כשאני מאוהב...........

כשאני מאוהב...........

כשאני מאוהב אני כל דבר שיכול איש לעלות על הדעת. כשאני מאוהב לא מרגיש עוד בין חום וקור. כשאני מאוהב אני דחוס כענן עמוס גשמים ,מגיר מטר. כשאני מאוהב אני בטל ממעשה רק יושב והוזה במייחד. כשאני מאוהב השכל מושבת ורק הלב עובד גם בשבת. כשאני מאוהב אני מצעיר ובכלל לא חשוב מה הגיל. כשאני מאוהב אני מוטרף והחיים כחלום מוקסם.

אורמור

New member
כשאתה מאוהב..

אתה מעיין לא אכזב שופע שירים מגיר תווים נוטף אהבים כשאתה מאוהב חולף לו הסתו מגיע אביב ופריחה מסביב.. שתמיד תהייה..

רמזת לי משהו? :cool:

מעדיפה את שיריי `הרכים`? וואאלה, התקלקלתי, אבל בכל אשמה חברתך.... שיריה הביאו לי את הסעיף. :cool:

ketty

New member
כשאנו אוהבים....

כלום לא חשוב רק שירים כאשאנו אוהבים רק מנגינות מזמרים כאשאנו אוהבים רק צלילי נשיקות נשמעים כאשאנו אוהבים רק ליבינו מנצחים

וכשאני מאוהבת.................

כשאני מאוהבת - אני פורחת, מרגישה שכל הזמן השמש זורחת. כשאני מאוהבת - אני שונה, נהיית פתאום יפה...נשיות מפגינה. כשאני מאוהבת - רוצה סקסית להראות, לובשת שמלות כאלה צמודות, מגרות ומדליקות. כשאני מאוהבת - לסביבה אני נהדרת, כל היום מחייכת, צוחקת וקורנת. כשאני מאוהבת - רואים זאת בקלות עלי, האושר ממש נסוך על פני. כשאני מאוהבת - יושבת אני בסלון וחולמת, ובעלי לא מבין- לאן מחשבתי חולפת מעליו, גולשת... כשאני מאוהבת - אסע לחיפה או לירושלים, ולו רק כדי להיות איתו דקה או שתיים... כשאני מאוהבת - רוצה אותו לפנק, וכל היום לחבק...ללטף.....לנשק. כשאני אוהבת - לכל העולם רצה לספר, שידעו כי טוב ונהדר לי - כמה שיותר.. כשאני מאוהבת - מביעה זאת במילים, רוצה שיחוש הוא בכל פעימות ליבי, בכל הריגושים. כשאני מאוהבת - גוברות להן התאווה והתשוקה, ואני נרגשת עד בלי די - ממגעו, מנשיקה... כשאני מאוהבת - לא רוצה שההנאה תיפסק. רוצה להיות מאושרת - עד אין קץ. כשאני מאוהבת - רוצה אני מעצמי להעניק, כי זו אצלי היא.......אהבה אמיתית. באהבה....... מהיודעת לגעת

חיכיתי לך.........

ידעתי כי מוטב להמתין ואז ללכת לישון עם מילותייך.... רק תתחשבי בי קימעה לעניין השעות....קם ב-6.30. עשי לך סיבוב בפורום (הקפה אצל אורמור וסודית-הן פטורות מעבודה מחר) והשאירי חותמך.... בייי :cool:

פשוט מאד הייתי זקוקה לגירוי המתאים

לריגוש שבכתיבתך, ליופי שבאהבתך. שיהיה לך לילה נהדר, וחלומות נהדרים - עתירי חטא וזימה שלך, היודעת לגעת

mna

New member
כשאת מאוהבת H-)

כשאת מאוהבת, באיזור שווה להיות. לראותך מתלהבת, ובפנייך פשוט לבהות. להתבשם מהחום, ולהוסיף אש למדורה, אותך לטעום, ולראות על פנייך את הנהרה. בעדינות ללטף, ולנשק ברוך, את גופך ללטף, ולשמור, שעלייך, אף אחד לא ידרוך. ובקיצור, לראותך מאוהבת, זה מחזה נהדר, שעליו מדברים רבות, בעיר, וגם בכפר.

אורמור

New member
חוץ מזה שאני מאוהבת...

אני גם אוהבת.. אנשים יפים עם שירים רכים אנשים סבלנים שמהצד מלווים שמושיטים אוזן וכתף ויודעים להיות חברים בכייף כמוך.. אור

למעלה