כשאתם לא במסעדות

B r u l e

New member
כשאתם לא במסעדות

מה הדבר שעושה לכם את זה? אני למשל יכול לחיות על סלט ירקות עם טונה ותירס מתוק של הענק הירוק. פסטה עם גבינה צהובה, והכי גרוע- נקנקיות טבעול מהסוג הישן ישן. אז כשאתם לא אוכלים במסעדה, מה אתם בד"כ אוכלים.

פינליש

New member
אז זה קל.

הרבה סלטים, אומלט שונה ומשונה... קרקרים מחיטה מלאה, במבה, ותירסססס.

אני יכול לחיות על מרציפן..היחס ..

למרציפן, תמיד גורר תגובות עזות..או שאוהבים מרציפן, או שממש לא סובלים אותו..בכל מקרה אני מדבר על מרציפן טוב עם אחוז שקדים גבוה . אז אם אני לא אוכל במסעדה..אני מסתפק במרציפן מעולה...( עד שהאישה עוצרת מבעדי ) עופר.

Lear22

New member
מרציפן?

אני שונא את זה! מה גם שזה משמין נורא. אנחנו בבית אוכלים או את האוכל שאמא שלי מכינה. שהוא טוב מאוד. וגם המון מבשלים בעצמו כל מיני דברים מספרי בישול. אבל אני לאחרונה חי על שניצל טופו דל שומן של טבעול עם קטשופ. דווקא טעים לאללה

meravbr

New member
פסטה ברוטב עגבניות הכי פשוט של

אמא שלי שאני עושה גם לקטנטונת שמתה עליו. ובשבילי כמובן פרנץ' טוסט (הקטנטונת פחות אוהבת). יש לכם מושג כמה קילואים העלתי בגללו בהריון? חבלז!!!

גם אני פסטה

אין כמו פסטה אדומה עם גבינה צהובה ויש לאודטה דנין מתכון מעולה שילדים אוהבים ואין כמו ציפס עם בצל מטוגן ואין כמו כבד עוף במחבת עם שום ויין והכי טעים, לטגן מלא עגבניות עד שהן הופכות למרק עגבניות ואז להוסיף לזה חתיכות גבינה מלוחה ולאכול את זה עם לחם קלוי.

adidushim

New member
אני ממשיך את האשליה

ומבשל אוכל פלצני באיכות גורמה במנות קטנות וצלחות ענק. (ולא מקבל טיפ מאף אחד
)

לי הייתה תקופה...

לי הייתה תקופה שבישלתי פרוסות בשר (כל פעם סוג אחר) מגולגלות על פירות יבשים מטוגנים במחבת או אפויים בתנור. זה היה אחרי שהייתי מלצרית בקרלטון ונהגו להכין זאת באירועים... מומלץ זה יאמי ונמס בפה...(כמובן לפי סוג הבשר) לא כמו הבשר ב"נחלים" אתמול

anat11

New member
מה שעושה לי את זה - לחם ופסטה

זה לא אומר שזה תמיד מה שאני אוכל (אחרת המצב יהיה חמור...) אבל זה מה שהייתי יכולה לחיות עליו...

למעלה