כשאין חשמל

שבילים

New member
כשאין חשמל

היום, במשך כל היום, לא היה לנו חשמל בדירה. אחד המכשירים בבית היה מקולקל ועשה קצר חשמלי בכל הדירה. באתי הביתה, מתה כבר להכנס, כהרגלי לרשת ולפגוש את החברים הקבועים שלי. אני נכנסת הביתה ו... חושך. כעבור כמה שניות התברר לי מהשותפה שלי שכל היום לא היה חשמל בדירה והיינו צריכות לחכות לחשמלאי. למרות שהאינטרנט היה חסר לי מאוד בזמן הזה, האמת היא שגם קצת שמחתי כי זאת היתה הזדמנות בשבילי להיות קצת בלי האינפוזיה הזאת שנקראת אינטרנט. אבל אני כותבת את ההודעה הזאת כדי לשאול אתכם, איך אתם מתמודדים עם הפסקות חשמל או כל מצב אחר שבו אין חשמל במקום שממנו אתם רגילים לגלוש? איך אתם מחזיקים מעמד בלי האינטרנט בזמן הזה?

e-magine

New member
אז ככה:

בדרך כלל, אם אני במשרד ויש הפסקת חשמל, כמובן אני דואג לבדוק אם זאת תקלה או שזה משהו יזום מחב´ החשמל, בדרך כלל משתדל לצאת לסידורים בחוץ, כי גם אם אני לא גולש אני מקליד במחשב ולא כותב על נייר כמעט, זה יכול לשגע אם אני מצפה לאיזה מייל מעניין. בבית בדרך כלל, במקרה של הפסקת חשמל אני יותר מוטרד מבעיות אחרות כגון הפשרת המקרר והמקפיא, העדר תאורה, יש לי מנורת חרום במקום מרכזי אך זה לא מכסה את כל הבית כמובן, אם זה קיץ ואין מזגן, זה מעצבן, בסך הכל אני עובר את זה בשלום. לא תפריע לי שכשאין חשמל אין אינטרנט, הדברים האחרים מפריעים לי יותר.

למעלה