"כשאני אהיה גדול.."

Mad-DawG

New member
"כשאני אהיה גדול.."

ראיתי בתקופה האחרונה (אתמול למעשה) חלקים קצרצרים מתוכנית Dairy על הילד פעלול ליל´ באו וואו (האווווווו
), וחשבתי לעצמי.. מה הוא יהיה כשהוא יהיה גדול? ופה הפסקתי לחשוב עליו. ואז חשבתי על משהו אחר, האם הדמות שהאו-מיאו, יוצר לעצמו כילד קסם, סופר מוכשר, מצליח (וידידותי לסביבה), תמשך גם כשהחומר גלם הלא מעוצב עדיין, יגדל. האם הוא יגדל להיות דמות מעניינת וטובה, או מאוסה כמו רוב הראפרים (יו יו ניגר ניגה ווווואט!). ובכלל.. אני מתקשה למצוא ראפר מהליגה הגבוהה (אותו זבל ראפר, הפקה משופרת) שאני אומר עליו.. "וואלה.. איזה גברבר! (ניגר ניגה ווווווווואט!), כאדם שלוקח את המעמד שלו למקום אחר מהזבל´ה שהחברים האחרים מציגים". (טוב.. לא במילים האלה בדיוק..) האם הראפ כיום מייצר רק כמות מסחרית של "מסרים" כמו שאומרים כאן הרבה (מדי) או שבנוסף למילה מסרים, צריך לומר "מסרים חתרניים" ? למה הראפ יוצא רק נגד? וואלה.. שיגידו גם איזה מילה טובה. ובקיצור, תופעת ה"יו יו ניייייייגה נייייייייייגר WHATTTTTTTTTTT?!" נמאסה. [ולסקופ? (אני מקווה שזה נכון) התופעה של לצעוק "WHHHHHAT?!" בסוף המשפטים נובעת מפיצול אישיות של הראפר!] (טוב.. המצאתי את זה
)

Mad-DawG

New member
נסיון שונה: הראפ משעמם!

אני אנסה להציג את הדברים בגישה אחרת, הראפ משעמם, השירים הם Coverים וHisushים, ההפקות משתפרות (לזכותם יאמר), המילים.. אוח... המילים.. יו יו ניגה ניגר וווווואט?!, הראפ צריך זריקת ריענון חזקה בעכוזיים השחורים שלו. הראפ צריך תפנית.

Queen Y

New member
תראה, זה טבעי.

שום דבר לא נשאר רענן וחדשני לנצח. גם האנדר הפך לכ"כ אופנתי שהוא פ.א.י. מיין... סה לה וי.

צחי טל

New member
לא נכון!!!!!

הצעקה וואאאאאאאאט הומצאה על ידי די אמ אקס שהוא חירש באוזן אחת ולכן הוא צועק בכל סוף משפט וואאאאאאאאאאאט בעצבים (כי הוא מרוקאי)

baduist

New member
לא מסכים. זה כמו שצריך ימים

גרועים, ודברים מעצבנים, כדי להעריך את האושר, או להיות בחושך כדי להעריך את האור........ אותו דבר כאן. בין ה א מ ו ן ה מ ו ן זבל, יש גם הרבה (לא יחסית!:) דברים טובים, ומידי פעם מגיח הדבר הזה שגורם לי להגיד (או בעצם לצטט את טונה מן): "אחחח...שירים כאלה מזכירים לי למה אני אוהב מוסיקה שחורה". לפעמים זה בא בכיוון של חדשנות, כמו במקרה של טימבלנד, לפעמים יותר מזה, כמו במקרה של דה-לה-סול, הרבה מאוד פעמים לי אישית זה בא דווקא מהסול, אבל נתרכז בהיפ-הופ.......בוא נראה מישהו אומר משהו רע על הפוג´יז, למשל. (ב"סקור" לפחות"). הם הגיעו, אגב, ממש עד הטופ של המיינסטרים, לא? זהו, אני חושב שהברתי את הנקודה שלי:)

למעלה