מה הדבר שעושה לכם את זה? אני למשל יכול לחיות על סלט ירקות עם טונה ותירס מתוק של הענק הירוק. פסטה עם גבינה צהובה, והכי גרוע- נקנקיות טבעול מהסוג הישן ישן. אז כשאתם לא אוכלים במסעדה, מה אתם בד"כ אוכלים.
למרציפן, תמיד גורר תגובות עזות..או שאוהבים מרציפן, או שממש לא סובלים אותו..בכל מקרה אני מדבר על מרציפן טוב עם אחוז שקדים גבוה . אז אם אני לא אוכל במסעדה..אני מסתפק במרציפן מעולה...( עד שהאישה עוצרת מבעדי ) עופר.
אני שונא את זה! מה גם שזה משמין נורא. אנחנו בבית אוכלים או את האוכל שאמא שלי מכינה. שהוא טוב מאוד. וגם המון מבשלים בעצמו כל מיני דברים מספרי בישול. אבל אני לאחרונה חי על שניצל טופו דל שומן של טבעול עם קטשופ. דווקא טעים לאללה
אין כמו פסטה אדומה עם גבינה צהובה ויש לאודטה דנין מתכון מעולה שילדים אוהבים ואין כמו ציפס עם בצל מטוגן ואין כמו כבד עוף במחבת עם שום ויין והכי טעים, לטגן מלא עגבניות עד שהן הופכות למרק עגבניות ואז להוסיף לזה חתיכות גבינה מלוחה ולאכול את זה עם לחם קלוי.
לי הייתה תקופה שבישלתי פרוסות בשר (כל פעם סוג אחר) מגולגלות על פירות יבשים מטוגנים במחבת או אפויים בתנור. זה היה אחרי שהייתי מלצרית בקרלטון ונהגו להכין זאת באירועים... מומלץ זה יאמי ונמס בפה...(כמובן לפי סוג הבשר) לא כמו הבשר ב"נחלים" אתמול