כשאת נוגעת בי

כשאת נוגעת בי

כשאת נוגעת בי אני מפסיק לחשוב אני מפסיק לחשוש כשאת נוגעת בי כשאת נוגעת בי אני מתחיל לראות אני מתחיל לחיות כשאת נוגעת בי אני מרגיש איך כל שדי הלב מתרחקים ומסתלקים כשגופי בידך נרעד כשפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להמשך לעד כשאת נוגעת בי ליטוף אחר ליטוף אני יכול לעוף כשאת נוגעת בי כשאת נוגעת בי אני פתאום תופס את משמעות הנס כשאת נוגעת בי -שיר מדהים של בועז שרעבי שמאד מדבר אליי ומרגש אותי... שייק`ה

כשאני מסתכלת עלייך....

כשאני מסתכלת אל תוך עיינך, אני רואה את כל הסיבות,שחיי כעת שווים מליון. אתה האהבה הטהורה שבחיי, לעולם לא תהייה לבד. אהובי-אתה הסיבה בגללה אני יכולה לעוף ובגללך,אני לא צריכה לחשוב למה. אהוב,זה מה שצריך כדי לשרוד. אתה הסיבה שאני מרגישה חיה. כל מילותיי אמת, ונועדו לכבוש אותך, עד כמה שמילים יכולות. איך אני אסביר את החיוך ששינה את כל עולמי, והחזיק את רגליי על האדמה. אני יחזיק אותך אם תיפול, אני יהיה שם בשבילך. אתה האהבה הכי גדולה שהיתה בחיי!!!! בגללך אני מרגישה חיה כל-כך!!! שיר מדהים עם מילים מקסימות שי,, הייתי חייבת לענות עם שיר שאני אוהבת מרגש אותי הכי הרבה בעולם........... שלך,,,, באהבה............חוקרת

חוקרת יקרה ומתוקה

את שוב מרגשת אותי...כובשת אותי עם מילותייך המקסימות... ושובה אותי בקסמך...עם כתיבתך הנפלאה ומלאת הרגש... תמונה נוספת המוקדשת לך מעומק חדרי ליבי... וברכת לילה קסום , ליל אהבה ואושר... שלך באהבה , שייק`ה

שי מתוק.......משהו בשבילך.....

..............להבה נצחית של אהבה........... תסור את עינייך ותן לי את ידיך. האם אתה מרגיש את ליבי פעום. אתה אתה מבין,האם אתה מרגיש? וחלומי שתרגיש את אותו דבר. והחלום הוא שתרגיש את אש האהבה לנצח.. אני מאמינה שזה צריך לקרות. אני מתבוננת בך, וייודעת בתוך ליבי שאתה רוצה הרגיש את אש הלהבה הניצחית. האם אתה באמת רוצה? האם אתה באמת מרגיש ככה? אם כן,,אז תגיד,,תגיד לי שזה מה שאתה רוצה.. ההשמש תזרח מבין העננים... ביום שתחוש את אש האהבה.. וגם אני רוצה את אותה אש את אש האהבה הניצחית..... שלך.........באהבה..........חוקרת

חוקרת מתוקה...

את שוב ושוב חודרת עם מילותייך עמוק אל תוך חדרי ליבי... כל מילה שלך מדברת אליי...וכמו מופנית אליי ישירות... המשיכי לחזק כך את אמונתי באהבה...אמונה המתחזקת לה מידיי יום ביומו... מצורפת תמונה המוקדשת לך מעומק ליבי... שלך באהבה , שייק`ה

שייקה שלייייי

שיוששששש......לא ידעתי שאתה גם פה.... איזה טוב לראות אותך... מזמן לא ראיתי אותך . .. רק רציתי להגיד לך ולהזכיר לך שאני אוהבת חולה מתה עלייך!!!! אז אל תשכח את זה..אף פעם !!!!!! נתראה מתישהו אני מקווה... וביי דה וואיי...השיר יפה ומרגש גם לדעתי .. (-: . . ביי מתוקייייייי מיכל !!!!

למעלה