כשאמות...

כשאמות...

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? 9. איפה הייתם רוצים להקבר? וכמובן שהכל בגדר התיאוריה, פשוט עשינו הפעלה כזו פעם , על מנת להבין למה אנחנו כל כך פוחדים מהמוות ולהתגבר על הפחד הזה... (והשבוע הלך לעולמו איש יקר לי מאוד, יור' מטה המאבק לנכים בישראל, מזיהום בביח' - אריה צודקביץ' ז'ל)
לינוי

MommyHug

New member
תשובה

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? שלא יישאר אדם אחד שיקר לי שלא יודע מה אני מרגישה כלפיו. 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות?(תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) מטביעה או קפיאה, שריפה, כל דבר שהוא ארוך וממושך. 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? כל מי שבצביעותו חושב שהוא חלק מהחיים שלי והוא לא. 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? אויש 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? די... 9. איפה הייתם רוצים להקבר?
מצטערת, על רוב השאלות לא יכולתי לענות. עניתי על מה שיכולתי. את רוצה לענות בעצמך?

כשאני אמות.........

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? לא כל כך הבנתי את הכוונה לשאלה, למי יקרה? בעקרון אני רוצה להיות מהרוחות האלה, כמו קספר , רק חמודה יותר. 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) כדורים.. סתם לא, שיבה טובה 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? שמקווים שאני סוף סוף אמצא מנוחה 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? לא רוצה אף אחד. שאך אחד לא יהיה עצוב עליי! 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? רק אנשים שלא אכפת לי שיהיו עצובים 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? השיר - את לא לבד של בטון מתוק בקרקס 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? יש מספר אנשים שאני רוצה שיקראו בבלוג (אבל לא רוצה לפרסם) את כל האוספים לילדים ניזקקים שיעשה להם קצת טוב על הלב. מה שאחותי רוצה שתיקח. מה שנוש רוצה שתיקח - לפני אחותי שאף אחד לא יהיה עצוב עליי! 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? נוש - תמצאי את האושר שלך! אני כל כך אוהבת אותך, והייתי נותנת הכל שתהייה מאושרת. אתי - חסוי, אבל לה.. "מאיה" - חיים שלי, רק אל תהיי עצובה עלייך, לא עזבתי אותך, אני תמיד לידך, תמיד. להורים - עכשיו יהיה לכם קצת נחת ממני. דוסה, נועם נתי - יהיה בסדר. אני לצידכן תמיד. רק אל תהיו עצובות. 9. איפה הייתם רוצים להקבר? באחד מהמסלולים של הטיולי סוסים, שיהיה מעלה על שמי. מה קרה!?

אה אופס... איך לא למות?

שוב אני והשטויות שלי. יש לי בעיה עם קריאת הוראות... חחח לא רוצה למות מטביעה!!! וכן משיבה טובה

עדן גפן

New member
תשובות..../images/Emo190.gif

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? שכולם יבכו, ויבינו כמה אני חסרה להם ושהם לא באמת התכוונו לכל הדברים המזוויעים שהם עשו לי+אמרו לי
2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) מירייה בלב. (הכי מהיר). 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? שיקריאו את השירים שלי ויגידו שכתבתי אותם על עצמי. 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? אנשים שכרגע מתנהגים אליי בצורה מגעילה ודוחה. שלא יהיו צבועים ויבואו, זה לא יחזיר אותי לחיים. 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? רה"מ
רק כדי פעם אחת בחיים (או במוות) שלי, להרגיש חשובה באמת. 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם?"הנה אני גרה בבית מבטון, ואלוהים משכיב אותי לישון.." 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)?לא לגעת בשום דבר ששייך לי, לא לסדר את החדר שלי לעולם ולהפוך את החדר שלי למוזיאון בין לאומי
8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? מפני שאני אגואיסטית זה היה ככה: דניאל(חברה הכי טובה)-בואי לכאן (נו תתאבדי). משעמם לי. חוש חש הבלש (איזה בלש)- בוא הנה (נו תתאבד..). אני צריכה מישהו שימצא את אבא כאן, מלא פה. אמא-אני אוהבת אותך, תשארי שם, בשביל יובל. יובל (אחותי)- את הבנאדם הכי מדהים בעולם
אני אוהבת אותך
מצטערת שאני לא איתך יותר, אוהבת-עדן
אביב גפן-בוא הנה (נו תתאבד..) אני צריכה אותך.
9. איפה הייתם רוצים להקבר? בדימונה, ליד אבא.

