה אצל החברה?אלא אם אתם מתכוונות להקים מפלגה? ומה התהיה שלך, בעצם...או שאין תהיה, סתם שתוף בהגיג. אז תודה על השתוף.

משחק מקדים אצל הנשוי לפולניה

להתחנן שעתיים. וכעת ברצינות. למה ציפית? שלא יהיו עליות וירידות בנחמדות? אצלך את נחמדה כל הזמן? אני משער שלא. ברור שלפני סקס יהיה חיזור ומשחק מקדים שלפני המשחק המקדים - תקראי לזה "נחמדות". תדאגי שירצה ממך הרבה סקס ותראי כמה נחמד הוא יהיה הרבה פעמים.

../images/Emo66.gifחה! ואני שמעתי על כאלה

שניהיים נחמדים ברגע שנכנסים למיטה! נו אז הרווחת שעתיים - לבריאות! סתםםם, קיבלת כבר תשובות רציניות, התחייכתי, כי הנחמדות אופיינית לכל סיטואציה כשרוצים משהו ולאו דווקא יחסי מין! והאמת - בנחמדות ובמתק שפתיים משיגים כמעט הכל!

פלסטיק

New member
זה לא משהו דו צדדי?

שאלת את עצמך מדוע זה קורה? אני אציע לך אופציה: נניח שאת לימדת אותו שאם הוא רוצה סקס אז הוא צריך להתנהג בקוד מסויים. "הסברת" לו את המחיר, אז הוא משלם.... וכשאת רוצה סקס? אצלו צריך לשלם באיזשהו מטבע או שאצלו "שכר מצווה - מצוה" (כוונתי סקס = הנאה ואהבה לשניכם).

modoo

New member
מה קורה אם.........

הוא מחליט להיות כל כך נחמד, ואת לא כל כך רוצה להיות נחמדה? האם הוא מקבל את זה בשויון נפש? האם הוא עוד יותר מגעיל מהרגיל? מה קורה, מה?

25מאיה

New member
סליחה שלא חזרתי לפני../images/Emo66.gif

אז ככה רק שהוא רוצה .....אז הוא הופך להיות נחמד אין לו בעיה לתת לי כשאני רוצה. אם אני לא רוצה הוא יכול ללכת לישון ,או להמשיך לנסות,ולנסות עד שאחד משתינו מותר. אז ככה היחסים שלי ושל בעלי דיי דפוקים,אין בינינו כבוד הדדי ,למרות שאני משתדלת.הוא בן אדם אטום לא מראה רגשות,לרוב אין לנו תקשורת. האמת שכרגע אני לא יכולה לעזוב אין לי אפשרות כלכלית.יש לנו ילדה אחת. (שזה הדבר הטוב והיחיד שקרה לנו)שמחר תהייה בת
5 . כנראה שהוא לוקח אותי כמובן מאיליו . אני יודעת שהוא אוהב אותי ולא ירצה לותר עלי.אבל אין לי כרגע את היוכלת לקום ולעזוב ,ואני יודעת שרק הצעד הזה יעורר אותו ואז נוכל לנסות לבנות את מה שהרסנו.

modoo

New member
../images/Emo49.gifלמאיה ג´וניור../images/Emo28.gif

ילדים זה שמחה להורים לא תמיד שמחים שוב, מזל טוב לקטנה החמודה

למעלה