כשאמות
...

כשאמות../images/Emo32.gif...

שאלון קצר ונחמד...שכתבתי בפורום בטיפול... 1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? 9. איפה הייתם רוצים להקבר? וכמובן שהכל בגדר התיאוריה, פשוט עשינו הפעלה כזו פעם , על מנת להבין למה אנחנו כל כך פוחדים מהמוות ולהתגבר על הפחד הזה... (והשבוע הלך לעולמו איש יקר לי מאוד, יור' מטה המאבק לנכים בישראל, מזיהום בביח' - אריה צודקביץ' ז'ל)
לינוי

Dark faith

New member
וואו- אחלה שאלון!

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? שאנשים ילבשו לבן. שהלוויה תהיה שמחה, רגועה לא עצובה. 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן)לא הייתי רוצה למות- מנפילה מגובה רב, מטביעה ולהישרף למוות. 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? מה אהבתי, מה הייתי ומה אני אהיה. שיגידו שלא עזבתי, שאני תמיד אשגיח...ומתי שאני אראה שהם התגברו- אז אני יעבור לעולם הבא שלי. 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? השונאים אותי. לא רוצה צביעות בלוויה שלי. 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? כל מי שאהב אותי. 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? הלכה למקום שקט וטוב יותר. 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? שהאהובים שלי- ילכו בדרכי. כמה שיותר רחמנות ורחמים כלפי בעלי החיים. 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? מצנזרת
9. איפה הייתם רוצים להקבר? במקום ירוק ופורח. כן כן, בזמן האחרון אני חושבת המוות שלי, לפני כחודשים סבתא שלי נפטרה, הכל היה שחור, בכי, היסטריה- לא כך אני רוצה שאנשים יתנהגו במותי.

pRincEsSa16

New member
אני!

מממממ אני אישית נורא מפחדת מהמוות! אני תמיד חושבת על זה שמתישהו צריכים למות =[ ואני לא רוצה שהיום הזה יגיייייייע!!!! ונעבור לשאלון! 1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? אני רוצה לפגוש את כל האנשיםם היקרים לי שנפטרו... 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) הייתי רוצה למות ללא כאבים =] 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? אממממ רק דברים טוביםם =] 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? אנשים שישמחו שאני ימות...מין הסתם.... 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? כל האנשים שמכירים אותיי! 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? אמממ לא חשבתי על זה...לא יודעת...בעעע 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? להוריש הכולל למשפחתי....ושאני אוהבתת את כולם! 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? אמא,אבא,חן,אביב ומישהו שאיני רוצה לומר את שמו... ומה שאני ארשום להם זה סוד כמוס! 9. איפה הייתם רוצים להקבר? ליד אנשים שאני מכירה...לא שזה עוזר...אבל עדיין... בע איזה שאלון מדכא!

למה מדכא? דווקא אופטימי משהו

כשחושבים על המוות כשלב שעוברים ולא כמשהו טרגי ונוראי

Luisito Garcia

New member
למה? חחח כי הוא קצת פריקי כזה ../images/Emo13.gif

אבל זה חמוד שאת עושה שאלונים כאלה.. חחח תהיי בריאה.. אני לא אוהב לדבר על מוות.. זה נושא יותר מדי קשה בשבילי..

אני עונה

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? הייתי רוצה שיגיעו באוטובוס מאורגן וכל אלה שלא האמינו בי ולא העריכו אותי נכון יקבלו שוק מכמויות האנשים שהגיעו... 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) הייתי רוצה למות משיבה טובה אבל לא מזקנה, גיל 70-75 נראה לי מספיק, לא הייתי רוצה למות בטביעה או שריפה בחיים 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? הייתי רוצה שיספרו את כל הפאדיחות והדברים הטובים שעשיתי 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? לא הייתי רוצה שיבואו הצבועים שרוצים לראות מה יהיה ולא הייתי רוצה שיגיעו אלה שבעקבות מותי יעשו משהו רע אח'כ 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? כל אלה שאהבתי וינציחו את זכרי 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? היתה ואיננה עוד וטוב שכך...חחח... סתם... 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? לאהוביי אהבתי אתכם מאוד לשונאי-אף פעם לא שנאתי, ולכל מבקשי רעתי, מי יתן וכל כלב יבוא יומו, והייתי רוצה שישמיעו על הקבר שירים שאהבתי ואולי גם את אלה שכתבתי 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? לאימא- אני גאה בך ואוהבת אחי ואחיותיי תמשיכו כמו שאתם לאהובי-אהבתי ואוהב עד נצח לחבריי עשו חיים כי מי יודע איפה נהיה מחר 9. איפה הייתם רוצים להקבר?במקום עם נוף ואוויר טוב שלמבקרים יהיה נחמד
לינוי

kuroi tsuki

New member
עונה... שאלון ממש נחמד!

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? אני רוצה להשאר רוח, ויחד עם רוחות אחרות לנקום בכל מי שאני רוצה לנקום בו... 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן) רק לא טביעה, זה מבאס מידי, ולא שריפה, זה איטי מידי, ולא מחלה, אני לא אוהבת בתי חולים... 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? שיצחקו על הפאדיחות שעשיתי כמה שיותר, שיזכרו אותי לטובה, אני אוהבת לצחוק... 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? הצבועים 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? מי שיקר לי... 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? maybe tommorow, the good lord will take you away זה שורה מהשיר הכי אהוב עליי... 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? אל תבכו כי זה לא יעזור, ותחיו את הרגע... 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים, ומה הייתם כותבים להם? "אני עוד אחזור"... 9. איפה הייתם רוצים להקבר? אממ, במקום קודק, שקר בו, אבל יפה שם, כי תמיד אהבתי את הקור... ***הולכת להתאבד*** זו האווירה שהשאלון עושה, כאילו מחר אני מתה, וככה אני מתכוננת...

למעלה