MommyHug

New member
לא היית רוצה למות מירייה בלב כי זה

הכי מהיר? לא התבלבלת?

עדן גפן

New member
../images/Emo45.gif התבלבלתי..תודה על התיקון../images/Emo190.gif

לא הייתי רוצה למות מכלום, חוץ מירייה.

את קורעה את תאמיני לי הרגת אותי

מצחוק, עם "משעמם לי נו תתאבדי...חחחח...
לינוי

עדן גפן

New member
חחח זה נאמר אך ורק בהומור../images/Emo190.gif

כי היה לי מצברוח טוב כשעניתי על זה. משום מה...

למה משום מה?!../images/Emo23.gif

אמור להיות לך אחלה מצב רוח כל הזמן, אני בטוחה שאבא שלך היה רוצה שתהיי שמחה כל הזמן ולא בדאון...לא ככה?!.... חוץ מזה את בגיל שאפשר להשתולל ולהתפרע (אני נשמעת כמו איזו דודה זקנה), אבל זה נכון בגיל שלך עשיתי כל מה שאסור ומסקרן, ונהניתי מכל רגע
לינוי

עדן גפן

New member
אמור, אבל אין אף פעם../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif

אבא שלי יכול להמשיך לרצות
אם הוא היה רוצה שאני שמחה, הוא היה נשאר איתי. זה לא שזה הייתה משימה קשה, כולה חגורה. רק חגורה מפרידה ביני לבינו עכשיו
עובדה, בכביש לא היה אף אחד, זה היה אשמתו, וחוץ מזה, חבר שלו, שנסע איתו, שם חגורה ויצא כולה עם שתי שריטות מסכנות.
אוף נמאס.

ממי את לא יכולה לחפש אשמים אלא

להחליט מה את עושהמכאן והלאה עם העיניין ואיך את מקבלת אותו, כי לומר שזו אשמתו זה אולי באיזה שהוא מקום מנחם אבל לא בטוח נכון, כי כמה שזה קשה יש אמרה שטוענת שאם גורלך נחרץ, משמע זמנך בעולם הזה נגמר זה יקרה ולא משנה באיזה אופן... ממי תאמיני לי שהוא לא עשה את זה בכוונה, ובטח שאם הוא היה יודע מראש מה צפוי לו הוא היה בוחר לשים חגורה....לא ככה?!
לינוי

עדן גפן

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo190.gif

אני בוכה עכשיו בגלל מה שכתבת. את צודקת. ואני יודעת. הוא היה כולה בן 22.. למה
אני כ"כ מתגעגעת.

עדן גפן

New member
אני יודעת.../images/Emo190.gif

מצטערת על התגובה המוגזמת ההיא. כתבתי אותה בערפול תחושות..

אני יענה גם כן../images/Emo23.gif

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? הייתי רוצה שיגיעו באוטובוס מאורגן וכל אלה שלא האמינו בי ולא העריכו אותי נכון יקבלו שוק מכמויות האנשים שהגיעו... 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) הייתי רוצה למות משיבה טובה אבל לא מזקנה, גיל 70-75 נראה לי מספיק, לא הייתי רוצה למות בטביעה או שריפה בחיים 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? הייתי רוצה שיספרו את כל הפאדיחות והדברים הטובים שעשיתי 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? לא הייתי רוצה שיבואו הצבועים שרוצים לראות מה יהיה ולא הייתי רוצה שיגיעו אלה שבעקבות מותי יעשו משהו רע אח'כ 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? כל אלה שאהבתי וינציחו את זכרי 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? היתה ואיננה עוד וטוב שכך...חחח... סתם... 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? לאהוביי אהבתי אתכם מאוד לשונאי-אף פעם לא שנאתי, ולכל מבקשי רעתי, מי יתן וכל כלב יבוא יומו, והייתי רוצה שישמיעו על הקבר שירים שאהבתי ואולי גם את אלה שכתבתי 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? לאימא- אני גאה בך ואוהבת אחי ואחיותיי תמשיכו כמו שאתם לאהובי-אהבתי ואוהב עד נצח לחבריי עשו חיים כי מי יודע איפה נהיה מחר 9. איפה הייתם רוצים להקבר?במקום עם נוף ואוויר טוב שלמבקרים יהיה נחמד
לינוי

למעלה