כשאנחנו ממצמצים

אמילי ב

New member
כשאנחנו ממצמצים

אנחנו באמת מפספסים. בקרב חשובה מאוד המהירות והתיזמון(בין היתר) מספיק שנמצמץ לשניה ויכול להיות שנפספס איגרוף לפרצוף. האים ניתן לאמן את העיניים שלא ימצמצו בזמן לחץ או מצוקה או שזה דבר בילתי נשלט לחלוטין? קישור לכתבה:http://news.walla.co.il/?w=//753814

datu

New member
ככה נהגו בתאילנד:

המתאגרפים היו מתיזים על עצמם מים בנהר כדי להתרגל ללחץ כזה ולא למצמץ. גם אצל הפיליפינים באומנויות הלחימה מיצמוץ בקרב פירושו עלול להיות מוות-אם מתייחסים ללחימה בנשק קר(עפ"י אנציקלופדיה לאומנויות לחימה-ערך"ארניס", מזיכרון).

RoyceGracie

New member
אוי באמת... כאילו שמיצמוץ משפיע

על משהו בקרב... המדד שלי הוא תחרויות הפרייד, שהכי קרובות לקרב אמיתי. גם בקרבות איגרוף תאילנדי, שזה קרבות עמידה בלי הרבה חוקים המיצמוץ לא משנה כלום... בחיים לא שמעתי או ראיתי מאמן שדיבר על תיזמון בזמן שהמתחרה ממצמץ.ובחיים לא ראיתי מתחרה שניצל מיצמוץ של אדם אחר כדי לפעול.גם ברמות הגבוהות בעולם. לא יודע מי העלה את הרעיון שזה באמת משנה משהו... בכל מקרה, אני לא מאמין בזה.

Pyongwon

New member
KO לוקח שנייה. לא ראית, פספסת - אין

ניקוד, אין כלום. העניין היא לדעת מתי למצמץ. :) רציני - לך תדע מה יבוא - מתי יבוא - איך יבוא. ואז תגיד סליחה, לא ראיתי. לומדים להכיר את הקרבות. אבל בTKD הקרבות והבעיטות כה מהירות שזה מדהים. במיוחד מהנבחרת ומהחברה התותחיים. :) אבל בגדול, כן - אפשר למצמץ. (במיוחד עם עדשות..:) ג'ס.

datu

New member
PRIDE זה לא רחוב...

pride/mma/vale tudo ואפילו קיוקושינקאי אף פעם לא יהיו קרובות ב-100 אחוז מוחלט לרחוב.-שם זה לא עניין של חיים או מוות. והיום הרחוב זה מאוד מסוכן
גם אם אתה עושה מואי תאי... הרעיונות על המיצמוץ רק צוטטו מגדולים ממני -מה שהיה נהוג בממלכת סיאם/תאילנד והפיליפנים- אגב, מישהו היה מוכן לנסות למצמץ היום בנסיעה בכביש?... תחשבו על זה.

Tonjin

New member
חשבתי על זה כמו שהמלצת וגיליתי שאני

ממצמץ כמה אלפי פעמים בערך כל פעם שאני עולה על הכביש... המסקנה שלי: זה אפשרי...

ethanguy

New member
זה לא משנה שום דבר

כי כנראה אף אחד בפרייד לא חשב להתאמן על זה.

datu

New member
גם לא חשבו פעם...

להתאמן בעבודת קרקע אנשים שהם strikers (עד אחרי הufc הראשונים).

Wakizashi

New member
מצמוץ הוא רפלקס (תגובה לא רצונית)

של הגוף. העיניים שלך חייבות למצמץ, וכל נסיון לעצור תהליך זה רק יגרום לך לצורך לגבור יותר ויותר, עד כדי דמע בעיניים - שמן הסתם הוא יותר חמור בקרב מאשר מצמוץ גרידא. אז מה עושים? - מקבלים את זה! וכמו שנאמר - עוד לא ראיתי או שמעתי על מקרה שבו אדם ניצל את חלקיק השניה שהיריב שלו מיצמץ על מנת לקבל יתרון בקרב (אלא אם כן הוא נלחם בסטיבי וונדר...) (;

דו קרב

New member
התיזמון הטוב ביותר להתקפה הוא

כאשר היריב או שואף אויר או רגע לפני. כך שאם אנחנו לא נמצמץ ולא נינשום אז.... טוב, אז כבר לא נילחם.

למעלה