כרמל, בני ציון או רמב"ם?????

שיר 130

New member
כרמל, בני ציון או רמב"ם?????

אני יודעת שדיברו על זה כבר כאן ודי הרבה, אבל אני עדיין מתלבטת, בנות מחיפה וקריות, תעזרו לי להחליט: כרמל, בני ציון או רמב"ם????????? תודה מראש

כרמל!אין ספק בכלל!

האוכל היחס הרופאים. האווירה... יש לי חברות שילדו ברוטשילד וחברות שברמב'ם . הייתי לא מזמן בכרמל ברגע שנכנסתי ידעתי ששם אני רוצה ללדת.

מק20052

New member
גם אני בעד כרמל

אחרי 2 לידות ו2 בדיקות מי שפיר ממליצה מאוד על כרמל . צוות מעולה יחס טוב ושמעתי שגם שיפצו שם אז מומלץ.

r i n i

New member
גם אני בעד כרמל

ילדתי שם שלוש פעמים, אחותי ילדה שם פעמיים (והייתי איתה בלידה השניה) המסקנה שלי היא אחת - רק כרמל. הצוות נחמד ומקצועי, והנוף - חבל על הזמן...

agur

New member
מנסיון אישי מלפני חודשיים

עברתי חוויה מתקנת ולידה נפלאה בכרמל, לאחר שהודעתי לכל העולם שלשם לא אחזור. מה שכן, ולדעתי נכון לגבי כל בית חולים, צריך להגיע עם הידע ולדעת להיות אסרטיביים מול הרופאים. המיילדות (שאנחנו נפלנו עליהן) היו פשוט מקסימות. כשעזבנו שלחנו מכתב תודה.

עופריקה

New member
מה חשוב לך?

ומה את מחפשת? ביות מלא? חדר טבעי ומקלחת? ליווי של מישהו נוסף? חשוב לעשות סדרי עדיפויות, ואז ההחלטה תהיה קלה יותר. מומלץ גם לקבוע סיור ולהתרשם. את יכולה לקבל מענה גם באתר של זהר כרמי

ילדתי בפעם הקודמת

בבני ציון ונראה לי שגם עכשיו, חוץ מרופאה אחת שלא ממש מקצועית, כולם היו מקצועים, נחמדים, שירותיים. שמעתי דברים טובים על בית חולים כרמל אבל היה לי ניסיון ממש לא טוב איתם, עליתי במהלך ההריון הקודם ונורא לא התייחסו והיו בעיות עם האולטרסאונד ועד שטיפלו, לא ממש התחבר לי החלטתי ששם לא אלד, למרות שיש לי חברות שילדו שם והיו מרוצות, גם על רמב"ם שמעתי דיעות לכאן ולכאן, שמעתי שאת רמב"ם שיפצו עכשיו וממש נעים שם, זה מחברה שילדה שם לפני חודש וחצי. וכמו שכתבו, שמעתי רק דברים טובים על נהריה אם את רוצה לנסות.

שיר היקרה

אף אחת לא תוכל לענות בשבילך את זו שצריכה להחליט בכוחות עצמך לדעתי הדיעות יהיו לכאן ולכאן ואולי אף יבלבלו אותך יותר. אני מציעה לך כמה דברים: 1) סיור בבתי החולים 2) תיכנסי לאתר :זהר כבר בדקה www.zoharbadka.co.il 3) תבדקי לעצמך מהם הפרמרים החשובים במהלך הלידה/ האשפוז 4) תכנסי גם לאתרי האינטרנט של בתי החולים. 5) תשבי עם בעלך יחד ושחחו על הדברים (תתפלאי לפעמים הבעלים מאירים את עינינו). העצות האלה הם אומנם ממני- שבהריון ראשון ולפני לידה אבל תחשבי על הדברים.

isidora

New member
שאוסיף לבלבול? רק רמב"ם../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ילדתי שם לפני שנתיים וקצת, מרוצה עד השמיים. כמובן שהעיקר הוא הצוות והשקט הנפשי שלי (ולא צורת החדר וגודל הג'קוזי- למרות ששיפצו שם) לעניות דעתי, אם הכל הולך כמו שצריך -אפשר ללדת בכל מקום אבל אם חו"ח משהו משתבש - רמב"ם זה המקום להיות בו. (שלא נדע
)

ליאת 0212

New member
כרמל../images/Emo45.gif לפחות לדעתי....

ילדתי שם לפני 9.5 חוד', הייתי במעקב הריון עודף אז יצא לי להכיר מלאאאאא אנשי צוות מקסימים מקסימים!! לרוטשילד לא התחברתי בכלל, ורמב"ם לא היה אופציה בכלל.

marcyg

New member
הייתי בשבוע שעבר בשתי לידות ברמבמ"

מה אני אגיד? מאד תלוי מה את מחפשת. בלידה ראשונה היולדת היתה מאד חברתית והתחברה יפה מאד עם הצוות. היא היתה זקוקה לצומת הלב שלהם ולהנחיות מהם במהלך הלידה. והצוות מאד מצא חן בעיניה. בלידה שניה היתה פחות או יותר אותו צוות אך היולדת היתה זקוקה לשקט שלה ושיעזבו אותה לנשפה ולא יפריעו לה... הצוות שם לא ממש ידע איך להתאים את עצמו אליה... ראי סיפור לידה . ממש תלוי מה את מחפשת בלידה.

למעלה