ממש אהבתי את החתימה
L lali37 New member 20/7/03 #27 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif לול בטרוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם שלך חמודה אבל התכוונתי לחתימה של PURPLE CHICKEN
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif לול בטרוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם שלך חמודה אבל התכוונתי לחתימה של PURPLE CHICKEN
B Blizzard Beach New member 21/7/03 #29 זה בסדר../images/Emo3.gif.../images/Emo94.gif יש לי נטייה לחשוב שמדברים אליי .
K King Of Kromags New member 18/7/03 #8 היי, גם אני נשוי. ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif אפילו יותר זמן ממך. אני ושרון נשואים מ..מ..ה-7.6, אני חושב. תאריך נחמד. יומיים אחרי זה זה אחד הימים הגרועים בשנה , ד"א.
היי, גם אני נשוי. ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif אפילו יותר זמן ממך. אני ושרון נשואים מ..מ..ה-7.6, אני חושב. תאריך נחמד. יומיים אחרי זה זה אחד הימים הגרועים בשנה , ד"א.
B Blizzard Beach New member 19/7/03 #9 למה ה9.7 יום רע../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif אני התחתנתי (עם עודד) והתגרשתי (מעודד ) באותו יום. היו לי אפשרויות נישואין טובות יותר מעודד... גאיה ושי
למה ה9.7 יום רע../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif אני התחתנתי (עם עודד) והתגרשתי (מעודד ) באותו יום. היו לי אפשרויות נישואין טובות יותר מעודד... גאיה ושי
B Blizzard Beach New member 20/7/03 #21 כולם פה רציניים.../images/Emo94.gif התחתני עם עודד בשביל גרין קארד... אני לבנונית .