כרמלה בנחלה?

thegreengirl

New member
כרמלה בנחלה?

למסעדה יש מוניטין מפואר של מסעדה יקרה לאירועים מיוחדים במיוחד- עד כדי כך שאני ובן זוגי התלבשנו יפה במיוחד לכבוד האירוע. נכנסנו והרגשנו נורא אדון וגברת כשחייכנו בנימוס לשומר. כשנכנסנו נחלנו אכזבה בנחלה. המסעדה שקטה מידי, ומינימליסטית (מידי) בעיצוב החלל והמנות. הזמנו מנות עם שם מתוחכם וקיבלנו מיניאטורות עם טעם שיגרתי וממוצע. בסך הכל שילמנו יותר מידי על מוניטין שלא הצדיק את עצמו.

meravbr

New member
מה הזמנתם?

האמת שלאורך הזמן היו כאן ביקורות סותרות על כרמלה בנחלה...

thegreengirl

New member
אם אני זוכרת נכון

הזמנתי קרפצ'יו לראשונה וטבעות אנטריקוט לעיקרית. את מנתו של בן זוגי אני לא זוכרת, מה שאני בהחלט זוכרת זה את האווירה המשמימה ואת האוכל השיגרתי.

d a p h n a

New member
מעניין

הייתי שם לפני כמה חודשים עם אמי ושתיים מאחיותי בארוחת צהריים, והתרשמנו מאוד גם מן המנות עצמן (ובמיוחד מהעובדה שהיו אופציות צמחוניות מעניינות ומיוחדות), וגם מן השירות שהיה פשוט מעל ומעבר: התנחלנו שם לשלוש שעות בערך, כי אחותי היתה צריכה ללכת להוציא דרכון מן השגרירות האנגלית באמצע. לא רק שלא עשו לנו קולות של "עופו מכאן", אלא שהיו נחמדים במיוחד. המנה הצמחונית שאני ואחותי הזמנו (אותו אורז בר שהזכרתי בהודעה אחרת היום) היתה קצת קטנה כי היא היתה מנה של ארוחת הטעימות שלהם (שאמי ואחותי השנייה לקחו), שביקשנו (והסכימו) שנזמין בתור עיקרית לעסקית. מיד כאשר האחראי ראה את גודל המנה (ומבלי שאמרנו מילה) הוא הוציא לנו סלט גדול על חשבון הבית, וגם הודיע שבמידה שנרצה עוד אורז נוכל לקבלו ללא היסוס (וכמובן ללא תשלום). בקיצור, החוויה כולה היתה מאוד נעימה ושירות כזה באמת שלא מקבלים בכל מקום בימינו. אני חושבת שאולי דווקא בגלל היותנו צמחוניות (ובאגף האמא והאחות השנייה אוכלות דגים ופירות ים, ולא כל כך בשר) יצא לנו לטעום מנות לא כל כך שגרתיות ומאוד טעימות.

למעלה