כרס נמאס לי!!!!!!!!!!!

yetush

New member
כרס נמאס לי!!!!!!!!!!!

אני בן 22 חמוד ונראה די בסדר שנה שעברה מיד לאחר שחרורי מצה"ל הלכתי לחדר כושר וחיטבתי את עצמי מאוד(+דיאטה) השנה לא היה לי שניה זמן לזה (לימודים לימודים) וככה יצא שצמחה לי כרס עצומה מאוד!! בחיים לא התמודדתי אתה אני נמנע מים/בריכה ... הקטע הוא שאני לא בולס כ"כ הרבה אוכל ודי חי על סנדוויצים(לא כ"כ הרבה) מה ניתן לעשות??? איך אני חוזר שנה אחורה במראה שלי??? אשמח לעצות ממכם..

SShirly

New member
בכלל לא קשה

לא רוצה להשמע חס וחלילה חסרת רגישות
אבל המצב שאתה מתאר הוא לא מצב קשה, זה רק נראה ככה. אתה לומד שעות ואני מניחה שלוקח אוכל מהבית. אז מה הבעיה להכין מראש קופסת פלסטיק מלאה ירקות חתוכים? אפשר לעבור מלחם לבן ללחם שיפון, למרוח גבינה לבנה במקום שוקולד, לשתות רק מים. לעשות הליכה כל יום כשעה, בשעות הערב. ואחרי שנתתי לך עלה ראש, אני צריכה לציין שאני בדיוק במצב שלך. אני בת 23 ואני סטודנטית שנה ב' ועובדת בזמן שנותר ובאמת שקשה מאוד לשמור על גזרה, למצוא זמן לפעילות גופנית. אבל אין ברירה! אז כשאתה נוסע ללימודים, רד כמה תחנות קודם לכן ולך ברגל. אפשר לעשות הליכה בשבת. אפשר לאכול ירקות ופירות, אפשר לשתות המון מים. לא חייבים לחיות על לחם למרות שסנדויץ זה פיתרון נוח ומהיר (ומשביע). מדובר בכח רצון וסדר עדיפויות. אין אף אחד שהוא עד כדי כך עסוק שאין לו זמן לעשות 3 שעות הליכה בשבוע. אני לומדת 3 פעמים בשבוע עד 22:00 ומתחילה בכל יום שעה 8:00 ומצאתי לעצמי זמן לקצת פעילות ספורטיבית. אני בטוחה שגם אתה תצליח
אם אתה לחלוטין בבעיה, אני מציעה לפנות לדיאטנית שלאחר שתסביר לה את המצב והבעיה עם לוח הזמנים, היא תכין עבורך דיאטה בהתאם. בהצלחה

למעלה