כשאמות...

i love עדי

New member
מעניין..........

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? שיבכו עליי. כן. 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) לא רוצה למות ממשהו שלוקח הרבה זמן ובייסורים... 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? מה שבאמת הייתי .... 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? כל אלה שחושבים שהם חברים. אבל הם לא. 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? המשפחה . הלהקה, גלי. החברים... 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? שאני תמיד אשאר בלב שלכם. 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? אמא ואבא - אתם תצליחו כאן גם בלעדיי... תמשיכו בחייכם ! גלי - גלי... תעשי בשבילי את מה שאת רוצה לעשות ולא מה שכולם רוצים שתעשי. מה שיהיה רק לך טוב. ותפסיקי לעשן. בנות [להקה] - אל תתפרקו.. בבקשה. סבא - תפסיק לעשן. זהו. 9. איפה הייתם רוצים להקבר? אני לא יודעת

עכשיו אני

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? שתהיה תחיית המתים 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? טביעה 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? לא הייתי רוצה שיגידו 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? אבא שלי. זה יהרוג אותו 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? חברים 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? כאן מתה בכיף... 7. מה הייתה הצוואה שלכם? 800 שירים שכתבתי 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? המשפחה שלי>תהיו מאושרים, אני במקום טוב. 9. איפה הייתם רוצים להקבר? בכפר או מקום עם דשא ומרחב

למעלה