דיוויס ברחוב סומסום. קוג'י כבחורה או יולי כגבר?
ר רייסטלין מאגר New member 3/12/05 #23 מאט כטאי, עם המשקפת XD אהבתי את משחק המילים מהמם חשמלי (קאבוטרימון) או מזעזע אדמה (גריימון מלחמתי שחור)?
מאט כטאי, עם המשקפת XD אהבתי את משחק המילים מהמם חשמלי (קאבוטרימון) או מזעזע אדמה (גריימון מלחמתי שחור)?
O Oukami Kun New member 3/12/05 #24 מזעזע אדמה כי גמ"ש יותר מגניב [תכתבו גם סיבות!!!] טקאו בבגדים של ג'רי או הנרי בבגדים של סוזי?
ר רייסטלין מאגר New member 3/12/05 #27 ונום מיוטיסמון. הדי-ריפר היה סתם גוש אדום. דרימוג'מון או שלמון?
ק קורורו New member 3/12/05 #28 שלמון כי היה איתו איזה קטע מצחיק עם אגומון שאני כרגע לא זוכרת D: פריג'ימון או מונזמון?
ק קורורו New member 3/12/05 #30 XD ליאומון... כי, נו בחייכם! זה ליאומון! גריימון או גרורומון? (עוד יותר נדרש!)
O Oukami Kun New member 3/12/05 #31 גרורומון. אתם באמת צריכים הסבר? [רמז: תסתכלו על הכינוי.] דמידוימון או דמיוימון?
ק קורורו New member 4/12/05 #33 מומימון ארוקנימון מפחידה! גמ"ש או צורת-הדיג'ימון-האפלה-של-קואיצ'י (נו, לפני שהוא נזכר מי הוא...)
ר רייסטלין מאגר New member 4/12/05 #34 גריימון מלחמתי שחור. אני פשוט לא כל-כך זוכר מי הייתה הצורה האפלה של קואיצ'י. עונה ראשונה, שנייה, שלישית או רביעית (רק אחת!)?
גריימון מלחמתי שחור. אני פשוט לא כל-כך זוכר מי הייתה הצורה האפלה של קואיצ'י. עונה ראשונה, שנייה, שלישית או רביעית (רק אחת!)?
ר רייסטלין מאגר New member 4/12/05 #37 ביומון. כי הוקמון סתם חיקוי נדחף עם קול מעצבן. "ראש מדבר?!" (של טאי) או "אנחנו חמודים!" (של קורומון)