כשאת שותקת.....

קסומה

New member
כשאת שותקת.....

כשאת שותקת, אני אבוד מסתובב חסר אונים, לא מבין מה הטעות, מתבלבל בין הזמנים. כשאת שותקת, אני נודד אל דרכים ללא מוצא, מרגיש כל כך בודד לו רק ידעתי מה את רוצה. לכן הייתי מעדיף שתדברי או תצעקי שתלחשי או תצחקי שתגערי או שתבכי רק שלא תשתקי, רק שלא תשתקי. כשאת שותקת,אני מקשיב לבדידות המעיקה כל כך הרבה קולות מרים מתערבלים בתוך שתיקה כשתשתקי שוב, אני אשתוק. אתבונן בך עוד שעות לו יכולתי רק למחות משתי עינייך את הדמעות. כשאת שותקת, אני אבוד מסתובב חסר אונים..... מתוך הדיסק חברים של שלומי שבת......... ל

שתיקה...

"במגע האנושי הטרגדיה מתחילה לא כאשר ישנה אי הבנה בקשר למילים הנאמרות, אלא בשעה שהשתיקה איננה מובנת" (הנרי דיוויד תורו)

נשית~37

New member
ומתוך אותו דיסק יפהפה...

חתיכת שמיים מילים: לאה שבת לכל צעקה שתצעק מאיש מישהו באיזה מקום ירגיש לכל שאלה שמחכה לתשובה מישהו מנסה לגלות אותה בכל סיפור בכל עולם מישהו מגלה שם את עצמו קיים בכל שורה שמישהו אומר מישהו יכול עוד שורה לחבר ואני יודע שבים יש גל אחד שהוא שלי ועץ אחד שהוא שלי וכוכב אחד שלי וילדה קטנה שהיא שלי וחתיכת שמיים לכל איש ולכל אישה יש איזה חבר או חברה לכל ספסל שמחכה לבדו מישהו בסוף ימצא אותו לכל חלום שאנחנו חולמים יש קשר אצלנו בחיים לכל בדידות שגדלה בצל צריך לתת מקום ולערסל.

למילים יש כח ומשמעות...

ואנחנו... יש לנו נטיה לעשות בהן לעיתים את השימוש הלא נכון... לפגוע... להכאיב... אם רק היתה לנו היכולת לתכנת את המח, לא להיות פזיזים בכל דרך בה אנו בוחרים... אולי אז... היינו היופי של הטבע... ולא סתם "חיות"... יש אנשים שנקראים "משוררים" - כי יש להם הכח לעשות במילים את השימוש הנכון... ומה שכואב לי, שכולנו קיבלנו את אותן הוראות הפעלה של המח... רק יתכן ולעיתים יש לנו נטיה לחוסר הבנה... (נש נש, סליחה שתגובתי זאת משורשת אליך. פשוט מדהים איך למילים שנרשמות בתוך שיר, יש משמעות שונה... ויש לנו נטיה להתחבר ולהבין... לכולנו!)

נשית~37

New member
לכבוד לי

שתגובתך משורשרת לשלי
. וכן, אני מאלה שחושבות שלמילים יש כח מאגי עצום. ונכון קיבלנו את אותן הוראות הפעלה אבל תחשבי שגם למכשיר הכי חכם יש לפעמים באגים
. אני חושבת, שכל דבר...כל דבר (!) אפשרי לתקן.

למעלה