כשאתה כאן

tapas tapas

New member
כשאתה כאן

אני יודע שאולי זה לא רעיון כל כך לכתוב את זה כאן, אבל י לי ביקרות (בונה) על השיר של נינט כשאתה כאן. הוא מתחיל יפה, אבל אחר כך כל השיר היא שרה "כשאתה כאן". כאילו אני לא מבין מה הקטע לחזור על אותו משפט מלא פעמים? זה סתם מגעיל ומשעמם, ולדעתי זה ממש הורס את השיר. השיר הזה לא נראה לכם קצת מוזר או משעמם בגלל שהיא חוזרת על אותו משפט מלא פעמים? תנסו לחשוב על זה ולא ישר לכעוס, אולי באמת צריך להמליץ לה על מחבר שירים יותר נומרלי.

G r a y G i r l

New member
...

דבר ראשון, אני גם לא ממש אהבתי את השיר. ככה שאני לא אוכל לכתוב לה נגד זה. אבל קצת עצבן אותי מה כתבתי בסוף: "אולי באמת צריך להמליץ לה על מחבר שירים יותר נורמלי"- זה ממש לא נכון! אביב גפן הוא אחד האומנים המוכשרים ביותר בישראל. מה שאגב עוד יותר אכזב אותי, אני ממש אוהבת את אביב ומחוברת תמיד לשירים שלו, ודווקא לשיר הזה ממש לא התחברתי.

linoy pal

New member
מחבר שירים יותר נורמאלי??...

אני בהתחלה גם לא אהבתי ממש את השיר... אבל אחרי ששמעתי אותו הרבה פעמים..נורא התחברתי לשיר..והקול של נינט ממש חודר לנשמה..ועושה לשיר משמעות... אני מסכימה עם אלה שלא אהבו כי קשה להתחבר אליו..מבחינת המנגינה והמילים... אבל להגיד שאביב גפן לא כותב יפה? למצוא מחבר יותר נורמאלי?. אביב גפן הוא אחד מתוך בודדים כשהם כותבים שיר..את הרגשות שלהם כותבים על הנייר...הם מביעים תרגש על הנייר וככה כל שיר הוא מיוחד...וששרים אותו מרגיש את הכאב מרגישים את שיר...ומתחברים אליו.... אם את אישית לא אוהבת תשירים שלו כי את/ה לא מתחברים אליו..סבבה..תגיד/י שלא אהבת את השיר... אבל להגיד על הכותב של השיר:" אולי באמת צריך להמליץ לה על מחבר שירים יותר נומרלי"זה ממש לא נכון!

ERonny

New member
על טעם ועל ריח לא נתווכח..../images/Emo26.gif

אני חושבת שזה אחד השירים היפים של אביב גפן ובטח של נינט.זה שיר עם אמירה,עם רצון להעביר איזשהו מסר גם אם הוא מוסתר וחבוי. זכותך לא להתחבר אבל ללכת ולהמליץ לה על מחבר שירים יותר נורמלי,ממש לא. אם היא שלמה עם הדיסק,עם השיר ועם אביב גפן אז למה להתערב? זה הדיסק שלה,לא שלך והיא צריכה להיות שלמה איתו.

tapas tapas

New member
אני לא מדבר על התוכן

לא מתייחס בכלל למילים של השיר. פשוט זה מוזר ומעצבן שבשיר חוזרים על אותו המשפט במשך איזה, כמה? שלוש דקות? ואין משפטים אחרים באמצע. זה ממש מוזר.

ERonny

New member
שוב,אף אחד לא מכריח אותך../images/Emo26.gif

אף אחד לא מכריח אותך לשמוע את השיר,אם אתה לא אוהב שחוזרים על אותו משפט במשך כמה דקות אז אל תשמע את השיר.

lahav100

New member
לא להכפיש את אביב המלך בפורום הזה!

ולא נתווכח עם הטעם שלך. לטעמי הטעם שלך גרוע. על טעם ועל ריח אין להתווכח.

למעלה