כשבגרוש היה חור... ומלא אהבה

כשבגרוש היה חור... ומלא אהבה../images/Emo23.gif

יש באתר ynet פרוייקט מדהים על סיפורי החתונה והאהבה של הורים של גולשים, וזה נתן לי רעיון לשרשור הבא: סיפורי היכרות וחתונה של הורינו יאלא, מי עושה את הסיפתח- איך הכירו ההורים
כמה זמן יצאו לפני שהתחתנו? איך היה יום החתונה? פאדיחות שקרו במהלך החתונה- אם יש
וכל דבר העולה בראשכם

זכוכיות

New member
ההורים שלי...

הכירו כשאמא שלי היתה בת 16, תיכוניסטית, ואבא שלי היה בן 20, חייל. היא עמדה על יד בית ספר שנמצא בשכונה שלי עם חברות והן ראו אותו חוזר לסופ"ש עם מלא תיקים וציוד והכריחו אותו לתת להן לעזור לו לסחוב, כשהם הגיעו הוא הזמין את אמא שלי לסרט, אחרי שנתיים אני הופעתי...

tapuzman23

New member
56 שנות נישואין - סיפור יפה תקראו!!

סבא שלי היה ממקימי חח"י בנהריים בחיפה והתגורר בקרית חיים. סבתי עבדה במשטרת קרית חיים, מול ביתו של הוריי (ז"ל) סבי (שיחיה עד 120). סבי ראה אותה בפעם הראשונה שהיא מתהלכת לעבר בית הוריי כשחזרה מעבודתה, הוא ישב במרפסת לאחר שחזר מהעבודה ואכל פירות קיץ. יום למחר ביקש לצאת עימה לסרט, נענתה ברצון לשעה שקבע 9 בערב. סבתי הייתה באותו היום עם חברה. היא יצאה איתו לסרט ב-7 (החבר הזמין אותה) ופגשה את סבא שלי בכמה דקות ל-9 עם החבר שלה. סבא שלי שאל את החבר אם יורשה לו לצאת איתה לסרט שקבעו, הוא נענה בחיוב. מאותו הערב סבא שלי הבין שזאת תהיה אישתו כל חייו. שבוע לאחר מכן לאחר שראה אותה יום יום בערב והיה מבקש רשות מהוריה לצאת איתו. הוריי הסכימו רק מהסיבה שהם מכירים טוב את הוריי סבי. שבוע אחרי הסרט ביקש ממנה להתחתן איתו. היא נענתה ברצון. המשפחה תמכה מ-2 הצדדים. והייתה שמחה גדולה - כך כולם מספרים. השבוע הם חוגגים 56 שנות נישואין יחד. שיהיו בריאים ומאושרים!!!

שיהיה

ההורים שלי הכירו בבית חולים.. לא.. לא מסיבות טרגיות חלילה.. אמא שלי הייתה מזכירה זוטרה בהדסה עין כרם ירושלים ואבא שלי היה חייל שחיזר אחריה.. אמא שלי יצאה עם רופא באותה תקופה אבל אבא שלי חיזר וחיזר ולבסוף היא נשברה והם התחילו לצאת. הם יצאו 3 שנים לפני שהם התחתנו.. יום החתונה היה יום נעים, הם התחתנו לעת ערב בחוץ, היה את הקור הרגיל של ירושלים והיה מרגש מאוד (על פי התמונות לפחות רואים את ההתרגשות..) לא נרשמו פדיחות פרט לזה ש.. הם עדיין יחד ! ואמי גדולה מאבי ב- 5 שנים.. זה הכל..

ס א ט י ן

New member
זה התחיל כשהם נולדו../images/Emo13.gif

הם נולדו באותו יום, בהפרש של כמה שעות. כשהם היו בתיכון, הם למדו ביחד בקבוצה לאיזה מבחן. באיזשהו שלב הם התחילו לדבר, ואמא שלי אמרה לאבא שלי לנחש באיזה תאריך היא נולדה. לאבא שלי לא היה מושג אז הוא פשוט אמר את התאריך שלו. אמא שלי התפלאה איך הוא קלע ישר לתאריך שלה:) מאז הם התחילו לצאת (גיל 16). בצבא הם נפרדו, אבל ראו שהם לא מסוגלים לחיות אחת ללא השני, אז הם חזרו אחרי זמן קצר. הם התחתנו בגיל 22. זו היתה תקופת מלחמה ודוד שלי לא יכל להגיע לחתונה כי הוא היה בצבא. הם גם לא יכלו להשמיע מוזיקה קולנית בגלל שזה לא התאים למצב באותה תקופה. אבל זה לא שינה להם...היתה להם חתונה יפייפיה, עם מעט אנשים, והמון אהבה:) ואמא שלי נראתה כמו נסיכה... אני נולדתי כשהיו בני 25. ועד היום הם ביחד, וגם יש לי עוד שתי אחיות קטנות:) והאמת, שאנחנו די מאושרים:)

תגובה

פעם אמי היתה בסדנת כתיבה יוצרת, ובשעור הראשון אמרו לכתוב את ספור האהבה של הורינו. אמי נחלצה מזה באופן יפה וכתבה ספור משעשע ונחמד בו היא מנסה לשאול את הוריה על אהבתם כדי לכתוב ספור והם מתחמקים ממנה ולא עוזרים לה, אביה בדרכו ההומוריסטית עם הרשל'ה, ואמה בדרכה. אהבו בסדנה את ספורה, אחר-כך גם אני הצטרפתי לאותה סדנה כשהיא כבר לא היתה שם. אמי הכירה את אבי בהכרות ע"י חברה והתחתנה אתו מהר מאד, וסבי היה מפקד בצבא של סבתי, למד אותה מורס וחזר אחריה בעזרת אתותי מורס רומנטיים.

