כשבחורה אומרת לי...

זבובי1

New member
כשבחורה אומרת לי...

שכיום, כשאני חבר שלה, אם אהיה רחוק ממנה (נניח בחו"ל) לזמן ממושך היא יכולה למעוד ולהתפתות לגבר אחר, אבל אם היא תהיה נשואה לי זה בחיים לא יכול לקרות. מה אני אמור לחשוב? האם אני אמור בכלל להאמין לדבר כזה? ככה סתם...

בר39

New member
לדעתי התשובה מתחלקת לשניים ../images/Emo20.gif

מצד אחד אופטימיות- היא מנסה לרמוז לך בעדינות או יותר נכון ללחוץ עליך בקטע של חתונה (וזה לא משנה כמה זמן אתם יוצאים עדיין היא מנסה ללחוץ עליך בכיוון )
ומהצד השני פסימיות -היא מנסה לומר לך שבגדה בך (או שעדיין בוגדת בך )ומנסה לשתף אותך בסוד העיניין ותוך כדי גם רומזת לך שהקשר לא מספיק יציב ורציני וכשיהיה רציני אולי לא תחזור על מה שעושה זו דעתי תלוי עד כמה אתה בוטח בה ,מכיר ,מכבד,מעריך ומאמין בה ובקשר בינכם וכמה אמון יש במערכת היחסים שלכם

ס א ט י ן

New member
מצחיק...

אז כשנשואים אחת לשני צריך להיות נאמנים, אבל כשזה רק החבר שלה אז לא?... כמו שאמרו לפני- אל תאמין לכל מה שאמרו לך. מי שמסוגלת לבגוד בך כשאתה רק במערכת יחסים שלא קשורה בנישואים איתה, תוכל לבגוד בך גם אחרי החתונה. זה עניין של נאמנות נטו. ונאמנות קיימת לא רק אחרי חתונה. או שיש את זה או שאין את זה. אלוהים...אם בחור היה מעז להגיד לי כזה דבר הוא היה מוצא את עצמו זרוק ברחוב כשהוא לובש רק תחתונים...על הראש.

Hypnotize

New member
אתה אמור לחשוב שלבחורה הזו יש צורת חשיבה

קצת מעובטת.. ואתה לא יכול לדעת מה יקרה ומתי, כנראה שהיא בעצמה לא יודעת.

neta1979

New member
לדעתי היא מנסה להגיד לך, בצורה די מניפולטיבית

וגם די מטופשת, שהיא רוצה להתחתן. לא אהבתי את דרך הרמיזה (אם נהיה נשואים פתאום אני לא בוגדת) ולא בטוחה שאני מאמינה לה, אבל יש גם כאלה. מה שבטוח - זה שהיא רוצה להתחתן. אם היא תבגוד או לא (בכל מצב) - זו כבר שאלה אחרת..

למעלה