כשבאים אומרים שלום!

mister xy

New member
אם החלטת לקום ולחיות אחרת

אז את לא אישה פשוטה...
ברוכה הבאה. מומלץ לפרט אם את חרדית/דתית/מסורתית/אנוסה/חילונית/אתאיסטית, וכן מצב אישי במידת האפשר.

Thanks......

אני שילוב מדהים של כל הזרמים שהיזכרת כל זרם מקבל ממני את מנת הצומי היומית.

yoni13077

New member
ובכל זאת?

במובן הכי שטחי וחיצוני - לאיזה מהזרמים הנ"ל השתייכת? והיום לאן משתייכת?

כן, צריך לקום כדי לחיות אחרת!!

אנלוידעת מהן בעיותיך והיכן הן מתחילות.... אבל ברור שבשביל לחיות אחרת צריך לקום! אי אפשר להמשיך לשבת רגל על רגל ולקוות שדברים ייקרו לבד, להמשיך לשבת נשמע כמו אדם שלא מאוד רוצה לחולל ולעשות שינוי, נשמע כמו אדם מיואש, או עצל, או אדם שסדר העדיפויות שלו שונות. בשביל לחיות אחרת צריך הרבה כוחות נפש, צריך להלחם בכל הכח, צריך לרצות, צריך לעשות שינויים למרות שקשה לנו איתם, ללכת בים עמוק גם אם אנחנו לא יודעים לשחות, להתאבד על המשימה גם אם היא נראית לנו קשה, להגיע למצב שאין משפחה תומכת ולא יודעים מהיכן נשיג את פת הלחם למחר, לעשות כל דבר שיידרש גם אם זה נוגד את הרצונות שלנו, לעבוד בעבודה שבחיים לא חלמנו שנעבוד בה, להגיע למצב שנצרח ונבכה, ובלבד שמתוך הקושי הזה נגיע למטרה. ומה שתארתי כאן - רחוק מלהמשיך לשבת...

עץ שתול

New member
תלוי מי הוא ההולך או ההולכת

כמובן שזו היתה תגובה לקונית ברוח דברי הפתיחה שלך. לשמחתי עכשיו אני כבר יותר פיקח, ולכן במקרה שלך אכן ראוי שיאמר להתראות. אבל חכי רגע, אני לא ישחרר אותך כל כך מהר, קודם כל עשית מן הסתם דרך עד שהגעת לכאן, ולכן למה את עומדת? בואי שבי, תרגישי בנוח, ושיהיה לך גלישה נעימה וכייפית בחברתינו. נשמח בודאי לשמוע קצת יותר איך למה ואיפה... אבל ניתן לך קודם לנשום קצת, בקצב שלך, נשמח מאוד אם תשתפי אותנו קצת יותר.

אגס 10

New member
ברוכה הבאה בצל קורותינו

מקווה שהצטרפותך תסב הרבה עונג לכולנו ובעיקר לך.(סתם הייתי ממליץ לך להסביר קצת יותר מה את מתכוונת שהחלטת לחיות,האם יצאת בשאלה או שאת עדיין אנוסה כמו כולנו כאן,כדי שהחברים כאן ידעו להתייחס כראוי)בכל מקרה היי ברוכה.

סוג ב

New member
אומרים גם 'נעים מאוד, אני...'

שתיים ורבע כבר עבר, עכשיו קצת אחרי שלש, רוצה לספר מאיפה באת עלינו בשעה טובה ומוצלחת?

למעלה