shirazlovemor

New member
ההורים שלי ../images/Emo99.gif

הכירו בגיל 16 בתנועת נוער, הם יצאו יחד 6 שנים..אחרי 6 שנים הייתה להם פרידה שנמשכה חצי שנה שאחריה הם חזרו להיות יחד ואחרי שנה נוספת יחד התחתנו. הייתה להם חתונה מקסימה ומרגשת באולם אירועים..אמא נראתה כמו נסיכההה כל כך יפה וגם אבא. וזהו היום הם נשואים כבר 25 שנה עם 3 בנות ההורים שלי הם הזוג הכי יפה שאני מכירה! כפרעליהם (=

free soul

New member
ההורים שלי?../images/Emo67.gif

כמו רוב ההודים, בשידוך
הם הכירו, אחריי שלוש חודשים התחתנו
אחריי שנים, הביאו 4 "גוזלים" שמתנהגים כמו גדוד שלם...
הם אוהבים מאוד אחד את השנייה מאוד מאוד

free soul

New member
../images/Emo41.gifושכחתי להודיע../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מחר זהו יום הנישואים שלהם
30 שנות נישואין
איזו בת גאה אני

luda88

New member
../images/Emo9.gif

ההורים שלי הכירו ע"י חברים משותפים ואחרי שהם יצאו חודשיים הם התחתנו. הם נשואים כבר 30 שנה. סיפור יותר מיוחד זה הסיפור של סבתא שלי וסבא שלי
אבא של סבתא שלי היה מוכר בעיר וסבא שלי היה צריך עזרה כלשהי ממנו.. הוא נכנס אליהם לבית וראה את סבתא שלי והתאהב
ואבא של סבתא שלי משום שהוא הכיר את סבא שלי הרשה לו לחזר אחרי סבתי.. הם התאהבו והתחתנו לאחר חודש
וסיפור עוד יותר מיוחד זה הסיפור של אחותה של סבתא שלי..
הבן דוד של סבא שלי הגיע לביקור בעיר לשבוע מהצבא.. הוא ראה את אחותה של סבתי והתאהב בה. באותו הזמן אחותה של סבתי הייתה אמורה להתחתן עם מישהו אחר.. היא פגשה בבן דודה של סבי והם התאהבו.. והתחתנו אחרי שבוע היכרות והוא חזר לצבא. הם היו נשואים 50+ שנים עד שהיא נפטרה לפני מספר שנים. אחרי כמה שנים הבחור שאיתו היא הייתה אמורה להתחתן פשט רגל מכל עסקיו ואיבד את דעתו.. גורל אה?

ההורים שלי ../images/Emo63.gif

ההורים שלי למדו משפטים באוניברסיטה יחד אבל לא הכירו אחד את השני. יום אחד אבא שלי במקרה שמע את אמא שלי מספרת לחברה שלה שהיא עומדת לפרוש מהלימודים ולחזור לבית הוריה. אבא שלי ניגש אליה ושאל אותה אם הוא יכול להזמין אותה לסרט לפני שהיא עוזבת והיא הסכימה... אחרי כמה חודשים הם עברו לגור ביחד ואחרי שנה ומשהו הם התחתנו. ואז הגיעה אחותי הגדולה ואז אני ואז אח שלי :) אה ובסוף אמא שלי באמת עזבה את משפטים אבל חזרה אחרי כמה חודשים לחוג אחר (והפעם סיימה את התואר)... בדיוק שמעתי את הסיפור הזה (בפעם המאה, אבל זה נחמד) לפני שבוע ביום הסטודנט, כי מסתבר שכל העניין קרה ביום הסטודנט! חמודים...

וואו ארוך נורא

אז אני אאלץ לקצר מעט. רקע טוב יהיה העובדה שבמקור אני מסנט פטרבורג , עיר בעלת 3 מיליון תושבים , רוסיה אגב. העניין המיוחד פה הוא שהיא בנויה על שפך נהר ומורכבת מ137 איים , ובגלל מיקומה הצפוני במשך שבועיים בשנה השמש לא שוקעת , תופעה הנקראת לילות לבנים , בתחילת יולי. הגשרים נוטים להפתח בלילה כדי לאפשר מעבר לספינות , ומכיוון שביולי השמש לא שוקעת , קל נורא להתקע מחוץ לבית בלי אפשרות להגיע אליו , באיזה לילה אחרי בילוי ארוך , שתי הורים נתקעו ככה , והגיעו באותו זמן לספסל ציבורי , אבי הציע לוותר על הספסל ואימי לא הסכימה , ולאחר שהם חלקו אותו במשך לילה הם לא נפרדו לרגע לחמישה ימים ארוכים שבסופם הם התארסו. ומכאן הגיעה הגישה שכשזה נכון פשוט יודעים. וכן , אי אפשר שלא לקנא בהם. זה קרה בגיל 27 לשתיהם , 23 שנות נישואים מאושרות , יש להם אותי ואת אחי הקטן:)

למעלה